140

Анонимен

преди 4 години

ЗА КАКВО ИМ Е ХОТЕЛ КАТО НЯМА ДА ИМА ТУРИЗЪМ? СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ТАКИВА ХОТЕЛИ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ПО ДВА ЗА ЛЕВЧЕ, ЩЕ ГИ ПРАВЯТ ЦЕНТРОВЕ ЗА БЕЖАНЦИ СИГУРНО ХАХА

139

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало по бедните ще се къпим в езера и блата , че стъпиш ли на плажа я такса чадър я частна зона.

138

Стоян

преди 4 години

След две поколения почти няма да е останал етнически българи, особено от простолюдието, от обикновения човек! Ще има останали малко българи, основно на богаташи, бизнесмени, хотелиери, богати земеделци и всичко останало ромииииииТа мисълта ми е за кой да я пазиме тая плирода? ??? Да я оставиме непокътната за тях ли???? Нека докато все още миа българи да печелят и дано техния ген да остане, той също е български! Замислете се!

137

Анонимен

преди 4 години

Собственик си терен, имаш одобрен ПУП, правиш проект, започваш да строиш - какво точно протестира прокуратурата? Това че разни човечета, смятат че могат да се разпореждат с чужда собственост, да унищожават в зародиш всякаква инициатива и да превръщат в икономически и демографски пустини цели региони на България е по-сериозната тема. Във времена икономически криза, ние гоним инвеститори, закриваме работни места - колко умно и прегресивно, стига вече с този комунистически зелен секта фанатизъм.

136

бай Иван

преди 4 години

Ако терена е от заменките тип " кон за кокошка" от времето на Станишев,когато държавата е ощетена с около 2 млд евра,хотела ще се построи.Големи реклами ще има как градежа се вписва с природният ланшафт.Само,че никой не коментира височината,а тя трябва да се осредни,замерено от двете страни на наклона!

135

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ами стройте. Само да знаехте, че това е "лисичето блато"" - те строят селище а не само 1 хотел. Блатото догодина още ще го хване сушата и после идват багерите.

134

Х

преди 4 години

Браво Зоро ! Веганите ше погратОще малко и ще се разотидат

133

Сержант

преди 4 години

Няма такава държава.

132

АК-47

преди 4 години

Ясно, и този е в схемата. Нищо ново под слънцето...

131

Стоян

преди 4 години

За ВСЕКИ Хотел си има туристи, както и за всеки влак пътници! Моля, гръцките туристи да не се ядосват за бг. туризма! А иначе, това ще стане, наистина интересен Хотел и доста туристи ще плащат по 150 лв. на човек за да успеят да почиват в него!

130

Анонимен

преди 4 години

До 130Такива набутвачи, комити и революционери като тебе ги гледаме вече над 13 века и за сега НИЩО! Опитваш се голям пищов да извадиш, ама гърми само на чашка гроздова или сливова?!

129

Те тава е

преди 4 години

С неработеща съдебна система и вратички в законите - толкова.

128

Анонимен

преди 4 години

Ревизоро! И тоя мина на тъмната страна от която няма връщане! Бързо убийте го или го вкарайте в затвора, докато не е направил още поразии

127

За да сме честни

преди 4 години

Седим ние тук и си коментираме, протести се организират, оставки се искат. И всичко това срещу един строеж, за който в годините едни хора са направили така, че да бъде законен. Проблемът започва в момента, в който тези земи са с променено предназначение, кмет, общински съветници са били така добри да изпипат всичко. Защо не се цитират техните имена? Защо на тях не им се търси отговорност. На 99% от хората ако им дадеш възможност да купят апетитен имот на добра цена ще го направят. Защо се лъжем?

126

чао

преди 4 години

Ето и затова не търсете български турист по бетономорието.

125

СКС

преди 4 години

Бетономорие + лaйнoмopиe + мутрогени = Гърция, здравеей!

124

Анонимен

преди 4 години

Няма да се учудя този "чудесен хотел" догодина да го довършат с пари помощ от държавата, щото нали сега коронавируса, криза... А собственика е някой мутряга, съпруг на калинка и виден спонсор на Партията!

123

Анонимен

преди 4 години

Ами стройте. Само да знаехте, че това е "лисичето блато". Направо го прекръстете на swamp village. Нали си падате по чуждици? Главната атракция ще са комарите като врабчета, зеленясалите стени по стаите и хор "бодра жаба" по цяла нощ.

122

СКС

преди 4 години

Бетономорие + *** + мутрогени = Гърция, здравеей!

121

ХоХО

преди 4 години

Ние всички сме едни *** п***и без да сме от Кърджали...да ги търпим тия..... после защо нямало никой по нашите плажове, абе как да има ??!!! Живея на 3 минути пеша от входа на Морската градина на Варна, продадох имот и съвсем сериозно се замислям да инвестирам парите в къщичка в Гърция...