190

ОХ

преди 3 години

Изборите са далече, а вече ни взимат за ...бройки!

189

Анонимен

преди 3 години

а сте затегнали, а сте си отишли!

188

Анонимен

преди 3 години

Мене ме кефи Валерката , а з ще гласувам за Ваерката защото съм патриот и обичам България.

187

Реалист

преди 3 години

До избори 2021 - 188. И как точно ТИ разбра, че ситуацията е различна и много млади хора са недоволни? Обикаляш села и паланки и си говорил със стотици хиляди хора? Или това е само мнението на твоите приятели, които е логично да мислят като теб? Ами заповядай пак в края на март 2021, ако ти стиска. Такива коментари като твоя съм ги чел с хиляди, и нищо. А щом ми говориш и за смехорията с пачките и кюлчетата окончателно ми е ясно колко са ти гънките.

186

Времето е наше

преди 3 години

45 години социализъм вече не стигат вече. Трябва нещо нова - от сега нататък виновен за мизерията ще бъде ковид-19. Времето е наше, ще има много, много време в мизерия.

185

ще има

преди 3 години

Нови мерки ще има, защото от Европа няма да оставят *** с бръмбари в главата да сеят зараза и да нехаят за останалите хора в обществото...Т'ъпаците винаги се правят на смели за сметка на другите...

184

НАРОДНА ...

преди 3 години

ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НАЕСЕН.

183

Чебурашка

преди 3 години

До ИЗБОРИ 2021........ и ще накажат крадливия Боко с балите евра и златни кюлчета в нощното шкафче........ Единствено позитански *** може да мисли, че всички тези режисирани кадри са автентични. Нищо чудно Борисов да спечели отново изборите поради простата причина, че нито Радев, нито Корнелия, нито Костя Копейкин а още по-малко набедените за десни се явяват предпочитана т българите алтернатива.

182

До191

преди 3 години

"Отвореният"като пламне всичко и се наложи пълен Lockdown тогава друга песен ще запееш!

181

гадна твар

преди 3 години

Все още не разбирате, че ви третират като жертвени агънца. Засилват ви цифрите умишлено, за да въведат още по-голям контрол и да си вземат повечко парички от ЕС за "борба с корона-вируса", които парички са жълти стотинки в сравнение с големите държави. Ето затова Британия наду преди два месеца цифрите неимоверно!!! АБГ я оцени като високорискова дълржава - БГ клоуни...

180

И

преди 3 години

Спокойно - времето вече е топло и слънцето ще трепе вируса, както казаха специалистите.

179

Позитано

преди 3 години

Давайте все така по ленински другари и другарки от форума ! Да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването . Слава на БКП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!

178

Мартинки

преди 3 години

На министъра му треперят мартинките да затяга мерките и само заплашва, и се оглежда с малките си миши очички за летящи столове към главата му. Няма сърце да затвори пак държавата. Сърцето му е като на мишка. Малко и страхливо. Няма топки. Не смее. Страх го а.

177

бодил

преди 3 години

До роза. Ами много да. Само да ти припомня поговорката "От трън, та на глог". А и помниш историята ни, нали?

176

Чебурашка

преди 3 години

Бойко целенасочено превърна НОЩ в комедийно шоу, в чиито съвети изобщо не се вслушва. Но накрая ще си измие ръцете с тях и ще ги обвини, че не са предложили навреме да вземе адекватни мерки.

175

Байфидан

преди 3 години

До балама. И теб да те питам. Остави България, щом ти се виждат така нещата. Ти гледаш ли какво се случва по света и какви мерки взимат там? Или всичко ти е ясно, ама да се изпразниш, че много мразиш.Типичен ***.

174

Ф.С.В.

преди 3 години

Боко Скрина -септември ще подава Оставка -по негово желание!!

173

ИЗБОРИ 2021

преди 3 години

До РеалистВсъщност в момента ситуацията е доста по-различна от предните избори. Преди не никой не му пукаше кой управлява. В момента всеки млад човек е БЕСЕН на Тиквито и Сие. Много хора, които никога не са гласували, ще се вдигнат и ще накажат крадливия Боко с балите евра и златни кюлчета в нощното шкафче.Нали помниш едни новини от типа "Ако днес имаше избори, ГЕРБ щеха да вземат мнозинство"... е такива новини нема да видиш повече никога. :)))))))

172

Анонимен

преди 3 години

Нали при над 100 случая на ден щяха да връщат мерките? Май не им стиска.

171

Анонимен

преди 3 години

Пълни безхаберници,вършещи глупост след глупост.Кому беше нужно да пълним стадионите?Кому бяха нужни баловете?Кому бяха нужни баровете и дискотеките?Толкова много въпроси на които няма отговор!