30

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че ще има увеличение при този начин на пресмятане, просто защото общия брой заразени няма как да станат по-малък, отколкото са били предния ден. По-добре графика да бяха направили, за да се следи динамиката на заразяването по дни.

29

Сериозно

преди 4 години

Най-актуалният виц е - ако съм на мястото на жените, които правят жестомимичните преводи по време на брифингите, през цялото време щях да се кръстя.....

28

Анонимен

преди 4 години

Броят тестове не е мръднал. Защо? Изчерпахме ли ги? Обявяваме всеки с температура и хрема за заразен с ковид19? Еврокомисията разрешава

27

Анонимен

преди 4 години

Мерките трябва се затегнат...Тук вече има хейтъри, които са поразени фатално в главата от covid-19 .Задават много "интелигентни" въпроси.

26

Активист на БКП

преди 4 години

Всичко върви по план ,а милиардите на ЕС за ГЕРБ така и не идват!

25

Анонимен

преди 4 години

Защо не вадят оздравелите и починалите пациенти от статистиката?

24

Революция

преди 4 години

Хайде бе хора.....Не ви ли омръзна да ви правят на балами,не ви ли омръзна да ни лъжат всеки ден.Нека да излезем всички заедно,да отидем при тях,да направим бунт и да видите как вируса ще изчезне за 24 часа.Те още 2 години могат да ни дават брифинги...какво... трябва да седим и да ги чакаме ли

23

До 50

преди 4 години

А Белене не искаш ли да отворят, паникьори.... Такъв си бил цял живот, нали - умрял от страх! Бас ловя, че за да си спокоен преди 89-а си станал член и на БКП при първа възможност и още от 7-ми клас комсомолец

22

Галин

преди 4 години

Сега е момента в който без да се прилага "расова" дискриминация може да се изчистим от един определен етнос :))

21

Fallschirmspringer

преди 4 години

Преди много,много години по време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм на едно занятие отигравахме блокада,но много по-малки размери.Отиграваше се село заразено с БО.Тогава на трите основни пътя към и от селото бяха поставени БТР-и,а други обикаляха около селото,както и обходни двойки,секрети.От селото никой не се пускаше да излиза,няма ниви,няма копане на градинки,няма косене на трева,няма извеждане животни на паша.Е,вярно това продължи,ако не греша 48ч.Но никой не напусна селото,даже куч

20

славянин

преди 4 години

Пак спекулират говедата, пак новооткритите ги наричат ''новозаразени'', а те могат да се много старозаразени! Стараят се всячески да ни пресират с подобно инфо за да стоим безропотно под домашния арест!

19

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски гледай да не кихнеш,че без теб не знам,какво ще правя сутрин.Преди слушах музика за повдигане на настроението,сега слушам Мутафчийски и някак си излизам с усмивка на вън.Дръж печено.

18

Анонимен

преди 4 години

Нашият щаб продължава да крие колко са тестваните хора от последните дни. Дори на официалния сайт за корона вируса в България бройката на всички тествани не е мръднала от дни. Искаме да знаем реално в цифри как се измерва масовото тестване за което говори Женералъ на всеки брифинг.По брой тестове на 1мил население, България е на 89 място. Ние сме на дъното. Това сочат данните.

17

Анонимен

преди 4 години

До Emo"Вчера новите бяха 42, днес са 40 и се счита че има увеличение с 4.8%, wtf?"Защото смятат увеличението на общия брой заразени, а не спрямо вчерашните случаи. А защо така го смятат, не мога да кажа. Според мен, всеки сам може да си го сметне, ако има желание.

16

Анонимен

преди 4 години

Пак никоя от мисирките не попита дали и как се работи по пречистване на въздуха в затворени помещения. Още преди месец писаха и говориха, че има сертифицирани разработки, и то за различен по обем помещения. Доколко се внедряват на практика. Без пречистване на въздуха нещата няма да станат. И с маски, и без маски все се диша един и същ въздух, не виждам масово да има специални апарати на всеки "опакован".

15

Анонимен

преди 4 години

По 40 на ден ..)

14

мнение

преди 4 години

След като % на заболелите е най-голям в София, смятам, че е уместно столицата да бъде под карантина. Думата карантина произхожда от лат. дума carantin, т.е. четиридесет (дни).Какви са тези 14 дни, а ?След като живеят в София, нека да да си почиват, почиват, а ние в провинцията ще си минем и без натрапчиви гости!Предполагам, че в скоро време броя на засегнатите от вируса благодарение на софийските безхабери ще се увеличи и то доста в цялата страна.Софиянци, не ни идвайте на гости и без Вас

13

педератор

преди 4 години

стига манипулации ! Генерала да каже колко от заболелите са "Цироми"

12

Василев

преди 4 години

Добро утро селяни прости!Казах ви да работите качествено и ефективно, защото сега трябва да се самокарантинирате, след като загубихте съревнованието за пазари с азиатските корпорации!Сега ще разчитате на конспирация ,за да направите икономическа блокада и да сринете пазарите и корпорациите на китайската икономика!Селяни прости живота е жесток!Агент Фил Маккензи!ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 4 години

До ssНе сме го избирали патриотите ни го избраха. Тая година ако не го изберат пак патриотите с някоя коалиция ще се събере я със със Воля и ДПС, чекай ти на избори и златни пръстове. Приготви се за гей-парад и не мрънкай. Слави е чалгар нали червена утайко.