35

Анонимен

преди 3 години

Благодаря, че повече няма да ви виждам противните мутри докато въвеждате мерките измислени от хора с интелект в другите държави.

34

Тодорова

преди 3 години

Да, благодарих им пред себе си безброй пъти. Сега мога да благодаря и на яве! БЛАГОДАРЯ! Трудничко беше, но ни спести много беди - гледам и слушам какви мерки се взимаха по света. При нас не беше по-различно. Ама ние сме свикнали вечно да сме недоволни, особено, ако някой ни дава акъл.P.S.Защо сте анонимни, мили мои съотечественици??? Ами напишете си имената или от нещо ви страх??

33

бсп

преди 3 години

разбират че без щаба сега ще умрат стотици и дори хиляди невинни хора, но не правят нищо. обричат хората на смърт. мутавчиев ти предаде народа

32

Анонимен

преди 3 години

Благодаря от мое име на всички за положените усилия за да се преборим с това.

31

Анонимен

преди 3 години

Това , че няма да гледаме повече щаба всеки четвъртък , не означава , че няма вирус.Молете се да не ви хване и да попаднете в ръцете на тези на които не сме благодарни !

30

да,да ама не

преди 3 години

ЦИТАТ:"29.02 Коронавирусът е най-обикновен грип. Недоумявам защо е тази паника!13.03 Коронавирусът е най-страшната пандемия в човешката история!19.03 Маските е вредно да се носят от здрави хора. Не виждам никакъв смисъл.30.03 Маските стават задължителни за всички!03.04 Една седмица след Великден ще сме в ада заради масовите събирания! Дано ни стигнат чувалите за трупове!19.04 Адът се отлага за неопределено време"За какво беше това?!

29

Анонимен

преди 3 години

Не съм им спазил нито една от мерките и съм жив и здрав, така че благодаря на себе си.

28

Благодарим

преди 3 години

На лекарите и учителите. Голям сре.ден пръст за всички журналисти. А между другото, вече няма нужда от "професията" журналист, изкуствения интелект ви измести. Намерете си някаква полезна работа.

27

Затвор за тях

преди 3 години

Тези са пандиза

26

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... тервелчо пулев дето ходи два пъти по 5 мин да чисти частната.... Ами ти защо не отиде бе приятелю поне за 3 минути? Защо никой от хейтърите не отидохте да се уверите със собствените си очи дали щаба лъже?

25

Не е трудно

преди 3 години

Не е трудно да кажем кхухр.

24

Анонимен

преди 3 години

Благодаря на всички които се бориха със Щаба

23

Анонимен

преди 3 години

Каква щеше да е реалността , ако се правеха по 10 000 теста на ден , а не по стотина , от които 20 положителни ? Стига вече с този театър ! Нищо не е свършило , вирус - има , лекарство - няма ! Само експериментирате с няколко антибиотика и който оцелее - оцелее , който - не ...имал други заболявания ...

22

До 19

преди 3 години

А ти колко пъти ходи бе?

21

ivailo

преди 3 години

Няма за какво да благодаря на клоуните от щаба... Мерките им бяха неадекватни- задължителни маски , кпп -та, затваряне на паркове и градини.

20

Чебурашка

преди 3 години

Никой не очаква привържениците на недоразумения като Радев, мутрочалгари като Трифонов, деструктивни личности като Манолова и още плеяда представители на руско-червената мъгла да каже "Благодаря". За тях омразата е постоянното им състояние.

19

До 14

преди 3 години

Тинтири-минтири. Карантината не случайно е измислена и се практикува от стотици години. Не можеш да сравняваш социално- изолирана и слабо-населена Швеция с държава като Великобритания. Сега го кажи същото и на Щатите, и на Русия.

18

Анонимен

преди 3 години

Да не забравите да кажете мерси и на тервелчо пулев дето ходи два пъти по 5 мин да чисти частната болница за пред камерите,че само грамота му е малко

17

Хахахах

преди 3 години

хахахахахахахахахахахахахахахахах

16

Щабът е изщабен

преди 3 години

Зле обръснатата глава има основния приност че неизмряхме за да извозват труповете ни в хладилни вагони като тикви, кратуни и пипони