90

Мутафчията

преди 3 години

Чакайте ся, днес е 14 ден от протеста. Айде да броим в понеделник колко ще са.За днес само 99 в София. На ви протест!!!

89

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали усещате как изведнъж загърбихме коронавируса и в момента сме в безтегловност. В момента всички са вторачени в протести, или в това как да останат на власт, а мерките за вируса са сведени почти до 0. Е, тепърва ще нарастваме и ще ни включват в рискови списъци!

88

Анонимен

преди 3 години

Значи в починалите тази нощ не са открили вирус. Това е по-важно от факта, че все пак има починали. Щом нямат вирус, да си *** на воля.

87

местен свинар

преди 3 години

Ще повярвам, че този вирус е ефективен, когато една сутрин ни обявят по програма ,,Христо Ботев" - ,,Таз нощ 3/4 от парламентарните групи и цялото правителство се гътнаха с диагноза - вирус! Протестите не стихват! Гешев е сам в реанимацията!".

86

Анонимен

преди 3 години

До Беда 90Споко, още сме в самото НАЧАЛО.Мога да се обзаложа че ще има умрели от всички партии.Друг въпрос че през вековете по време на пандемии основно са умирали проститеи бедните.Статистически има голяма вероятност поне един дУпетат да ритне камбаната.Ще видим КОЙ ?

85

Анонимен

преди 3 години

Гърция лапна 80 милиарда и затвори границите! А нашеят още не подава оставка!

84

Анонимен

преди 3 години

Болсет - понижено качество на ефективност на жизнения процес. Та да попитам колко от тези бройки са болни наистина и на колко не им личи? И от добро възпитание няма да обиждам Чебурашка и Златена. И те са хора все пак.

83

Беда

преди 3 години

В Герб вирус - никой не умря!В ДПС вирус - никой не почина!В БСП вирус - никой не ритна камбаната!В МС вирус - никой не опъна петалите!Е, това пандемия ли е или долна пропаганда и плашене на хората с користна цел?

82

Идиот

преди 3 години

Нема вирОс, земята е плоска, 5G убива, Бил ГейЦ ще ни чипира, Елвис е жив и т.н. и т.н.

81

Анонимен

преди 3 години

"журналистите" повтарящи и разпространяващи лъжата че бореца който почина скоро е починал от този " вирус" спят ли добре и имат ли капка морал поне?

80

Z2Z

преди 3 години

До АнонименНяма нищо лошо в това да си селска даскалица :) Щом можеш да дадеш знание на някого, това е безценно...

79

Анонимен

преди 3 години

Прогнозата ми от миналата седмица за тази беше 350-500.Изоставаме но мисля че ще наваксаме до ден-два.Всички ще проумеят че има вирус когато във всяко сейство умре по един.Тогава пак ще си говорим.

78

местен свинар

преди 3 години

Самият факт - издирвате вирус, чакайте някой да си отиде за доказателство! А говорехте за пандемия! Което ще рече, след протеста да минават с грейдер и да извозват с камиони Зил 157 с лебедка труповете към предварително изровени от багерите общи вечни помещения! Началника на пишман щаба и Премиерът слънце мечтаеха така! Не аз да си измислям - нали! Слава Бог - пъклените им планове не се случиха! Те ще си отидат преди вас!

77

Анонимен

преди 3 години

***, c квo ги лeкувaтe, бe?C някaквo нoвo лeкaрcтвo нa Бaнкянcкия прoфecoр ли?Кaжeтe нa Cвeтoвнaтa нaучнa oбщнocт дa знae.В Бocтънcкия унивeрcитeт oщe cи бутaт глaвитe

76

Анонимен

преди 3 години

Z2Z, ти да не си селска даскалица? Аман от поучаване и обясняване защо се носят маски. Поучавай си децата, ако имаш такива.

75

местен свинар

преди 3 години

Абе, пишете за протеста,бе! Оставете този грип! С него ще се занимавате късна есен! България се връща в нормалното положение, когато младите са честни, наивни за справедливост и правдини социалисти, а дъртите сте закостенели еснафи и фашисти! Защото до скоро не беше така. На избори се отчиташе, че всички гласове за БСП са над 75 годишни издихатели, а за герб - всички до 25 години!

74

Факт

преди 3 години

Няма информация къде има заразени или хора в повишен риск от зараза. Това води до много нови заразени. Не се носят маски или се носят неправилно и това също води до много нови със вируса .

73

Анонимен

преди 3 години

До Що е то? 51Питай семейството на борчето дето умря онзи ден има ли вирОс или няма !!!Ти си *** и Бойко е *** та всичко е "молто бене"...........П.П. За такива като теб и в Библията говоря. Тома неверни ги наричат......Простият човек докато не усети на гърба си нещо което не му изнася "не вярва".

72

Z2Z

преди 3 години

Как така не могат да проумеят хората, които не искат да носят маски, защо се носят. Те се носят, за да предпазиш другите от себе си. Да предположим, че всеки е може би заразен. Вируса не лети сам а се пренася от аерозолните частици които се отделят когато говорим или дишаме. А когато другите носят маски предпазват теб.Така ако сме нормално общество и се грижим един за друг ще прекратим разпространението на вируса много бързо.Но да се вярва на конспирации е някак по естествено за повечето хора.Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirus/2020/07/21/ujasiavashti-bolki-i-posledici-da-s

71

Анонимен

преди 3 години

А защо не се пише къде са огнищата?За да бъдат гражданите по-предпазливи в контактите си с хора от тях.Вече не се затварят тези огнища и заразата се разнася към останалите хора.И маските не ни спасяват.