56

До Голямото пътуване

преди 4 години

Ту лейт - аз вече съм на село и ям и пия. Ще подишам малко чист въздух, ще си почина и после Понеделник пак на работа в София. Ти как си в панелката? Готвиш ли се за празниците?

55

Без море

преди 4 години

Ще сме в извънредно положение до пролетта на 2021, така мисля!Тази свободията води до още повече заразени, освен това се ходи масово без маски и не се спазват мерките и правилата!И на кого го правим? На нас самите!

54

Анонимен

преди 4 години

До Голямото пътуванеНикой не се напива на село,*** всеки си работи двора,и не се среща с други хора.

53

Пешо

преди 4 години

Тоя здравния министър няма ли да го хваща Короната вече...

52

Мира

преди 4 години

Този Мутафчийски прилича на костенурчето Франклин

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46 Ти със сигурност така ще направиш защото си или от властта или си техен подлу *** ! Вие просто случихте на народа и продължава те плюете народа си. Никой народ в настоящата демокрация не бе ви търпял наглостта ,лакомията и лъжите !

50

Анонимен

преди 4 години

Махайте КПП-та!!! Къщата ми кой ще я наглежда?! Всичкото полиция по кпп-та и паркове, мало*мна работа!! Забраняват свободното придвижване на ЗДРАВИ граждани!! Диктатура, фЪшизъм и стъкмистика!! Това го няма никъде! МАХАЙТЕ КПП-ТАТА!! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА И СЪД!!!!

49

Голямото пътуване

преди 4 години

Ало Щаба, спрете днес бай *** щото ще опита всякакви хитринки да се измъкне за да се напие на село и да напълни алчния си за едене и пиене корем!

48

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е маска на тротоара какво ще донесе като полза. Защо в Германия не носят? Австрия? Дания? Холандия? Гърция? Белгия? Окей, в магазина, за да не се изхрачат върху питката, която бабата после ще купи и 50 пъти ще си търка очите, разбирам до някъде. Носете си маските, ръкавиците, пипайте си телефона с ръкавици, бъркайтв си в носа с ръкавици и си мислете колко не сте бай ***. Вие сте робсла РАЯ, кояро вярва на БКП симеоновски кадър и на полит шефа на далаверо-болницата.

47

Докога

преди 4 години

Докога всяка сутрин всички телевизионни канали ще се заемат от Мутафчийски и дружинката му? В най-гледаното време сутрин по първи канал - Мутафчийски, по втори - Мутафчийски, по трети - Мутафчийски. Стига толкова.Да им дадат време по БНТ, който иска ще ги гледа. Така по другите канали ще може да се покаже нещо различно.

46

Анонимен

преди 4 години

търбусите с агнешко, лук и ракияАбе ти си за психолог. Как не ти омръзна да пишеш едно и също? Поне плащат ли ти добре?

45

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа... Значи! Като разделим броя на новите заразени с коронавирус на броя на направените тестове получаваме около 4,4% от тестовете.В началото ако не се лъжа, тестовете бяха около стотина.4,4% от сто означава има-няма 4 нови заразени (назад във времето) в сравнение със сега.Значи, смятайте как върви графиката. Май е плоска?

44

До Дааа

преди 4 години

Ти като искаш стой в извънредно положение още 20 години. Другите едва ли ще стоят.

43

Анонимен

преди 4 години

Не се ядосвай , върви глътни малко въздух

42

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Имаше ясен въпрос поставен от "Дарик" радио:"Наши слушатели питат: Защо на здрави хора се ограничава достъпът до селата чрез КПП-тата, а болни хора влизат през летищата и заразяват други хора ?"Господин щабният генерал така и не отговори на този въпрос, казвайки, че това било субективно мнение.Кое е субективно мнение, господин наглец ?!Това са факти, а не мнение !Факт е, че хората не могат да отидат до село да си засеят дворовете и да си видят възрастните родилети, а границите са отворени

41

Анонимен

преди 4 години

Защо не пишете за катастрофата на Околовръстното? С 4 линейки са ги изнасяли...

40

Анонимен

преди 4 години

Е.и...? не е болен от диабет и не е с фамилна обремененост! Ако беше, нямаше да е толкова спокоен за близките си! Фамилния елемент означава, че я мама, я тате са в сериозна опасност! Той обаче говори сякаш не му пука! Фамилната обремененост значи, че и децата му са в тая група!

39

Анонимен

преди 4 години

Днес е последен работен ден, айде юруш на КПП и щурмуване с цел - отиване да тъпчем търбусите с агнешко, лук и ракия

38

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ се на+раха тотално!!! Но идват избори! Ще помиришат власт през крив макарон!

37

Анонимен

преди 4 години

Най сте добри в СТЪКМИСТИКАТА точно като правителството . Бързо влязохте в час съгласно напътствията на Б.Б. инак всичко друго е под съмнение ,даже поглеждам от къде изгрява слънцето като започнете да лъжете !