70

Тонката

преди 4 години

Преди години Японците също решиха да си го мерат със САЩ:):):):):)

69

Анонимен

преди 4 години

В нелегалност ли сте каскети?

68

pl

преди 4 години

До АнонименЕдинственото което Китай показа е лоша статистика и манипулирани данни.Що се отнася до военна мощ помисли колко бази в света имат китай в сравнение с американците не на последно място се моли никога да не разбираме кой е НАЙ защото със сигурност няма да има печеливш!

67

Анонимен

преди 4 години

Bank of America предричат скок на фалитите: проблемните дългове в САЩ са се удвоили за две седмици до 500 млрд. долара

66

Анонимен

преди 4 години

Китай-дръпнатите очички много здраво закопаха САЩ, защото технологиите са при работливите, не при мързеливите военни-тарикати които печатат пари.САЩ се въоръжава неправилно и за това сега ще страдат.За САЩ всичко е долари, човека е нищо, и сега ще си палят долара за разпалки!

65

до 26

преди 4 години

Абе, другарю, като не знаеш за военната мощ на Космическа Америка, защо трябва да пишеш тука смешки и да се излагаш като кифладжия. Не четеш, нямаш познания и пишеш глупости.Не ти е известно, че всичките оръжия на феодалните режими са конвенционални, т.е. уязвими за ПРО и ПВО и такива оръжия не стават за космическата война. Притежаването на ядрени ракети не спасява феодалите от космическата флотилия на NASA с нейните нейните безпилотни совалки и плазмени летящи чинии с ядрен двигател. бг

64

Анонимен

преди 4 години

"Впрочем прословутия Айфон също е китайски,а вече и Тесла-та..."Абе Ха-ха-виЯ, ти бавноразвиващ ли си?

63

Тонката

преди 4 години

И аз имам един съсед и много добър приятел междудругото къде се радва като дете,че Китайците заразили цяла Европа и САЩ:):):)Баща му бивш военен:):):)Кво да го правиш такъв?:):):):)Иначе се е скрил у тех като мишле от две седмици:):):):)Вчера му купих един стек цигари:):):):)

62

до 61

преди 4 години

в заводите за чукане на камъни. като си счупи инструментите може да продължи с главата си.

61

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха,Ами нали четеш етикети, отговори си сам на въпроса. Немалко техника се прави и в ЕС. Много се прави в Южна Корея. Дрехите са по Камбоджа, Виетнам, Малайзия, Индия, Бангладеш. Ти само от Илиянци ли пазаруваш?

60

Анонимен

преди 4 години

"А дали знаете, че отскоро Китай притежава повече подводници и кораби от САЩ?"Про стак, това не е от значение........качеството е това, което ще бъде от значение. Ширпотребата на чайниците си я заври отзад.

59

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаИ, кои са тия сектори?Аз не се сещам за нито един.

58

Анонимен

преди 4 години

До даБългарския комунист си мисли, че китайците като дойдат и той като им скочи насреща с викове "Да живее Мао" след това няма да го изпратят да работи в заводите по 16 часа. Хахахахахаха

57

Анонимен

преди 4 години

Ако има икономически конфликт е ясно кой ще победи.Наскоро имаше, няма и година-две. Кой победи?

56

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименИма цели сектори в които освен китайско производство друго няма.Да не би да ползваш марсианско?Впрочем прословутия Айфон също е китайски,а вече и Тесла-та...

55

Анонимен

преди 4 години

Всеки български комунист да си купи юани и рубли! Да си купи много, те и без това са евтини! Една рубла е по-малко от 2 стотинки!

54

Тонката

преди 4 години

До даТва "Юан"Китайските пари ли беха бе?:):):):)Не съм виждал:):):)

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55На бас, че не е.:)

52

Анонимен

преди 4 години

Братчед, ти пазарувал ли си някога в Уолмарт, или това си го прочел в РИА Новости?

51

Анонимен

преди 4 години

САЩ са обхванати от хаос и разпространението на вируса го показва нагледно. Китай са супер подредени и показаха най-ниската смъртност и най-бързото справяне с проблема.Ако има икономически конфликт е ясно кой ще победи.А дали знаете, че отскоро Китай притежава повече подводници и кораби от САЩ? Военно решение в условията на коронавирус е невъзможно, а след два месеца ще е и безсмислено.