228

Калоян

преди 4 години

Баце, браво! Продължавай в същия дух и след месец рейтинга ти ще е между 60 и 70%. Пролича си, че съпротивата е малцинство. А и не е ясно дали въобще има такава или всичко е хибридки спуснати от Кремъл.

227

Анонимен

преди 4 години

Да, щото по кината много можеш да следиш хората с маски ли са или не са. Заради тия *** от щаба, които очевидно подцениха и вируса и ситуацията, след като изритаха Мутафчийски, българите ще трябва да са в карантина в Европа, а туристи няма да идват насам. Кой печели от това? Никой. Всички губим. Трябваше да следваме мерките на западна Европа и да не махаме маските толкова скоро. Ама не, много пречели. А махалите с по 100 болни, които не са карантинирани, що за глупост е това?

226

Анонимен

преди 4 години

до 232 Муахахахаа...за 3 месеца имаме 500 000 умрели. За 1 година са 2 милиона теоритично. Викаш 50 години ще върлува тоя вирус за да измрат 100 милиона??? Ти съвсем зси изтрещял!

225

ivailo

преди 4 години

Алкохолика Ананиев, съвсем се оплете в неадекватност... А маската ще я нося, ама на шията :)))

224

Готина мацка

преди 4 години

До Анонимен За твое сведение "кибича"в тоя форум един или два пъти в седмицата. И не съм безработна и не ми плащат да наливам акъл на плебеите, както ти ги наричаш. Но все пак си правбългарския народ е плебейски, а пък аз подкрепям новите мерки, защото са необходими.

223

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 214Погледни поне как се справиха други държави, където имаше мерки с маски и прочее. Само Гърция погледни ако не искаш по-надалече. Що ли не следваха някой Мангъров да си го преболедуват на 75 %? Ами се постараха да могат да имат туристически сезон. И на Великден спазваха строги мерки даже.Ама ние сме по-велики от всички

222

Анонимен

преди 4 години

Човечеството още не осъзнава какво му се случва камо ли *** Гання да разбИрИе.Този вирус ще бъде наречен "Чумата на 21ви век".Жертвите по света ще са 70-100 милиона.

221

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 4 години

А АЗ ЩЕ СЕ ПУСНА НА ВСЕКИ С МАСКА :) 20 ЛЕВА ПРОМО

220

Хмм

преди 4 години

Има няколко лаборатории. Пишеш в нета и веднага излизат

219

Анонимен

преди 4 години

Тиквата съвсем е озлобял от аудио записа и чекмеджето, че нареди на пудела си Ананиев да върне мерките, щото от злоба заради изтеклата информация за него му е виновен целия народ на тоя.

218

Анонимен

преди 4 години

Добре де, къде може да се направи тест за коронавирус.

217

Лъчо Контрагента

преди 4 години

Тези , дето казват че трябва да сме с маски защото било МНОГО ОПАСНО ,,,,,като е ТОЛКОВА ОПАСНО защо са БЕЗ МАСКИ ???? ЛЪЖАТ ТА СЕ ПУКАТ !!!!!

216

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, за пребиване си!

215

ГЕРБАДЖИЙЧЕ..

преди 4 години

Айде тръшни се бе , Деянчо....НЕМА ВЕЧЕ ДА ТЕ КОНТРОЛИРАМЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА...

214

Чебурашка

преди 4 години

Трябва да се използва индийската практика за бой с пръчки на всеки, който не спазва мерките. След нея много истерици няма да могат да пишат простотии по форумите.

213

Анонимен

преди 4 години

До Чекмеджето ГЕРБАха, знаачи то било до късмет? Ами явно късметът е свършил. Без спазванене на никаква мярка да се надяваме тогава на чудо.

212

гОшО уБавЕЦА

преди 4 години

А Тоя ДЕТО НАЛАГА ТЕЯ МЕРКИ ЗАЩО Е БЕЗЗЗЗЗЗ МАСКАААААА ????????

211

Император Жи

преди 4 години

Ви Обича!!

210

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 4 години

И ПРАВИТЕЛСТВОТО НОН СТОП С МАСКИ ДА Е А НЕ НАРОДА СЕ ЗАДУШАВА А ТЕЯ БЕЗ МАСКИ ДТАПАТ И СЕ ХИЛЯТ И САМО МЕРКИ НАЛАГАТ !

209

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна гавра с народа. Този грип ще го има поне още няколко години, няма да нося никакви маски гербаристи ***. Който е с тежки хронични заболявания или се страхува от грипове, нека носи маски!