1018

Анонимен

преди 3 години

Магистрали строял Наглия, а в дясното платно НЕ може да се кара от вълните причинени от тировете! Така всички се БУТАМЕ в лявата лента и така става предпоставка за катастрофи! Дори в Румъния има ТРИ лентови магистрали, а в България бойковите магистрали са двулентови, като по Живково време

1017

Българин

преди 3 години

Бодигард- премиер Бойко Борисов е нищо друго от бодигард- престъпник Бойко Борисов и личен прокурор Гешев!

1016

Анонимен

преди 3 години

Без автобуси няма кой реално да защити хунтата в София,не съм чул да се организират спонтанно привърженици на ГЕРБ в социалните мрежи!!! Много странно при над милион гласували за тях не могат да съберат 100 човека от София в тяхна подкрепа!?!

1015

Българин

преди 3 години

Ако още някой не е разбрал:Народа не ще нито Бойко Нито Гешев и Пеевски и ДОГАН И мафиотското им управление!

1014

HeinrichHimmler

преди 3 години

Борисов няма капка срам, но в изпълнен със страх. Не можеш да управляваш ако не си желан , и скоро освен свален от власт ще бъдеш съден от народа наглец безпардонен!

1013

Антигерб

преди 3 години

Му, тро ти и твойта държана. трябва да свърши те като чаушеско. И трябва да има нов народен съд за всички гербери.

1012

Анонимен

преди 3 години

Армията ни е в Нато и Радка Московска не може да изкара никой и нищо от поделенията.

1011

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да 'умува' главният, в момента е време за проверка има ли български народ.Има пребито момче, което се бори за живота си, по всичко изглежда - мирно неагресивно.Народ , който не защити бъдещото поколение - няма да съществува.

1010

Анонимен 29

преди 3 години

Каква демокрация ? Гаден капитализъм -Забогатяване на гърба на народа . Лошото , че разделят народа и го объркват още повече ...

1009

Анонимен

преди 3 години

Няма народ бе има шепа олиго и платени футболни акитки и вместо да ги накарат да се напикават нощем като ги смажат как си требе с водни оръдия газ и гумени куршуми импотентната полиция не прави нищо.

1008

верно ли

преди 3 години

До Бай ЕфендиТоя Радев не беше ли главнокомандващ Армия?Да изкара половин рота от казармата и да смени правителството като иска.Не да агитира бай Петко с гегата власт да събаря!

1007

Българин

преди 3 години

До всички които подкрепяте Бойко и Гешев:Заповядайте на протестите довечера да ги защитите бе !

1006

Анонимен

преди 3 години

Боко се харесваше на народа, но в минало време.Доган вижте как се отдръпна като попарен, умен е!Когато собствения ти народ е свалил доверието си от теб, значи си свършен, достатъчно време му дадохме на банкянския мутрафон!

1005

Анонимен

преди 3 години

Тези "двамата" (Премиер и Президент) и протежетата им трябва да "хващат пътя"!Не може така да се разрушава Република България!Кой ще остане в управлението на републиката решава само и единственно народа!Полицията не е виновна за нищо, когато двама (или трима) си ги "мерят"!Ако "двамата" не "седнат" да се разберат "кой на кого, колко и защо", тогава ще има "тежки месеци и години"!

1004

Патриот

преди 3 години

Оставка на правителството ще доведе до политическа нестабилност и спечелване на изборите отново от ГЕРБ. Не оставка, ами метеж на статуквото е нужен! Това ще стане само с промяна на конституцията и повече права на президента, така че да може да контролира властта изкъсо и да я сваля.

1003

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Ako си спомняме 2013 г., Бойко няма да си отиде, ако не се пролее кръв. Затова, той е уплашен и казва:"Непроливайте кръв". Ако не го направите, обаче, той нема да си отиде. Страх го е от кръвта,з ащото това е непосилна отговорност. А вчера, некви знамена с родови символи, имитативни магии. опити за хора. С хора власт се не сваля;))) Всичко на тоя свят с кръв се ражда и с кръв си отива! Това е Кръговратът!

1002

Ф.С.В.

преди 3 години

Диктаторите винаги когато са "натясно" почват да Заплашват с Чума глад болести Епидемия безработица безпаричие войни емигранти, фалит на банки и всякакви Терори- Ама се чудя след като БГ е реално в такова положение -Това е все едно да заплашваш някой плажуващ току що излязъл от морето -с ДЪЖД!!!

1001

Бай Ефенди

преди 3 години

Борбата не трябва да спира дори и за миг !!!Спрем ли е . . .Тиквата ще се "окопити" и с помощта на Каскета ще направи чистка в страната, подобно на тази която направи Ердоган след опита за преврат в Турция през 2016 година !

1000

МЕНКО

преди 3 години

Никой не е пророк в собствената си държава,още повече и Бойко Борисов.Основния виновник за случващото се в страната.Прав е в едно-ГЕРБ НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВАТ НА ВЛАСТ!Чакат ни чували,трупове,корупция,страх и своеволия.Нищо по различно от досегашната управленческа измама!

999

Анонимен

преди 3 години

ВСЕКИ ГЛЕДАЛ СНОЩНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТУЛУПА ,КОЙТО ПИЯН КАТО *** ИЗЛЕЗЕ И КАЗА,ЧЕ НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА,ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ЕДНО ИМАМЕ СИ РАБОТА С ЕДНО ДЕГРАДИРАЛО И НАРЦИСТИЧНО ПОЛУГРАМОТНО НИЩОЖЕСТВО ,КОЕТО ЗА ДА ЗАПАЗИ ВЛАСТТА СИ И ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ Е ГОТОВО ДА ПРЕДИЗВИКА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И КРЪВОПРОЛИТИЕ.МУТРАТА БОРИСОВ Е ВЕЧЕ НЕ САМО ВРЕДЕН ,НО И ОПАСЕН ЗА ДЪРЖАВАТА.