337

Българин

преди 4 години

Простотията нахлува със страшна сила по форумите! Неграмотни, немогат да пишат, но коментират, критикуват и дават съвети примитивите!

336

Анонимен

преди 4 години

Нали ЕС отпуснаха пари за коронавируса,с тях да обезщетяват по-бедните хора - малки фирми,хора плащащи кредит,бедни работещи,безработни,пенсионери и болни!------------Аха, чакай.... ако нямаш друга работа!Речено е : "Всяка коза за свой крак".

335

Анонимен

преди 4 години

Боце, я кажи за заплатите на сестрите. Нещо много се кротна напоследък, а?

334

1221

преди 4 години

30 ГОДИНИ СЕ ОВЪЛЧВАХМЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ПОКАЖЕМ ЗЪБИТЕ.

333

Смях

преди 4 години

Аз призовавам Бойко да чуе испанската прокуратура,да си върне всички откраднати пари.Да си признае за всички престъпления,които изгониха и избиха маса хора в България.Не ми се оправдавай с вируси.

332

По-далеч от носа си

преди 4 години

Коронавирусът ще си отизе, ама кризата ще остане. Съсипвате ни живота с това ненужно извънредно положение след дъжд качулка.

331

Анонимен

преди 4 години

До аноМи Господарят ти докара народа до просешка тояга.Телефон 20лв и фитнес 20лв.......!!!!И това ли ще забраните на хората,алчни капиталистически ***?!?!?!?

330

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗа фитнес маниаците нищо друго не е по-важно от мускулите. Взимат всякакви неща и не могат да вдигат самолета, само и само да са релефни. Наркоманите и алкохолиците също спадат към категорията фанатици за които е невъзможна карантината. Правителството трябва да вземе и тези неща предвид.

329

Анонимен

преди 4 години

До до 365 370Ти откъде знаеш че ги е давал за силикон или кръчми?Човека обясни че има жена и 2 деца които трябва да храни, до колкото и разбрах от коментара му, има и ипотека за изплащане.Не мога да разбера такива като теб, ей така за спорта да нападаш и плюеш човек.

328

Анонимен

преди 4 години

До до анонимен 368"бърбана е кофти американска пиячка" Хич не е "кофти". Бая по-близка е като вкус до нашата ракия от уискито, което е фрашкано с аромати и вкусове които не се срещат в българската ракия (като торф, "медицински" аромати на йод, пушек и пр)

327

ано

преди 4 години

До Възмутен написаното е правилно. Показва че българина няма финансова култура.Телефона и фитнеса е с приоритет

326

Аман от дебили

преди 4 години

Абе стига сте ни плашили с тоя коронавирус бе! Вируси сме виждали. Тоя не е по-различен. Медиите са виновни за паниката, а Мутафчийски не прави нещата по-лесни.

325

ира

преди 4 години

До АнонименСкъпи анонимен с гърла в къщи: ти как реши че не сте в рискова група? Дядо господ ли ти се обади? А другите, които са в рискова група, за техните семейства не помисли ли? Досега ни убивахте духовно, сега и физически! Засрами се!

324

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПолети до Китай няма в България,има полети само с прикачване за Китай!

323

Анонимен

преди 4 години

Нали преди месеци единия от лидерите на Италия беше казал, че Франция още държи половин Африка и й смуче ресурсите и че умишлено пълни Европа с африканци и най-вече каза че подкрепя жълтите жилетки. Ето тогава Франция и Италия се скараха и намразиха. И сега когато Италия поиска маски, французите им показаха среден. Мазничко им го тyриха. Иначе Италия е в лагера на Китай вече. Познайте КОЙ ще даде заеми на Италия след коронавируса - Китай. Сега СГРЯХТЕ ЛИ ЗА МАСКИТЕ.

322

Анонимен

преди 4 години

от коментарите разбах , че сме най-лошия народ :младите искат старите да из....., та да им харчат парите и имотите !

321

Анонимен

преди 4 години

Разказват ми близки ,че в България затворили фитнесите и умниците се събирали на лостовете по 50 човека.Абе,***,мускулите ли са ви по-важни от близките и родителите ви,бабите и дядовците ви?Да не ви омекнат бицепсите ли се притеснявате повече?Ей,големи културисти в тая България.Що за *** са това?А сърчицето пилешко,иначе за мускулите всичко-***.Не,Бойко е виновен!И най-свестния човек на планетата не може да помогне на такива същества.

320

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНали ЕС отпуснаха пари за коронавируса,с тях да обезщетяват по-бедните хора - малки фирми,хора плащащи кредит,бедни работещи,безработни,пенсионери и болни!

319

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СПОКОЙНО БЕ ХОРА КОРАБА ПОТЪВА БАВНО. НА ДЪНОТО НА МОРЕТО ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ

318

Анонимен

преди 4 години

Борците срещу коронавируса все повече заприличват на Грета Тунберг...