126

Въпрос до 127

преди 4 години

Това че заставаш с името си изключва ли че не грешиш?Ние помним какво казваше Мангъров има го в Гугъл.Няма да забравим как ни убеждаваше по ТВ че всички не трябва да спазваме карантината в първите дни когато 1 заразяваше 5 и как трябва да изградим стаден имунитет, как всички ще се заразим.Какво показва разпространението по света от 7,5 милиарда население заразени са 3,5млн. починали 250хиляди.В България 1600 заразени 70 починали.Ех Мангъров стари лъжецо СКРИЙЙ СЕ НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ от нас помнещите

125

Поручик Ржевски

преди 4 години

Аз искам да слушам вирусолози и епидемолози като доцент Мангъров, който цял живот се занимава с това!НЕ ИСКАМ да слушам коремни хирурзи и пожарникари.

124

Доброволец в Сливен?

преди 4 години

Чух че доцента се е записал доброволец в Сливен.Най-после след 60 дни когато кризата в Европа премина и се вижда края той е станал доброволец.Защо този човечец поддръжник на стадния имунитет, на 70%заразено население на хиляди починали "сухи съчки" се появи отново по ТВ студията.Ние не сме *** и видяхме че в цял свят кризата с короната продължава 70-80дни.Да види съседните държави Гърция,Албания,Словакия където вече има под 10 случая на ден а и нашите ще станат.Къде видя СКОК на заболелите?

123

Анонимен

преди 4 години

За разлика от коментиращите тук ***, доцентът е учил и разбира материята и е застанал с името си. Останалите са анонимни *** без рАбота. Кое не е така ?

122

Анонимен

преди 4 години

Хаха. Ама ти си един анонимен комик. Хайде, кажи къде да ти ги изпратя и за какво интервюираш. Хаха.Като ти гледам съжденията, интервютата ще да са за нещо много софистицирано;))) та кажи - от къде ти идва капацитетът, кой е иЗворът ти на експертиза и за какво разбиране са претенциите ти? И за да дам добър пример, ще ти се представя. КаЗвам се Марин Стоянов и имам специалност по епидемиологоя. Доц. Мангъров ми е преподавал. В момента работя в Мюнхен- с две думи имам работа. Та ти кой си?

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124Обичайно кандидата за интервю си изпраща документите за първи етап, за да се запознаем дали има смисъл да си губим времето с него. Явно не си бил на интервюта, иначе щеше да го знаеш. Та, безработен или таксиметров шофьор?

120

Анонимен

преди 4 години

123 - той прави и интервюта?!? Ок, поправям се - не си таксиметров шофьор. Но това не ти пречи да проявяваш Дънинг-Крюгер. Ще споделиш ли все пак извора си на експертиза, ей така, за достоверност. Хубаво е да знаем кой ни интервюира все пак ;)

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122Аз ВЕЧЕ ви "разказах" защо греши. Който чел, чел, който не е чел- да отива да се имунизира по естествен път. А това, че ти си таксиметров шофьор не означава, че всички сме. Или съм прекалено голям оптимист и си просто поредния безработен намерил отдушник от ситуацията тук. Вече доста такива "интервюирах, за няколкото седмици престой наоколо. :))))))

118

Анонимен

преди 4 години

Представи ни се 121 - форумен вирусолог, навярно таксиметров шофьор, с обширни познания във абсолютно всички сфери. В следващите коментари той ще ни разкаже защо инв какво доц. Мангъров греши. Моля!

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Ти нали си го разбрал. Ае отивай да се "имунизираш" с естествени методи.

116

Анонимен

преди 4 години

Само 10% от хорат ще го разберат. Останалите са истерици-паникьори-хипохондрици, без способност да мислят, способни само да се страхуват по команда от телевизора, но с претенция да разбират ситуацията в качеството си на видни форумни вирусолози. Последните често са с две до три мозъчни клетки. Вие от кои сте?

115

Bobo

преди 4 години

Мангър - тълковен речник: "без стойност, нищо"

114

Весо

преди 4 години

Еий пак ли този шарлатанин Лангърков бе, с частните лаборатории и лобиране за масово тестуване, защото освен лаборатория има и фирма за доставка на мед. консумативи и изделия. Само като му види човек лисугерската физиономия и му стига. Сега започна да говори съвсем други неща от тези в началото, жалка работа.

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 115Ти ЛИЧНО какво мислиш да направиш?

112

клошаря

преди 4 години

115, когато си жив, хич не гледаш колко поскъпнал тока! И кафето поскъпна, ама какво да правя!? Съдба! 250 грама последно бе 9,65 кутията, сега - 10,10! Полската Инка за няколко месеца се придвижи от 1,75, преди месец - около 2,00 лева, сега - 2,50! Пандемия!

111

Анонимен

преди 4 години

Протести трябват , защото криминалния пожарникар няма да си тръгне доброволно, плати на Сретан 2млрд за да му прости , после плаща и на началници и пълни и своята кесия.Поредната некадърност на наш гръб беше да фалира България по най тъпия начин.Сега като ви вдигнат тока другия месец ще се опулите.Месото вече поскъпна и хляба.А грипа тежък или лек го лекувайте на време, не е само тоз вирус в пространството и никой не е отменил другите болести. Защо мълчахте при предишните корона вируси

110

Анонимен

преди 4 години

До до 106/110"Ами, те представители на щаба ги говореха тези работи, бе - ,,Симптоми малко по тежки от обикновен грип"Не ти минава номера :) . Никой не налага пълна карантина за "малко по-тежки", а за МНОГО по-тежки и не става дума за СИМПТОМИ, тъй че вземи се ограмоти малко. А Мангуров даже не говореше за "малко по-тежки". Направо си каза, че това си било като обикновен грип.

109

факт

преди 4 години

Не, бе! За специалиста мерките в началото са прекомерни, защото се реагира като за бойно отровно вещество, което унищожава почти всичко, което порази! А този вирус, колкото и да е коварен, все пак не е БОВ! Но, тълпата без да бъде сплашена не може! Тя действа по инстинкт! А щаба - когато не знаеш точно какво те сполетява, действаш все едно, че те връхлита най голямата опасност! Малко като подплашени магарета, но лошо няма! Дисциплина трябва. Сега вече по кротко!

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111Ще игнорирам всички останали глупости които си написал, но понеже такива дето изразявате лична позиция, но говорите в множествено число, сте ми подозрителни, да те питам: ти ЛИЧНО кога започваш с протестите?

107

Анонимен

преди 4 години

Много интересен информационен поток.Подава се статия с популярна личност и два трика на герб почват да "воюват" с хората като ги заливат с помия във форума отдолу.Барба не обича да дава пари, а само да взима, но за да спаси кожата плаща.Мангъров е добър специалист, но трябваше да го слушат преди да фалират България съвсем.Сега покрай шума за грипа ще ви вдигнат тока и всичко останало , вие се дърляйте с неграмотни *** вместо протести