21

Анонимен

преди 3 години

На Ангелкова физиономията е тъкма като на гробар, който погребва търизма, а малките деца и те не знаят за туризма ли реват или защото се плашат от нейната физиономия.

20

ха-ха-ха

преди 3 години

От статията не се вижда ,кой е автора на този фейлетон!!!А думите на някоя си Яница /ако въобще има такава/ ми звучат като думите на слънчасалата златоградска офсъ Ангелкова.В събота и неделя по южните плажове имаше под 30% плажуващи ,спрямо миналата година.По-голямата част са от близките региони и не нощуват в хотели.Цялата статия е една голяма ЛЪЖА.

19

Анонимен

преди 3 години

Алооо, искате да ми кажете, че туристите в хотелите носят маски, така ли?А е ясно че е задължително носенето на маски на закрити обществени места поне докрая на месеца. Така че ще има ли глоби за туристите в хотелите ходещи без маски, а Ананиев????

18

Барбаганьос бизнесме

преди 3 години

Вчера у Бургаско кацнаха няколко самолета с няколкостотин цървула туристи -наредил съм Брабароните по плажните заведения и чакам да щракне капана -после ще избия малко -Щот Ден Година Храни!! Да не мислите че е лесно да си Милионер!!!

17

Анонимен

преди 3 години

То затова има нужда от такава откровено фалшива реклама - защото положението е толкова розаво, че няма накъде повече.

16

Анонимен

преди 3 години

Каква светлина в тунела ви гони, бе ? Това да пуснеш масово хора на затворени обществени места които нямат маски и неспазват дистанция светлина в тунела ли го наричате?

15

(-_-)

преди 3 години

Фейк нюз каза Тръмп преди време.. Що ментите бе? По-скоро 1/10 от хотелите да са заети при това, че половината въобще не са отваряли..

14

Анонимен

преди 3 години

припомнете ни пак за тях сред края на сезона какви данъци са платили в бюджета.

13

Анонимен

преди 3 години

пълни глупости, по скоро напишете, 50% няма да отворят. Знаем лафа за чашата наполовина пълна или наполовина празна. Само че нашата е твърде празна.

12

2loop-a

преди 3 години

Понеже не ми се четата заповеди от които нищо не разбирам, а гледам тук има много експерти. Може ли някой да обясни дали климатиците в градския транспорт трябва да работят и кое е по-вредно? Да работят или да не работят?

11

Анонимен

преди 3 години

Платена смешна новина. Къв бум бе, ще си стоите за тоя дето духа и ще чакате михаля. Фалит за българския грозен и смешен лайноморски туризъм.

10

Иванов

преди 3 години

Вчера се прибирам от Слънчака. Над 80% от хотелите не са отворили и няма да отворят този сезон. Така е с ресторанти, магазини, офиси и т.н.. Къде ги видяхте каквито и да е туристи...Няма проблем. Пишете си платените статии, продължавайте с глупостите. Затова въпреки километричните опашки за Гърция, всичко живо бяга и не иска да чуе за псевдо туризма ни!

9

Анонимен

преди 3 години

Тоя па, катък му се приискало, хората си живеят живота, той за катък си мечтае. Да ви имам мечтите

8

А-Я

преди 3 години

Ще ги бумнат сега.. барбароните !!!Водата по 5 лв за кубик ( опс бутилка)...Златни картофкиКафява ( лечебна вода)..Ура

7

Тонката

преди 3 години

Вчера на Градина нямаше място къде човек да седне една бира да изпие:):):):)Само Българи,фраш бате:):):):)Гледайте камерите онлайн,там нема лъжа:):):)Опорките,че никой не ходи на "Бетономорието"и "Мутроморието"отидоха вече у канала:):):):)

6

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ако заразен турист и български гражданин имат нужда от болнично легло и спешен интензивни грижи как ще се процедира?

5

Хемус

преди 3 години

Вова пусни от онова хубавото дето е за износ,че не ми се занимава с наще джофри

4

Анонимен

преди 3 години

Бум?? Да няма Бум-бум после?

3

Анонимен

преди 3 години

къв бум ,,да умира бетономорието,бум..за тва е 10 км опашка на Кулата1

2

Анонимен

преди 3 години

После ще има бум на коронавируса и така до безкрай.