400

Анонимен

преди 4 години

А в един хубав ден не за потърпевшият де някой нашенски мухло ще утепе чужденец и те тогава ще видиш кой е *** му баща му и стринка като го качат на самолета за екстрадация.

399

Анонимен

преди 4 години

То и аз съм красив, ама съм е.*** гадното к.пеле!

398

Анонимен

преди 4 години

До асдВ ПИК. Момчето изглежда свестно

397

Анонимен

преди 4 години

Жалко за милено жалко за момчето!

396

асд

преди 4 години

Дайте да му видим мутрата на тоя 22 годишем дрогиран ***

395

Анонимен

преди 4 години

субаруто няма ли еърбеци?

394

Д-р Исня

преди 4 години

А детско столче на задната седалка на Субаруто на Милен имаше ли? Да си направи курбан детето! Убийство + опит за убийство на малолетен. Ега стигне за поне десет годишна присъда, дееееа! Ама май пак условно ще е или мах 3 години!

393

Анонимен

преди 4 години

До 578Обикновено дилърите се знаят от МВР и са им уши! МВР лесно може да разбере кой е дилъра на момчето.

392

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости Милен.Добра душа беше.Добряк и винаги усмихнат.

391

абе

преди 4 години

тея нагънати коли 80км в час айде следователя моля ! нов апартамент ли ше си пазариш ? смятай ако беше някой неизвестен щяха да го пишат че и сам се е ударил назаден докато кара

390

Анонимен

преди 4 години

Забелязвате ли един ***, който отговаря неадектватно на почти всеки коментар :)

389

До 568

преди 4 години

Познай само кой ти давапалец нагоре? ;)

388

Анонимен

преди 4 години

До до 545Съгласен съм с повечето, има дилъри и дилъри.Иначе си прав за това че те не зарибяват, просто продават.Това че има зарибени, не ги прави най големите злодей в света.Значи правят филми за Пабло Ескобар и го възхваляват, обаче дребните риби много лоши.Естествено в тази ниша няма празно, защото играят много пари.

387

До Имигранта

преди 4 години

Много неща трябва да се направят,но първото е да се махнат от политиката всички дотук управляващи,както и техните деца и пипала.Да,но забележи,че това. е се случва,всичко умира в зародиш.Опозиции се разделят и цепят.Хора претърпяват инциденти и т.н.Всеки здраво стиска кокала и дори да го пусне,няма нов и неопетнен човек който да го захапе.

386

Имигранта

преди 4 години

До 568 :)))))Ако ти отвърна щепаднана нивото ти.Повярвай мога много да кажа ;)

385

Анонимен

преди 4 години

ДоживотнаВчера взел книжка и давай с 50 над ограничението

384

А...

преди 4 години

Сигурни ли сте, че е само нещастен случай? Цветков беше крайно неудобен на властта...на тоталитаризма на Борисов. Тези уж нещастни случаи често се случват с хора неудобни на властта.

383

Александър З.

преди 4 години

Смърт, бавана и много мъчителна!!! Абсолютно нищо друго не би било логично.

382

Имигранта

преди 4 години

1-Трябва да се въведе вероучение в у-че.2-трябва да се върне казармата3-затвори като тези в Белене едно време4-може би смъртно наказание за най-тежките случаиНа първо време това....ще има още,но след време.ОБЕЩАВАМБългарите сме хубав народ,нямаме късмет(не знам късмет ли е думата)с управляващите ни.Тези които да са НИ пример с държанието си,тези които да следваме...и това време ще дойде

381

до 545

преди 4 години

Ти вярваш ли си човече?Дилърите са oтрeпки,но те не те принуждават да се дрогираш.Този е мамино/татино синче.Той от малък е попил от мама и тате,от тяхното държане във вкъщи и с околните.Той е бил от тези момченца,за които думичката НЕ е беззначна.Да не смяташ,че този автомобил си го е купил с честно изработен труд?Не,мама/тате са му го подарили (може би още за бала),фирмен,товарен(за да не плащат данъци).Не бих се изненадал и ако мама/тати директно му плащат и леката дрога(другата от джобните)