130

Анонимен

преди 4 години

Лято, а?А, есен зима??..............................И лято, и есен, и зима, и пролет... си оставаш безнадеждно т ъп. 24/7 365.

129

Анонимен

преди 4 години

Вируса не може да бъде спрят.Трябва човечеството да го приеме.Ако не го приеме икономиката ще се срине.

128

Анонимен

преди 4 години

Има държави, които спряха вируса, но там има държава, а не управление на ГЕРБ. Например Тайван, Австралия, Нова Зеландия, Виетнам, Китай,...Щом има хора неспособни да мислят и не разбират колко опасен е вируса, трябва държавата да им налее акъл в главите чрез затвор и голями глоби за опит за предумишлено убийство.

127

Анонимен

преди 4 години

Трябва да си миете ръцете ceляни и да не си чоплите носа. Така няма да си замърсите маската, която пази околните, а не вас.................................А кой ще ни пази от претенциозни тъ пунгери като тебе, дето се мислят за умни и дето се нароихте напоследък, че и акъл тръгнаха да раздават. И сте, ама много удобни на тарикатите на власт.

126

Анонимен

преди 4 години

Лято, а?А есен- зима??

125

Анонимен

преди 4 години

100% ще се заразят всички хора по света неизбежно е!80% няма да усетят!До 10% ще починат!И няма значение с маски или с какси!!!!!

124

Анонимен

преди 4 години

А моторни каски можем ли да носим вместо маски в магазините.Така ще е по-удобно за нас моторджиите.

123

Релеф

преди 4 години

САМО ФАКТА, ЧЕ ДОРИ СИ ОПИТВАТЕ ДА ЗАДЪЛЖИТЕ >>>ЗДРАВИ<<< ХОРА, ДА НОСЯТ ВРЕДНИ ПЛАТОВЕ НА ЛИЦАТА СИ, КОИТО МОГАТ ДА ДОВЕДАД ДО ЕДИН КУП ДРУГИ СМЪРТОНОСНИ >>>ИСТИНСКИ<<< СМЪРТОНОСНИ БОЛЕСТИ И ЗАБЛОЯВАНИЯ, СИ Е НАПРАВО ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПОРЕД МОИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ. МОЛЯ, НЕ КАРАЙТЕ НИКОЙ НА СИЛА ДА ГИ НОСИ, НОСЕТЕ СИ ГИ ВИЕ, ЗАЩОТО СА ПРЕКАЛЕНО УПАСНИ, ХЕМ ДА СЕ СВЪРШВА С ГЛОООПАЦИ КАТО ВАС....

122

Анонимен

преди 4 години

До ЛЕЛЕ Това означава ли, че намаляват излекуваните???

121

Анонимен

преди 4 години

Във вторник ще има над 200 заразени и *** тук трябва да си пазят силите си за тогава. Нямало вирус и нищо страшно... Ха-ха. Тресе ви яко шубето от него, ама пишете точно обратното .

120

Анонимен

преди 4 години

Ама той вируса не гледа дали ми слагате минуси и,че не сте съгласни.Той си заразява за да живее и е неизбежно всички да се заразим.Дали не го разбирате,или ви се иска да не се заразите на вируса му е все едно.Толкова е малък,че няма начин да не допуснете грешка.

119

Анонимен

преди 4 години

Според мен този вирус е перфектен за източване на здравната каса.

118

Факт

преди 4 години

Хората не са създадени за много неща, но ги правят. За един нормален човек не е проблем да носи маска. Само за повредени хора може да има проблем, най-често психологически.

117

спрете де

преди 4 години

Само до преди месец нямаше и 2000 открити нови случая общо(записани от март до май), а сега толкова са активните хора.

116

Анонимен

преди 4 години

По големия проблем е че от началото на епидемията т. нар. Щаб упорито лъже за броя на леглата в болниците, които имали готовност да поемат заразени. Отначало говореха за 7000, но се оказва, че даже и при 700 болниците се препълват.Няма лекари просто. Разиграваха някакви спектакли с превръщането на зала Армеец в болница и това е. Реалността е че още 2-3 седмици с това темпо и няма да останат свободни легла в болниците.

115

Аниганя

преди 4 години

Нали при 3 поредни дни над 100 щяхме да затваряме? Не говоря за КПП-та, но кому бяха нужни чалготеките и бардаците, които са развъдник на вируса. Там кое от трите д-та спазват? Набутани като овце, пияни, потни си кашлят в лицата. Какво очаквахте като ги отворихте преждевременно?

114

Факт

преди 4 години

Трябва да си миете ръцете ceляни и да не си чоплите носа. Така няма да си замърсите маската, която пази околните, а не вас.

113

Анонимен

преди 4 години

До ФактХората не сме създадени да носим маска и когато я носим тялото ни не функционира правилно.

112

Анонимен

преди 4 години

до РелефАми ти ще си направиш маска за задните части,че ако верно си красив може да те оноди някой...

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 139Рано или късно ще се заразят 70 процента от българите