216

Анонимен

преди 4 години

Значи, защото имало метро, нямало корупция ... ваййййй

215

мхм

преди 4 години

мега манипулатора

214

Тонката

преди 4 години

Днес Що няма протести по центъра бе?:):):)Само кръчмите пълни:):):):)Досега пихме бири на Рафи,че голем махмурлук:):):)Народ,народ,народ по Витошка и не ми изглеждат хич на бедни:):):)

213

Анонимен

преди 4 години

Все по изнервен ми се чини Мутрата ,недоспал и подпухнал . Тоз Васил от Дубай им развали съня .

212

Анонимен

преди 4 години

Севдо Севдо да ти го натаковам, ама поне да ставаше за таковане . Айде от мен да мине, за веднъж ставаш .

211

Анонимен

преди 4 години

Като дам тази цифра и спират да говорят?Коя от десетте цифри дава?0,1,2,3,4,5,6,7,8 или 9?

210

Нищо ново

преди 4 години

Банкянският хитрец Бойко пак прави шоу. А че са корумпирани и той и цялата му дружинка, не е тайна за никого. Чакаме още факти от Божков, но за тях Бойко се прави на улав: не коментирал.

209

Анонимен

преди 4 години

Борисов играе джобен билярд докато толупите пишат истината!!!!

208

???

преди 4 години

Не разбрах само,той ли е карал влакът???

207

Анонимен

преди 4 години

Борисов работи.*** ревЪт!

206

Стройтел

преди 4 години

40 милиона на километър!!!!!! Абе луди ли сте

205

Анонимен

преди 4 години

ПРОДЪЛЖЕНИЕ на 216.се покрива с капак, след което се заравя.Колко струва изграждане на метро по този начин преценете сами. Колко струва арматурата и бетона преценете сами. колко плащат на българските стройтели преценете сами. ТИКВАТА лъже!!!!!!!!!

204

Анонимен

преди 4 години

Мутро, идва Торбалан с чувала. Ще ни кълнеш на смърт ли? Ще доживуркаш още малко. И няма после.

203

Анонимен

преди 4 години

Боко лъже!!!!!!!!!! На запад както и в Русия метростанцийте са с дълбочина жежду 35 и 55 метра, като има метростанций и на 84 метра дълбочина( в Москва). При изграждането им са прокопавани тунели както в мините.В повечето метра тунелите минават един под друг като стигат например 5. Това найстина е скъпо.В БЪЛГАРИЯ метрото е тип котлован.Представете си че, багера изкопава един дълбок изкоп с дълбочина колкото свободно да се придвижва мотрисата с вагоните.След това се излива бетонен сандък

202

До Инж. Братоев

преди 4 години

"На тази станция (бул.България) подземна река влезе вътре " ?!Г-н инженер софиянец Братоев това не е някаква подземна река ами е Перловската река която по тошово време беше при строителството на бул. България беше вкарана под булеварда от Белите брези и излиза след НДК . Това че някой пробива тунел там и незнае нищо за нея (реката) означава че или не е добър строителен инженер или просто не е от София (Не искам да обидя никого, защото и аз не знам какво има под земята във Варна примерно.

201

Анонимен

преди 4 години

За корупцията в България се знае в целия свят, ако се бяха направили реформи, така че прокуратурата и гражданското общество найстина да работят, всичко което се настрои, щеше да е по-качествено и по-ефтино, а хората щяха да са по-богати.

200

Продължение

преди 4 години

Така че какви са тези банки, които раздават милиони кредити на държавни служители в администрацията с държавни заплати и сигурно работа до следващите оставки. Аз не бих държал парите в такава банка,за вас не знам

199

Анонимен

преди 4 години

На запад метрото е на 3 и 4 нива нищо чудно да е по-скъпо, а освен това там няма компромиси с качеството както тук често се случва.

198

Анонимен

преди 4 години

Бойко ще го съсипят най близките му. Цветанов с апартаменти за милиони, взети от банки. Арнаудова с имоти за милиони,взети от банка. Абе тия банки защо не дават и на мен такива кредити, имам по голяма заплата и от Арнаудова и по сигурна работа от нейната,ама не ми дават. От къщата й ще стане хубав старчески дом догодина, предполагам. Българинът мрази точно такива неща и ще си изпатят и двете банки, предполагам. Едната давала кеш на черепа, а не връща на Мартин Петров. ДСК пък се мазни на Борисов

197

Анонимен

преди 4 години

Тиквата лъже!!!!!!