67

опетков

преди 4 години

До Анонимен31 Протестът изтърва момента и ще се отече в канала както и всяка друга помия. Оставка няма да има.И ще има избори до дупка. А протестърите ще духат супата.

66

ГЕРБЕРОТЪПУНГЕРИ

преди 4 години

До Анонимен А НОРМАЛНО ЛИ Е ДА ТЕ УПРАВЛЯВА ПРЕМИЕР КРАДЕЦ , КОЙТО ЗАПЛАШВА ЕВРО ДЕПУТАТИ С ИЗГАРЯНЕ....? ОСТАВКА ГЕРБЕРОТЪПУНГЕРИ КРАДЛИВИ

65

Нека им е гадно!

преди 4 години

Без протести промяна към по-добро не може да има. Покрай тях започват да излизат кирливите ризи. Нека се мъчат още няколко месеца. Дано да има протести до другата година, та да се изпразни целия гардероб пълен с лоясали банкетни ризи. Колкото повече се шуми на площада, толкова по-жалки ще стават. Искам да капят като мухи: министри, общински съветници, депутати.... да се самоизлагат и самоизяждат, а като останат без имунитет и приятели - съд и затвор

64

Мария

преди 4 години

Къде са водните оръдия, такива се ползат в белите държави. Полицията до кога ще издържи на такова напрежение, това е нарушение на човешките права на 1,5 българи в София.

63

изнервен

преди 4 години

"Галошш итернешънъл" пак се произнесе розово. А бе, червени цоциолози, защо не кажете каква е електоралната нагласа например?

62

кърлежът Бацун

преди 4 години

ОСТАВКА!

61

Анонимен

преди 4 години

Не подкрепям абсолютно нищо ,което е напълно БЕЗСМИСЛЕНО...В случая, пък този "протест" е абсурден....По време на световна икономическа криза, да се иска оставката на правителството... И кой ще управлява? Някой, който изобщо не е в час с реалността и без никакъв опит в тази материя... Пълен абсурд...

60

Анонимен

преди 4 години

С две думи!Ала бала портокала

59

Анонимен

преди 4 години

Как па веднъж мен не ме питаха? Сигурно Галъп си имат хора на щат при тях на заплати.

58

Анонимен

преди 4 години

Днесбеге, това не само е фейкнюз - това е умишлена лъжа и пропаганда. Класическо за днесбеге.

57

ха ха ха

преди 4 години

"Това сочат данните от независим телефонен сондаж на "Галъп Интернешънъл", проведен между 22 и 24 юли сред 800 души."Последни напъни на продажни социолозЕ, политлозЕ и сЕкви мазни, хлъзгави агенции.Кой ви вЕрва беее???

56

мечо пух

преди 4 години

ГАЛЪП още ли си мислят, че някой им вярва?

55

Анонимен

преди 4 години

Не вярва на коронавирус но като се разболее, държавата му е длъжна да го лекува.

54

Анонимен

преди 4 години

Днесбеге никак не са пример за независима журналистика. Едва ли може да се вярва на статийките им. Днесбеге, пишете си там за козметика и клюки и не се опитвайте да правите сериозна журналистика - не ви се удава.

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54Вие не сте легион ботове с 88 плюса за 1 минута.

52

А бе хора

преди 4 години

Няма ли кой да ги обръща тези хора на асвалта,ще изгорят бе джанъм!Минеков я се заеми!

51

ако герб управляват

преди 4 години

И проведат избори е напълно ясно ,че с ,,инвестициите ,,, си в администрация и полиция ще спечелят и то с колкото си поискат процента независимо кой ще отиде и за кого ще гласува......А и такава ,,метла,,ще турят на всичко съмнително което плаче за разследване ,че няма да има прокуратура в света която да може да открие нещо. Ако не подадат оставка сега те ще управляват със Барбата или без поне още осем години ,а ако им се услади и повече....

50

До чиновник

преди 4 години

Виждам, че си силно зависим от Тулупа. Можем да се сетим колко си интелигентен, щом завиш от банкянският крадец и лъжец. От такива като теб друго и не чакаме.

49

до 45

преди 4 години

Протеста е за промяна на системата. Без повече калинки и шуробадженащина. Оставката е един метод с който това да се постигне. Подкрепям протеста, но не съм съгласен с метода. Другата година всеки ще може да си даде гласа така или иначе. Сега не.

48

Анонимен

преди 4 години

Бг не знаят какво искат, чакат някой друг да им свърши работата, но като няма, държавата отива на кино.