14

Loyko

преди 4 години

Българите мислели....не е сигурно,че са много тези които го могат. Ако мислехме нямаше да е има тази глупава статия.Наистина много е изпростял народа...а искаме да живеем като Европейци. С това мислене просто няма как да стане

13

анонимен

преди 4 години

висше образование!!!!?!VV....останалите сме прости про сти и може би ще подлежим на унищожение

12

Анонимен

преди 4 години

Защото въпреки мерките, които бяха забраняваме да СВ излиза от София а после 30000 парчета си излязоха от София, нямаше масово починали, до степен до която им били свършвали чувалите. А и разби келемета реваха, че по време на пандемия нямало права и не важела конституцията :) ..... като се замисля, даже съжалявам, че короната не е тошкова опасна.

11

Анонимен

преди 4 години

*** е роден вирусулог и ги разбира нещата. Той също разбира от астро и ядрена физика, разбира от веонни самолети, коли, компютри, нано технологии, ваксини и сателитни системи и радио антени. Няма топик по който да не е наясно. За това 30 години копа дъното.

10

Анонимен

преди 4 години

И естествено простотията почна да се вихри из коментарите :) чакайте да си направя едно кафенце да се позабавлявам с жалките ви напъни.

9

Анонимен

преди 4 години

Защото Бай *** не вярва на нищо, което не може да се види или пипне...Толкова му са гънките на мозъка.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5 сложих ти плюс по погрешка, но ти защо не си си сложил сам знак.

7

Анонимен

преди 4 години

Защото коронавируса се превръна в Бог а последователите му в секта.

6

Анонимен

преди 4 години

Вирус вероятно няма, но дори да има не е по смъртоносен от грипа. Фактите го показват. Стъкмистиката показва друго, то е за ***.

5

Анонимен

преди 4 години

Вирус има само в празните глави. Най-голямата измама в човешката история.

4

Атанас Велмазов

преди 4 години

Всеки човек с поне половин гънка в мозъка знае, че такъв вирус НЯМА и тоива е най-голямата измама на 21-ви век....в България естествено мислещите хора са рядко, приазката с лошия материал вАжи с пълна сила !

3

Анонимен

преди 4 години

Защото Българина има умствен капацитет на балкански селянин и си мисли, че разбира от всичко, а реално ако знаеше колко е глупав щеше да умре от срам.

2

социолог голфър

преди 4 години

Така е, защото хората вече не вярват на лъжливите *** - и в журналистиката, и в подобието на социология.

1

Анонимен

преди 4 години

"Тя отбеляза, че електоралните нагласи и рейтингите на политиците показват, че хората са обединени и дават подкрепа на правителството." Някой изобщо вярва ли ви? 2мин под една статия за Боката и ще видите, че реалноста далеч не е такава....