131

Анонимен

преди 4 години

Меси, а показа ли ти стопанката снимки от мис бикини?

130

Сър!

преди 4 години

Започвам да разбирам, че няма да има никаква ваксина и ще се заразим всички до един! Лъжат ни, че са открили ваксина, но разбрах, че дори сега да се ваксинираш ти трябват 36 месеца за да изградиш антитела - имунитет! Също не казват, че тези по тежко прекаралите остават с доста увреден бял дроб за цял живот!

129

компютърен специалис

преди 4 години

скрил съм се в мизерната ми дупка, тренирам си в личната ми фитнес зала, правя по 5 бона чисто на месец от вкъщи, отчитат ми се наемателите края на месеца с по още 1500 лева. бърша си сълзите с кеш и ми е много зле ... дано не свърши тая криза скоро

128

1

преди 4 години

До Анонимен-139,е как ще видиш в сайта,нали е квалифицирана информация,само хора ,колкото на пръстите ти,на едната ръка ,имат право да я четат,а дупетатите,ще разберат,като си получат новите увеличени заплати.

127

11

преди 4 години

До Анонимен 138Ами то директно и от СПИН не се умира, бе зеленчук.

126

Анонимен

преди 4 години

Как е вззъможно в съседна Македония да си намалят заплатите, а тук ги вдигнаха считано от вчера ????????

125

Лионел Меси

преди 4 години

Г-н Борисов, сега и без това няма мачове в Испания и се чудя к'во да правя по цял ден, че вчера отидох да изчистя басейна пред къщата ви. Иначе стопанката на къщата беше много любезна- почерпи ме с агнешка дроб сарма и български мавруд за обяд.

124

До Хленчещи индивиди

преди 4 години

Стегнете се и си стойте в къщи! Няма да умрете от глад ,ако постоите още 1 месец вкъщи!Но ако сега го ударите през просото, познайте какво- няма да ви има !Коронавирусът ще победи ,ако се лигавите!Стойте си в къщи и пазете децата!После всичко ще е наред!

123

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко! Само дръж аурата във форма, и ще биеме останалите държави!

122

Анонимен

преди 4 години

Какво стана със втория щаб, къде е доцент Мангъров, защо му налагат цензура Кой е заповядал на медиите да показват само оня генерал нищоправец. Свобода на словото - вятър.

121

чухте ли

преди 4 години

*** от Пекин В Периода Докато Крият Заразата са Изкупили 730 000 000, да 730 Милиона Маски от Цял Свят и са ги внесли в Китай. После ни обяснявайте, че не било Био Оръжие и Целенасочена Война - затова Маски няма!!

120

Анонимен

преди 4 години

В държавата има само един мъж- доц. Мангъров. Точка.

119

1

преди 4 години

До БеСиПе,а другаря ти борисов,какво прави,че получава ,малко,по-малка ззаплата ,и риве,че е по--малка от на радев,танцува със саби виртуално,целуфки раздава,наляво и надясно,нещо прави ли,ти прецени.

118

Анонимен

преди 4 години

Никъде из сайта не видях най-важната новина, че депутатите, които решиха много хора да останат в това време без работа, решиха и да си увеличат заплатите !

117

Анонимен

преди 4 години

Бойко дигни мерезето да зимаме мерезета като у Люксембург бе, дигни мерезето!

116

С герп напред

преди 4 години

Преклон пред медицинския гений доктор генерал Борисов.

115

До Докога?

преди 4 години

Щом е контактувал с Бог, да Му се наложи 28-дневна карантина.

114

Анонимен

преди 4 години

Генералът-президент се крие като мишка. Срам!

113

Анонимен

преди 4 години

Слушайте собственика на псртията-държава, защото той е най образованият измежду вас.

112

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден през границите и летищата на България тече внос на коронавирус. Непрекъснато, по 24 ч. в денонощието.Така ще чакаме края на пандемията до края на света! За разобразие ще ни поучава най-известният докторът на неуките, докторът от Банкя!