49

Анонимен

преди 4 години

А защо народът на Сирия бяга от законната власт?Защото имат възможност и избор. За разлика от българите които са смазани от режима на животното Борисов и трябва да му робуват до гроб

48

дядо Поп

преди 4 години

баси манипулираната статия..............дядо ПОП е инаги с особено мнение.................

47

реалист

преди 4 години

Бомбата която сега цъка , я поставиха алчните кравари с арабската пролет.Пешкира обира цяла Европа , а ключа както винаги е у Путин.НАТО отново е в положение НЕНУЖЕН!Друг е въпроса какво търси турската армия в Сирия и защо Съвета за сигурност си трае?

46

Анонимен

преди 4 години

Асад изгони няколко милиона от сирийския народ в посока Турция.А сега пита защо Турция се намесвала.Ако в България избием и/или изгоним 100 хиляди руснаци, дали русия ще се намеси?

45

Анонимен

преди 4 години

Дойче веле останаха вярни на себе си - нито капка истина. Проблемът в Сирия дойде от САЩ, а сега когато Сирия се опитва да освободи територията си от джихадистите, Турция се намеси, за да завоюва чужди територии. Естествено, че Сирия ще се опита да освободи страната си от турското нашествие. Ние какво ще направим, ако Турция навлезе в югоизточна България, както навлезе в Сирия?

44

Анонимен

преди 4 години

Путин безапелационно и недвусмислено показа на чаалмарите кой е Господарят на планетата

43

избирател

преди 4 години

***,разбрах всичко,но трудно!!!Написала си,т.е. повторила си всичко по няколко пъти....Защо?!И да преписвате не можете,бе ***!!!

42

знам

преди 4 години

че нито един емигрант не иска да отиде в най демократичната страна с най висок жизнен стандарт Русия. Заобикалят я на стотици километри, а отиват в пустата западна Европа.

41

Анонимен

преди 4 години

До ?!А защо народът на Сирия бяга от законната власт?

40

?!

преди 4 години

Наистина ли чета тези глупости - не съм фен на Путин, но в момента Турция е агресорът! Асад е законната власт на Сирия. И по-лошо - алтернативата са ислямистите. Турция предизвиква вълна от бежанци, не някой друг. Каква работа имат турските войски в суверенна държава Сирия?!

39

Анонимен

преди 4 години

Преди САЩ да се намесят в Сирия, страната цареше мир и различните религии съжителстваха мирно без проблеми, Сирия беше светска страна, докато САЩ не започнаха да въоръжават и финансират терористите от Ислямска държава.

38

Анонимен

преди 4 години

Вън от Сирия турските агресори!

37

Друг българин

преди 4 години

До БългаринОтличен коментар, приятелю. Браво!

36

Анонимен

преди 4 години

Там където се намесят САЩ има само войни и мизерия.

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42Русия е поканена в Сирия от един диктатор, който избива собствения си народ.Както виждаш народа на Сирия бяга от Асад.

34

язе

преди 4 години

И кво очакват мирните демократори. Влизаш в Сирия, прайш цветна революцийка както ти хрумне между двете уши и всичко е цветя и рози? Ни лук, ни чесън. А последствията от измислените революцийки, щот иначе петродоларът в киреча?! А рашките си намериха благодатна почва за тестов полигон и политиигрички.

33

Гьобелс

преди 4 години

Woah. "Защото сирийската армия остави зад себе си само изгорена земя." Затова ли сирийските градове, върнати от сирийската армия под контрола на правителството, се възстановяват, а в контролираните от опозицията дори няма ток и вода? Дойче веле в подкрепа на Ансар ал-Ислам и Хаят Тахрир аш-Шам...Моралният фалит е пълен :)

32

Анонимен

преди 4 години

Кажеш ли на българина за работа и моментално го избива пот,вдига температура и кръвно,и намразва целия свят!

31

Анонимен

преди 4 години

Русия и Иран са поканени от Сирия. Всички останали са неканени гости и окупатори, подкрепящи терористи. Русия няма да ви даде Сирия. Избийте си го от главата. Идлиб ще се върне на законния си притежател - Сирия. Мръсните англосаксонци си мечтаят да възстановят Османската империя, но няма да стане. Айде обратно по дупките. Защото ако дядо Иван извади голямата сопа всички ще станете на въглен.

30

Анонимен

преди 4 години

Идлибските терористи живеели некомфортно, заклещени между турските наблюдателни постове и настъпващите сирийски войски. Интересно защо обаче, турските наблюдателни постове се намират на сирийска територия и я третират като своя. Ердоган използва предлога, че се бори с джихадистите в Идлиб, за да завзема сирийска земя. Иска да повтори същото, което направиха янките на левия бряг на Ефрат - уж се изтегляха, уж помагаха на курдите, а си осигуриха контрол над суверенната сирийска територия.