46

Анонимен

преди 3 години

Абе ако вземе да излезе и некой видеозапис на Баце, може 3-400 да ги докараме ;)

45

Бля Бля

преди 3 години

Това, че най-лошото предстои го слушам от 4 месеца.. Тези не са ориентирани изобщо и не знаят какво точно се случва. Но иначе си имат трибуните и феновете.

44

хичо

преди 3 години

До Анонимени си неграмотен-можеш ли поне да броиш-колко правописни грешки имаш в 3 изречения?

43

man

преди 3 години

А болните знаят ли, че са болни? Защото 80% за без симптоми и ако не ги бяха тествали, нямаше и да разберат.

42

Анонимен

преди 3 години

2-3 месеца ревяхте, че не са закупени тестове.Сага пък ревете - що ги ползват.

41

Анонимен

преди 3 години

От тия 140 днес - към 60 са от завода в Смолян. Ама като си направят повторни тестове хората и се окажат отрицателни, което е много възможно (както в Доспат 4/5 от тестовете излязоха грешни и се оказа, че не са заразени) , ще ги извадят ли от бройката?

40

Анонимен

преди 3 години

Отново да напомним че тези тестове: а) доказано дават положител на в проба от Папая :) б) откриват носители на антитела, т.е. такива които са го изкарали и имат имунитет . Важно е колко са за интензивното, а толкова са пренебрежим брой. Тролчетата - работите И срещу себе си, за жълти стотинки, замислете се ..

39

Анонимен

преди 3 години

Ха хаСамо такаОвцете трябва да се държат по кошарите

38

Анонимен

преди 3 години

Никаква логична връзка няма между броя на тестовете и заразените.Не може да намериш повече заразени, ако няма ..., дори и с 1 милион тестове. Само абсолютен глyпак може да ги смята толкова аматьорски.

37

Анонимен

преди 3 години

Както казаха вчера, изтекъл е документ от Пентагона нареждащ на марионетните, кхм, пардон, партньорските правителства цирка с измислената пандемия да продължи до края на 2021 с период на отпускане не по-голям от 2 седмици и ново затягане. Целта е тоталното сриване на световната икономика, пълно обезценяване на валутите и ресет на системата. Главната цел, изтриване на трилионите дълг от напечатани пари . А вие ходете с маски и се обяснявайте по форумите :) .

36

Анонимен

преди 3 години

Миналия месец всички минали през вируса стигна 2000 души, а сега са 2026 тези, които го НОСЯТ. Наляво и надясно.

35

Анонимен

преди 3 години

Коректното заглавие е: рязък СПАД в процента на положителните тестове.

34

да,да ама не

преди 3 години

До РеалистИма!Така дадени числата може да са плашещи за някои!И днес броя на доказано заразените е около 3 на 100 тествани! Това е сметката без душа! Колко ще са отрицателни при втори контролен тест?По-голямо число тествани - съответно по-голямо число доказано заразени!По- важно е колко от тях са в болница, в интензивно....!Това съотношение брой тестове към брой заразени е същото от много време! Ден повече, ден по-малко!По-важно е лекарите в провинцията да не подават оставки, а подават!

33

Анонимен

преди 3 години

Ако тестовете са направени правилно и кадърно, имаме не епидемична "вълна", а по-скоро някакъв "отлив".

32

Анонимен

преди 3 години

"" зависи, само от това дали има заразени там ,където проверяват. ""..................те ако знаят къде са заразените, за какво са нужни тестове ?Нали за това се правят тестове, за да се разбере къде има заразени.ех селски философи, обсъждат цял ден кое е първо - яйцето или кокошката ... и го тълкуват според политическите си предпочитания.Пурко-вци !

31

Анонимен

преди 3 години

Търся хладилен камион!

30

Ivooo33

преди 3 години

4500 теата 140 заразени и ми говорят за скок :ДДД

29

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ДЪРЖАВАТА ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА,И ДА ОГРАНИЧИ ДО МИНИМУМ ЕПИДЕМИЯТА,КАКТО ГО ПРАВЯТ В КИТАЙ,ЯПОНИЯ,КОРЕЯ,АВСТРИЯ...КИПЪР И ДРУГИ СТРАНИ....СЪБУДЕТЕ СЕ И СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА ПРЕДИ ЗИМАТА....

28

Анонимен

преди 3 години

Продавам чували за количества отстъпки

27

Клоунски Свят

преди 3 години

До хмТова е и позицията на хамериканските жибили дето викат че това не е нищо а те паднаха от по 45 хиляди излекувани на 22-25, някой дни и по 10-11.Атакува по-младите и му отнема повече време да сломи организма.Ама ходи го обяснявай това на Гай БаньоДокато не си изкашля некой дробчетата на живо по теуевизоро, я нема да повревам Това е мотото на нашия тапетъ