239

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313Ти кажи палячото Кирил Ананиев колко овце събра на последния голям фурболен мач, на който присъства и самият той!

238

Анонимен

преди 3 години

"Единственият възможен начин да се свали правителството на Борисов е влизането ни в Еврозоната.С кръв и компромати никой не ни иска, но след изборите 2021 г, ако ГЕРБ е във властта, това ще е най-големият срам за България."Ко каза ко??? Ми че той Боеко си е на власт....пък Брюксел ни пуска в чакалнята на Зоната...ко стана? МАФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

237

х

преди 3 години

Снощи ви писах че ще въведат вечерен час, а някои не ми вярваха. Закономерност -протест, натъкмяват скок в заразените, бам вечерен час, бам няма протест. Хитро, а?

236

ГЕРБ = Мафия

преди 3 години

ГЕРБ чрез прокуратурата си предизвика протести, за да обвини президента за скока по вина на ГЕРБ брой на заразените. Ченгесарска история.

235

ХХХ

преди 3 години

Ей Боко каза че иска поне по 300 заразени на ден и се случи .....напомня ми за един местен поп дето се караше с погребалните че искал най малко по 10 погребения на седмица , а не по 5 както до сега !

234

до 284

преди 3 години

Твоя номер отдавна се изтърка...

233

Анонимен

преди 3 години

До от ПлевенПодкрепям на 100%! Така трябваше да бъде от началото до края! Ама нашите шушумиги от глоби по 3000 лева за разходка в парка преминаха към пълно тваряне на барове, чалготеки, стадиони и премахване на маските.Защото Баце е популист, него го интересува само това да се харесва на простия матриал.Не обича ефективните непопулярни мерки, а нещата са прости:ПРАВИШ КАКВОТО ТРЯБВА, А ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ! А управниците не направиха това, което трябваше, гонят рейтинги и правят циркаджилъци

232

Анонимен

преди 3 години

Наистина суперактивни сте тази сутрин.

231

Анонимен

преди 3 години

Ако се разболяват по 1000 на ден това са 365000 за година Трябват 20 години да се разболея всички хораНе бързайте има 100 години да броите и да шашкате лудите хипохондрици

230

66

преди 3 години

До ЧебурашкаАз *** съм от Погнусените,от онези който не са РАЯ, аз съм от онези който направиха всичко възможно за да се Евакуират от Бг ***.И го постигнаха. Аз съм самоспасил се от ***.

229

Анонимен

преди 3 години

Защо не сте на работа бе хора?Или това ви е работата ТУК?

228

ало щаба, здр.мин.

преди 3 години

Затваряйте веднага заведения, какви 1.5 м какви глупости! Спирайте градския транспорт на секундата в Сф и Пд Варна. Има коли, велосипеди, тротинетките са супер (вчера един ми каза, че зареждал за 11 ст.!). Отиваме с бързи крачки към Бергамо. Докато се маете и туткате. Всички държави ще ни затворят и пак ще почнат да ни връщат гастарбайтери. ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА НА СЕКУНДАТА. ДОСТЪЧНО СЕ МАЯХТЕ 2 СЕДМИЦИ ПО ПЛАЖОВЕТЕ В ГЪРЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

227

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е краля да свика пиар конференция с тънко фалцетно гласче,много страх много нещо,джипката да не е в ремонт.

226

Анонимен

преди 3 години

Единственият възможен начин да се свали правителството на Борисов е влизането ни в Еврозоната.С кръв и компромати никой не ни иска, но след изборите 2021 г, ако ГЕРБ е във властта, това ще е най-големият срам за България.Българските мъже трябва да се научите на търпение.Може да победиш враг в битка, но война се печели с търпение и бистър ум.Пускате тестостерона и адреналина и след 2 часа, к'во става?

225

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор-каскета ГешеФт и Тулупа са ПОЗОР!

224

До знаещ

преди 3 години

Ми какво стана, пак ти се смеем!

223

Анонимен

преди 3 години

При предишните протести на Боцко драстично му скачаше кръвното. Сега - драстично скача броя на "новите случаи с коровирус".

222

Анонимен

преди 3 години

Не могат да смогнат да вдигат бройките вече. Утре ще са 500. Овцете трябва да се затворят в оборите и да спрат да блеят по поляните.

221

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как никой не се сети да пита "абе, некой от тука карАл ли го е тва?".Еми аз го карах още април месец - бяхме с жената в Бергамо при техните, 6 дена след като се върнахме тя вдигна температура 38, вечерта и аз. Звъняхме на личната, правиха ни тестове, бяха положителни, стояхме си вкъщи 2 седмици. Като тежък грип е, *** не минава за 2 дена, а мъчи за 10. И да пиеш и да не пиеш парацетамоли, ефекта е нулев. Кашляхме като магарета 4 дена, *** поне това мина. Вобще не е шега тая гад, пазете се

220

т

преди 3 години

Факт е