101

Анонимен

преди 4 години

Напред към масовото заразяване. Толупите вървят към победа.

100

Анонимен

преди 4 години

Тоя от къде го намериха да ми мйека сутрин побеснявам направо!Писна ми от йекащи,мйекащи,ко?,не!куга?Пуууу!!!!!

99

Анонимен

преди 4 години

Отиваме към провинциализация на епидемията вследствие на великденската емиграция от София.

98

Анонимен

преди 4 години

Пик има за.момент . Иначе. Има синусоида с нарастваща амплитуда и постоянна съставяща ,пропорционална на мерките , гъстотата и броя на населението.Тъй ще е .оцелелите ще живеят в един по добър свят. След 50 години примерно.

97

сара

преди 4 години

Честит празник на храбростта! Да сте здрави и храбри ! Който се страхува нека се затвори в къщи - не е забранено. Защо трябва със задължителни разпоредби да ви кажат да си стоите в къщи ? Това сега трябваше да го преживеем в началото - така или иначе е неизбежно. Пазете се и бъдете здрави и усмихнати !

96

Анонимен

преди 4 години

Благодарете на бат ви Бойко ***

95

лекар пенсионер

преди 4 години

До gf hf mf :> Няма с какво да плашиш хората,тъй като няма нищо страшно да преболедуваш един грип.Нооо, когато си обзаведен с ъс сериозни хронични болести ,няма как те да не се обострят и даже да те доведат до летален край! Хайде, стига със заплахите и глупостите!

94

Анонимен

преди 4 години

Днес около 200 (двеста) човека в България ще починат от сърдечно съдови страдания. И един от коронавирус. Тия двеста нещо по-малко ли са тоя с коронавируса?

93

Анонимен

преди 4 години

Върнете маските!!!!!!!!!

92

Анонимен

преди 4 години

Какво става бе, колеги. Тоя народ не се плаши. Някой да звънне на началника и да го полмоли да каже нещо за ада или да сложи Ананиев в чувал. Ако може да пуснат хладилни камиони за някое кръгче.

91

Анонимен

преди 4 години

Бай *** слагай маска, ще станем компот за един месец!!

90

Велес

преди 4 години

До ВелесИма ли повече заразени? Има...Факт...Какво ми правиш анализ, все едно си ***'умен...-Ооо...Боже...Слез и си прибери вересиите! Да обясня още веднаж за теб! Теория на вероятностите! Ако отидеш в Танзания,и търсиш Българи, ще са малко! съответно,Ако търсиш българи в България ще са многоАко отидеш в парка да тестуваш, заразените ще са малко! съответноАко търсиш заразени в огнище, ще са повече!Какво неясно има? Бъди здрав!

89

Анонимен

преди 4 години

статистикита изяде логистиката

88

Анонимен

преди 4 години

До АлооооуАми като не се контролират завърналите се българи от чужбина, каквито и мерки да се въведат положението ще е същото. По едно време на извънредното почти нямаше жив човек на пътя. За два месеца инкубационния период на болните трябва да е минал вече, но дойдоха българите от чужбина и голяма част от тях ходеха до магазина за бира и не спазваха карантината и те заразиха другите.

87

Започва се

преди 4 години

Идва ада за който говореха! СЗО е казала че при нас тепърва започва!

86

Анонимен

преди 4 години

Днес е денят на ХРАБРОСТТА и БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!Моля тези, които предлагаха да се крием като мишки по панелките от някакъв грип, ДА НЕ ПРАЗНУВАТ ТОЗИ ПРАЗНИК!Чудя се, ако някога нашата армия, така се беше крила от опасностите, дали щеше да я има днес България?!?

85

Анонимен

преди 4 години

Не отивате към никакви Италия и Испания, не се притеснявайте: нито някога ще достигнете тяхната продължителност на живота от 90 - 100 години, че да се плашите от някакъв грип, нито пък ще достигнете до италианските и испански заплати и стандарт на живот! Дори и след грипа

84

Да се молим

преди 4 години

Треперя! Защо заради шепа ревящи Щаба отпусна мерките, защо подадоха, идва най-страшното!

83

дедо от село

преди 4 години

Засрамете се бре, маскари! Днес поне не изричайте лъжи и имайте уважение на този голям светец! Честит празник на всички именници и им желая да бъдат здрави,смели и храбри както именяка си!

82

gf hf mf :>

преди 4 години

Всеки който иска животът да продължи по старому в ситуация на пандемия, нека да подпише декларация, че доброволно се отказва да се лекува в болница, ако се установи, че вирусът го е тръшнал.Стиска ли ви? :)