58

Коронен номер

преди 4 години

Корни, щом не можеш да схванеш как тези две неща не се изключват взаимно, дето дори Тиквич го разбира, мисля че трябва направо да палиш с 200 от политиката.

57

АЗ СКОРПИОНА

преди 4 години

До АнонименТози *** къде е учил,в каква среда е живял?Що за речник и български език има,какво е това КАЛЦУНИ! Пълно падение.===================Я да чуем друга думичка, заместваща КАЛЦУНИ. Та какво е това животно ??? Ха-ахах

56

До 58

преди 4 години

Тия "червените" не можаха дори да ме научат да пиша грамотно.

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38Като сме във война, да обявят военно положение и да забранят политическите партии. И това трябва да бъде направено от президента, защото той е върховният главнокомандващ.Хаха, това значи БКП да забрани другите партии.

54

Възрастен

преди 4 години

Ами оня ,,храбреца" Радев показа как мисли ,,държавнически"на Шипка,като събра сума ти народ от Габрово и цяла България и се присмя и неглежира опасноста, а сега гузен се крие като мишка.А социално икономическите последици и икономическата криза я видяхме и преживяхме неколкократно след вашето управление .и хич не ви е срам,!Нито сме слепи нито безпаметниНормално е да говори за плат маски и калцуни ,а не като вас винаги с голи лозунги за,,светлото бъдеще" нямащи нищо общо с реалноста!

53

Бау

преди 4 години

БСП се ядосва на всичко ... Чуди се с какво да се заяде... Троловете са същите ... Дано поне са платени... малко се съмнявам напоследък.

52

Анонимен

преди 4 години

Най добрия вариант е да се обяви военно положение, затваряне на границите и спиране на политическите групировки ( партии ) .

51

Анонимен

преди 4 години

Бойку вече има извинение за 11 годишното си управление, което доведе дстраната до колапс и то е корона.

50

Анонимен

преди 4 години

Вируса е умен и заразява който си иска,маските едва ли ще помогнат,но си ги носете за всеки случай!Хора които имат контакт с Китай или китайски стоки са потърпевшите от вируса! Или възрастни хора.Много странен вирус,избира си сам жертвите!И е икономически вируса.

49

До 4 зозо

преди 4 години

Явно Чернобил се е отразил на много, които се учат от филмите? Вие с каква инвалидност сте от Чернобил, соматична или психична?

48

Пешо

преди 4 години

До Анонименгръмни се

47

Анонимен

преди 4 години

Кой обикновен вирус има три съствки. Даже птичия свинския и еболата нямаха. Този вирус е изпуснат от лаборатория и ще измрът милиони. Хич не се надявайте че ще отмине от самосебе си. Бактериологично оръжие трудно отминава то е направено с цел да издържа дълго и да заразява максимално. Кой вирус издържа без приемник 30 минути. Но този не само издържа но и убива. Белите дробове за нула време ги прави на пехтия. Особено на хора със слаба имунна система. Няма място за паника в гробищата нема места.

46

Нено

преди 4 години

Ха. Ха дайте думата на госпожа приватизаторката.. Тя е много компетентна по всички въпроси.... Най вече ако има нещо за цапцаросване

45

Анонимен

преди 4 години

Дебелия говнар откакто има обвинения от полицията в Испания тотално изтрещя и по медиите има само новини ни за вируси ...... Егати подлата банкянска ци ганка

44

Анонимен

преди 4 години

Чудно нещо е природата,как може да създава такива неграмотници като тези червени и прости комунисти...Тези в нищо не вярват,камо ли в доброто...,Демокрация е хубава дума,но тя е отговорност и не е за тика...Тука трябва геноцит срещу такива червени ***...,без пощада...Както те убиха дедите ни,така те и децата им да гният по затворите..И да си спомним как се бяха събрали в народното събрание ,а вън хората ги искаха за отплата,а те пееха къде си вярна ти любов народната...Ами вие кажете

43

Анонимен

преди 4 години

Боко тиквата да си върши работата не да дрънка и без това е некадърен и необразован.

42

Superwoman

преди 4 години

Ето кой ще поведе хората в безстрашен поход срещу COVID-19! Корнелия Нинова и Румен Радев са истинските герои които не се страхуват от коронавируса като Бойко Борисов. Както виждате COVID-19 избягва Нинова и Радев и има защо! Сблъсък между вируса и БСП не може да остави никакви съмнения за победителя. Нинова и Радев заслужават да управляват държавата защото не се страхуват от нищо. Бойко е страхлив като мисирка и пие хапчета за успокоение.

41

Анонимен

преди 4 години

Партизаните говорят точно обратното на това, което правят.

40

Анонимен

преди 4 години

38, Радев няма яйца да го направи. А Борисов няма пълномощията и освен това е с акъла и ореола на политически мачо.

39

Анонимен

преди 4 години

Червените българоубийци да си ходят в Москва