23

Лошо

преди 4 години

Това са дати който умишлено от запада са направени не да обединяват народите а да ги конфронтират и разделят както е вече 75 години,жалко е.

22

Ром'с

преди 4 години

Интересно, а защо нищо не се казва в статията,че на този ден фашистка и нацистка Германия капитулира след като разпали война в света за 6 години и милиони жертви отнесе тази война? Забранено ли Е и това ли вече, ясно ни ние, че е забранено да се пише, че СССР е победил във ВСВ ... тоест Русия!?

21

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

честит празник ХОРА ЧОВЕЦИ

20

Анонимен

преди 4 години

На днешния ден преди 75 години в окупиранана България вилнееше червения терор. Избиваха се хиляди българи чрез така наречения "народен съд".Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

19

Novus ordo

преди 4 години

Четвъртият райх отиде на кино. Махайте знамената и се дебрюкселизирайте.

18

Факт

преди 4 години

Да ама не,колкото и пари и пропаганда да хвърляте 9-май е ден на победата над фашизма.

17

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

слава на РУСИЯ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

16

Анонимен

преди 4 години

До Слава на Русия ... и на нейните съюзници!!!

15

Чебурашка

преди 4 години

До Слава на РусияРусофоби няма. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против маниакалната идея, че руснаците са уникална и богоизбрана нация, имаща някаква особена мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските *** целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

14

Анонимен

преди 4 години

Слава на Европа !Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !Честит празник българи европейци !

13

Анонимен

преди 4 години

Ден на Европа друг път. Европа щеше да е хитлеристка сега - една арийска раса над всички. Щеше да е много забавно.

12

Дани.

преди 4 години

Честит ден на победата.

11

Анонимен

преди 4 години

чеберашке,освен русофили и руски шпиони за друго нищо незнаеш да пишеш,от тебе разбрахме че и Вазов е бил русофил имали други за които незнаем?

10

Вилияна Стоянова

преди 4 години

Трябваше да има Ден на победата, за да го има Денят на Европа. Да не забравяме това.

9

Чебурашка

преди 4 години

До ПатриотПатриот си ама руски. А всички руски патриоти са българофоби. И не милеете дза род и Родина, а за комунизма, Русия и Путин. Няма по-големи *** и национални предатели от путинистите.

8

Слава на Русия

преди 4 години

Тук след малко доста русофоби ще дращят и плюят, но без значение.........

7

Чебурашка

преди 4 години

Днес в Денят на Европа Радев и вицето му за пореден път ще покажат, че са руски слуги и руските интереси за тях са над всичко. Сякаш не са президент и вицепрезидент на държава от ЕС а на Задунайска губерния, част от руската империя. Ако толкова държаха да понесат цветя на паметника на Незнайния войн можеха да го направят вчера, когато всички нормални държави отбелязват край на войната в Европа. Все пак добре е, че няма да отидат на паметника на окупаторите. И двамата са срам за България!

6

бай Пешо

преди 4 години

Европа-дните днес слабо ме интересуват! Такива са всички дни в Европа!А днес е денят на Победата и официалния край на ВСВ в Европа, което всъщност остави народите и държавите й на картата. Така че днес е такъв празник. А заедно с това също и Ден на Капитулацията на Германия. И по-точно - на БЕЗУСЛОВНАТА Капитулация на Германия. Кой каквото иска да си мисли и да си чества! - На старите снимки маршал Жуков е мнооогго широко усмихнат на днешната дата ...... :):)

5

Анонимен

преди 4 години

Е като е празник що не излезете да празнувате, празник било. Страхът на еврогейците e по-силен от Европа. Българина излезе за Великден и празнува.

4

Анонимен

преди 4 години

благодарете на руснацине,иначе сега щяхте да пишете на немски