90

Анонимен

преди 4 години

И още за мишките да ви кажа ! - аз като хвана мишка в капана и като гледам колко е уплашена отивам далече от къщата и я пускам защото ми е жал.А на вас жал ли ви е за децата ви ?

89

Спокойно

преди 4 години

До две седмици ще имаме по 100-150 смъртни случая на ден. Тогава ще спрете да хулите мерките и може би ще започнете и да ги спазвате,лошото е,че ще е късно.

88

Анонимен

преди 4 години

минавам през парка на път за работа

87

(уплашен) пенЦионер

преди 4 години

Убуву, другарку Фифиткува, убуву!Глубявайте ни.*** ти още ли верваш на новините (фейк нюз) в стил: "Баба метна 5 бона през балкона на "ало" изманници"?*** вервай ***, вервай си ако те влече!!!Ич не се и надявай да ги получиш тия ПЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА!!!Няма ги! Ти много си си ПОВЕРВАЛА!Съграждани кметове, полицаи, прокурори и прочие управляващи, бъдете реалисти - упражнявайте необходимия контрол, но не очаквайте чудеса от съгражданите си!!!

86

Бате Борисов

преди 4 години

Днес в Беларус футбол играха Смолевичи и Ислоч и резултатът е 0:1. Също така играха Неман Гродно и Витебск и завършиха 2:0. Много интересно първенство. Не ни трябва шампионска лига, европейско, нито испанско или английско. Слава на беларуския футбол!

85

Анонимен

преди 4 години

Премахнете тези огромни глоби,герберииииии!Ако за вас 5000 лева са нищо,то за бедните работещи,пенсионерите,семействата в страната,безработните,това е огромна сума! И жилищата ли ще им отнемете,гадове мръсни,като няма с какво да ви платят,наглеци!Дори в богата Европа глобите не са такива огромни!

84

Анонимен

преди 4 години

Както казваше другаря П.Младенов най-добре е да излязът танкове и огън!Няма човек, няма вирус!

83

Varna

преди 4 години

До Анонимен 69Мишка е този който се чувства мишка, един човек който е здравомислещ не би се довел до това ниво, дори да няма финансови средства.

82

Анонимен

преди 4 години

Данче, какво правите, спрете се

81

SWAN

преди 4 години

Щом прибират по 5хил. при месечни гойски заплати 800-1000лв, трябва да имат голямо гърло за да не им приседне лакпането :)

80

Анонимен

преди 4 години

В Русия слабо има нема 2-3хил души

79

Анонимен

преди 4 години

200 души по 5000лв = 1000000млн. които ще отидат за маски за медиците и храна за бедните! Браво, Бойко!

78

като котка са

преди 4 години

Хора, спазвайте каранината. Браво за бързите действия на правителството. Нека да се вземат и по- строги мерки!Нека заразителите които скитат по улицата да знаят, че идва момент когато ще бъдат бити от полиция, армия и хора на които им е писнало от рев за илюзорна свобода - къв съм як. стоя си в градинката?! ...Вижте това видео, вижте какво става в Испания

77

Ваньо

преди 4 години

В Германия глобата е 25 000 ? за ваша информация.

76

Сашо от Варна

преди 4 години

5.000лв. глоба за тръгнал на работа за 600лв. Хххххххххххх.

75

Martin Bormann

преди 4 години

Хората излизат по улиците защото не вярват на думите на политиците за тази болест. Защо ли? Защото мислещия човек не вярва на хора които са известни с това, че лъжат и заблуждават масите постоянно.

74

Анонимен

преди 4 години

Защо да произвеждаме, като Германия може да произведе за 10 Европи, само Дания може да произведе селскостопанска продукция за цял свят. Само при социализма принуждаваха хората да работят в ТКСЗтата, при свободата и демокрацията сме свободни и никой не е задължен да работи.

73

Анонимен

преди 4 години

Абе то срещу коронавируса дори няма достоверни тестове, това е вирус срещу всички нeкaдъpници и подлеци

72

Анонимен

преди 4 години

Всяка жаба да си знае мястото, и софиянци също! Като са ви казали да не излизата, няма да излизате!!! 5000лв били много?!? Като са ви много, стойте си в апартаментите и не си подавайте носа навън! Какво, да ги направят глобите по 1.60лв, та да си я платиш и да си въртиш крачолите цял ден нагоре-надолу? Хехехе, 5000лв и затвор за "умниците" дето все знаят повече от останалите и все искат законите да важат само за другите, но не и за тях!

71

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНПремери си температурата