292

Избирател

преди 4 години

Радев може да иска нещо от Корнелия, от решетников и, евентуално, от жена си. Никой друг не е длъжен да му уйдисва на акъла!

291

Анонимен

преди 4 години

Сами са си виновни че Радев е президент да не бяха номинирали печка чачева

290

Анонимен

преди 4 години

До До ShameЖелю Желев може да беше от село като обноски, но визията му за света, и особено за всякакви авторитарни режими беше на световно равнище! Той беше и си остава единствения български дисидент, който успя да трансформира разбиранията си като политика, въпреки ограничените правомощия на президента. Най-добрия ни Президент. Не знам какви познати имаш и какво си ги "питал", но явно не знаеш нищо за Желев. Бих те препитал какво знаеш в Английския език, но тук такива постове се трият.

289

Анонимен

преди 4 години

Докато Плевнелиев беше президент, не вярвах, че ще има друг като него, който толкова да не е в час. Очевидно съм се залъгвал.

288

Анонимен

преди 4 години

Цял свят звънял на Бойчтето да го пита защо в българските аптеки нямало маски. Голям смях.

287

до 305

преди 4 години

Боят на заразените не е много трудно да се предположи , в безкарантинни условия. Коефициент на заразност на вируса и имаш коефициент на социалност на всяко едно общество. Нашият е по-нисък от този на англичаните и в пъти по-нисък от този на италианците. После имаш време на разпространени, имаш и прозорец, в който вирусоносителят е заразен. Така се достига до приблизителна бройка. Не е точна,но дава по-добра картина от никаква.

286

Анонимен

преди 4 години

Ей, гербави ***, полудяхте тази вечер. Налейте си по едно питие-дезинфектант, защото глупостите, които говори Борисов, ще ви доведат до безсъние.

285

Анонимен

преди 4 години

Президента КУНЕВ ААА простете РАДЕВА

284

Анонимен

преди 4 години

До Пак да кажа *** човек умора няма. Давай да видим, бива ли те в помията? Ставаш ли за жълт журналист? Защото в политиката журналистиката рано или и късно се принизява до такава. Просто постепенно става сервилна и се гъне лесно. Става такава каквато я иска политическият бос. на тебе обаче съм сигурна че и тиквен медал никой няма да ти даде така че не се пъни много. Запази поне малко достойнство.

283

Анонимен

преди 4 години

Тестването е важно! Който го е имал и има антитела, може да даде кръв и да се прелее плазма на критично болните и да им се помогне. Китайците го показаха, американците казват, че са го одобрили и така ще процедират сега. Да се залостим в панелките не е особено адекватен вариант , особено за 6 месеца

282

Скептик

преди 4 години

Направо го яха. Даже си чудя що на направи едно военно положение. Танковете да дойдат. Да изгони шайката с милиардите!

281

Анонимен

преди 4 години

Как не можахме да случим на читав министър-председател, а иначе Радев е ОК.

280

Анонимен

преди 4 години

Радев яхна народното недоволство така се печелят точки най бързо мсй

279

Анонимен

преди 4 години

Радев винаги говори сам, а Бойчето е обграден от грачещи калинки, но никой не може да му отнеме нечленоразделната реч.

278

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 306 Сякаш бесепарската е. Виждаме колко. Никак. Само чакат нещо да стане че да ударят политическия келепир. Кой е *** вече отдавна е доказано, няма сега да откриваме топлата вода.

277

Пак да кажа

преди 4 години

Радев е пич, а Бойко е жалък. За герберастката простотия по късно ще драсна два реда.

276

Анонимен

преди 4 години

Руменчо момче просто да се изказваш по държавни въпроси не е като да сваляш фустите на ПР-рките си и да гониш ку.рвитe по кабинетите на поделенията, нямаш капацитет за това другарю

275

Мръсното Майче

преди 4 години

Безделника от Дондуков 2 пак изпълзя из под полата на Деса и ни заля със поредната порция глупусти - не, че се бяхме отърсили още от предишната такава.Този човек не осъзнава ли колко е безполезен а на всичкото отгоре и вреден? Добре е, че от него не зависи нищо във тази страна. Иначе трагедията щеше да бъд пълна.На следващите избори когато ген. Мутафчийски се кандидатира за президент ще отвее Безделника като вятър ланската шума. Поне ще гласуваме за свестен човек.МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ.

274

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 304 ООООООООХ! Писна ми от тъпотии. Не ме интерсуват гърците и какво правят. Искам да знам какво става тук. И не е Радев който ще ми свети по този въпрос. Много му е опушена и миризлива факлата.

273

Шойгу

преди 4 години

Румен Радев е тотално неадекватен, имам чувството, че този човек дава интервюта на поне 2-3 ракии...