376

Анонимен

преди 3 години

Ако Президентът не мисли, че управлява, да подава оставкаПоне заплата да не взима, лакомията недна

375

До факт

преди 3 години

Еми по-добре господари САЩ,отколкото Русия !

374

Анонимен

преди 3 години

Тиква!

373

Анонимен

преди 3 години

При бай Тошо българите живееха добре.

372

Анонимен

преди 3 години

ще си остане загадка , как не им се доспива на герберските троловеизвънредни ли им плащат , знам ли Пишат - глупост , след глупост Нормалните хора едва си държим очите отворени , а те като шесторъки по клавиатурата шетат . А са двама - трима .Може и да са на смени - кой знае

371

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък...., Нямал какво да яде ...Алоооууу,нямахме какво да ядем през 1996,когато управляваха БСП ! Малко нагло изглежда да казваш,че нямаш какво да ядеш,а да имаш интернет,смартфон или лаптоп,за да го кажеш !!!

370

Факт

преди 3 години

Управляващите са непоклатими, протестърите са безсилни. Управляващите си платиха няколко милиарда дан на господарите като "купиха" старите таралясници които никога няма да бъдат доставени, и сега никой не може да ги пипне с пръст, защото както добре знаем, всичко в България става само и единствеон с благоволението или със заповед на САЩ.

369

Анонимен

преди 3 години

Пазвантина на бай Тошо дигна кръвното.

368

Анонимен

преди 3 години

и за децата е ясно, че се изпълнява сценарий писан в руското посолство.с услужливата подкрепа на комунисти и мафия.И нека е ясно, че Резидента Радев е ЛИЧНО отговорен за случващото се.

367

Анонимен

преди 3 години

Какво видях аз за не повече от половин час гледане по т.н.национални телевизии,от агитката на ГЕРБ Борисов ГОВОРИ СПОКОЙНО,другите малко по-ожесточено,никакви обиди към отсрещната страна.Какво чух от Гадев-отново определения за мафия и О,БОЖЕ мафията сее раздора той го прави три години и седем месеца официално!!Една вика долу БКП И ГЕРБ,друга САМО ЛЕВСКИ,трети се клати пиян,четвърта с цигара в уста се кикоти като шантонерка,пети ПЛЮЕ РЕПОРТЕР НА БНТ,шести си иска баровете,групово ломат рейсове

366

Анонимен

преди 3 години

Чекмедже айдука абонира България за вечното последно място в Европа!

365

Анонимен

преди 3 години

Дръжката на тиквата съхне.

364

Анонимен

преди 3 години

ХОРА, осъзнайте, че тук няма добро и лошо. Няма дори и по-малко зло. Еднакво зло са и Борисов, и Радев. Жадни за пари и власт, самозабравили се комунисти са и двамата. От алчността си кой да захапе кокала, ще погубат държавата. Не им се връзвайте.

363

Анонимен

преди 3 години

Еднокнижника напълни гащите догоре.

362

Тт

преди 3 години

Анонименпреди 1 минута 4 0Какво значи провалено управление,РадеФ?От 1989 г-Най-голям БВП и покупателна способност!Саниране,магистрали,облагородяване,паркове,спортни съоражения!Задръстена от автомобили държава,фейсбуците прегарят от снимки с екскурзии и софри! Опашки за Гърция, заводи.Ако това е провалено управление,какво да кажем за управленията на Луканов,Виденов,Станишев,Царя?Чакахме за хляб на опашката,че свършваше и нямаше

361

Анонимен

преди 3 години

Къде умира Герб... Бяхте там 2-3 хиляди къде са другите 2 милиона софиянци? Нещо не са съгласни май с вашата фуражка :)

360

Анонимен

преди 3 години

Всеки гербаджия е грешник!

359

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСИК = Герб=БСП=ДПС=ДС=КГБ

358

Анонимен

преди 3 години

Тиквун Боков и Радко Пирадко Радев, тия двама титана на мисълта, такава каша могат за забъркат, че ни е бедна фантазията. Хората ще се изтрепят на улицата заради тях, а те и двамата се крият в сараите си, даже ще вземат и заплата за това в края на месеца. Хора, не се превръщайте в слуги на тия двамата жадни за власт, слава и пари. България трябва да се върне на българите, а не да бъде в ръцете на авторитарни личности като тях.

357

Българин

преди 3 години

Всички които подкрепят този ревльо Радев са мързеливи безделници и срам за България. Не случайно им викат диванната армия. Вземете си намерете някаква работа,че с тези пари които ви дават да ходите по протести,ще стоите гладни.