109

Анонимен

преди 3 години

*** кефа, тролчетата се разквичаха ха-ха :)

108

Георги

преди 3 години

Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези, които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате като слънце пред очите си.

107

Анонимен

преди 3 години

Дядко, на английски Дух е по скоро нещо като алкохол, а не е сродно с дъх, дишам както на български.

106

до 81

преди 3 години

Пич ако ти не знаеш кой е Радев останалите го следим и му видяхме акъла, много изпълнителен войник е но не става да ръководи, просто много го командват и не може да вземе самостоятелно решение нито знае какво иска, все пак има много силна страна много добре умее да говори на международно ниво , знае английски и руски и очевидно когато говори на чужд език мозъка му работи рационално но когато разсъждава на български нещо не му се получава, така че си има достойнства човека но не са управленчески

105

Анонимен

преди 3 години

До 119 Почвай от Иван Костов , РуменГечев, Нинова ,Лупи...абе няма смисъл да ти обяснявам-справка- най новата ни история

104

Анонимен

преди 3 години

Развод ми дай,развод ми дайи повече не ме мъчи.Вземи си пачките,златото,но въздуха ми остави.

103

Георги

преди 3 години

Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи.Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана.

102

Вики

преди 3 години

Герберските простотии край нямат. Все мислех, че между тях може и да се намери нещо свястно, но падението е тотално..

101

Чебурашка

преди 3 години

До До 80... Това е най-будната част.... Ако са я разбудили кинтите на Черепа щом вървят под измисленият от него лозунг.

100

Юмрукчи Румен

преди 3 години

Ако от протестите махнеш агитките, платените хулигани, старите муцуни, рубладжиите, остават младежи, които си правят купона с остроумни лозунгчета. Това лято няма как да шетат насам-натам, стегнала им се е шапката от локдауна, та това им е купона.Славчо Чалгата одобрява това.

99

Анонимен

преди 3 години

Сл.Тр -Премиер Бабикян -ВицеРумен Гечев -финансовДа ги изреждам ли още , отбор юнаци

98

Анонимен

преди 3 години

Аз ще протестирам до като ББ не си подаде оставката!1- Искам оставката на цялото правителството!2- Искам оставката на Иван Гешев!3- Искам мутрите да бъдат съдени и да влязат в затвора и никога да не бъдат на власт!4- Искам референдум за президенската република! 5- Искам референдум за излизане от ЕС и НАТО!6--Искам референдум за връщане на социализъма и да бъдем еднопартийна система да няма Герб Сдс дпс и др парти да бъде една партия!7- и злижаваме с Русия!

97

Гого

преди 3 години

Всички *** ба Гроб клепят пред сайта на днес бг и са се взели насериозно ахаха

96

здрав Човек

преди 3 години

Ох, аз съм здрав човек, спортувам и ям здравословно, но ГЕРБ и Борисов ме разболяха, ох!

95

Георги

преди 3 години

Из "Предсмъртното писмо на Васил Левски"Байовци,...знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни.Аз не веднъж съм ви казвал: "Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби." Внимавайте в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не, тя с това започва. Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които д

94

Ахахах

преди 3 години

Ох мамини златни щели да подкрепят вота на недоверие на БСП. За какви спонтанни протести говорим?

93

Анонимен

преди 3 години

В началото на всичко което става в РъБъ е САЩ, и САЩ са началото, и всичко в РъБъ чрез САЩ става, и нито едно от това което става днес в РъБъ без САЩ не е станало. А САЩ нямат намерение да сменят Борисов. Яжте банани.

92

обективен

преди 3 години

Не съм фен на Мухобойко, напротив.Обаче Гешев е единствения свестен в последните години, който погна най-големия проблем в България и малките населени места, а именно римската престъпност.Май на някой не му е удобно това ?

91

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Защо 10 години работихте с него?...... Червените кхмери винаги сте отричали близостта си с Черепа. Не пропорционална разбира се, водачите ви са прибирали кинти те и са му осигурявали чадър /Кадиев, Станишев, Нинова/ а вие елементарно червените сте търкали талони.

90

Анонимен

преди 3 години

Сега установи ли се чии е протеста - на Фигуранта ли, на Черепа ли, или на Мая Миткалото ?За други мутри не ми се хаби мастилото.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант