9

Крепостен селянин

преди 4 години

LONG LIVE THE KING !!!

8

при Путин

преди 4 години

Русия увеличи бюджета н22 пъти, военните разходи - 30, БВП - 12 пъти. Скочи от 36-то на пето място в света по БВП. Валутните резерви се увеличиха 48 пъти! Национализира петролната индустрия 65% и 95 % от газа и много други. Ръст в селското стопанство. Повишение на заплати в публичния сектор с 18,5 пъти! Повишение на пенсии -14, 5 пъти! Намаление на смъртността сред руското население с 1,5 милиона души годишно и вече има положителен прираст.

7

Демокрация

преди 4 години

При демокрацията избраниците на народа мислят за народа и с власта която им е дадена не гледат да уредят себе си и близките си, и не казват на хората вземи живота си в ръцете си, защото те имат цялата власт над живота му и се грижат за хората. Демокрацията е най-добрата система, никой не е измислил по-добра.

6

Ха, неподготвени...

преди 4 години

Послушната Държавна дума как си беше подготвена - одобряваше всичко веднага като че животът им зависи от това. А може и така да е, Вовата не напразно си има Нацгвардия от половин милион, една от най-добре оборудваните жандармерии в света. И на сайта на Думата има чуден текст - "СЛЕД КАТО поправките в конституцията бъдат одобрени..." Не АКО, не В СЛУЧАЙ ЧЕ. Ясно ви е как ще се гласува на 22 април и как ще се броят бюлетините, нали? Евала, Цар Вова, върна Русия в средновековието и никой не гъкна.

5

Анонимен

преди 4 години

Е те тоя доживот ще е цар!Като всички предишни де и те бяха диктатори,освен Горбачов.

4

АнонимеН

преди 4 години

НЕРАЗБИРАМ КАКВО СТАВА НО ДНЕС ПЕТРОЛА ПОД 30 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ!

3

Анонимен

преди 4 години

Шистовите компанни масово фалират.

2

Анонимен

преди 4 години

А какъв е проблемът ако остане дълго на власт?

1

Анонимен

преди 4 години

Сериозен анализ... Путин това, Путин онова.... Ами Перник, има или няя вода?