103

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са синове и щерки на слугите на БКП.На шофьори,охрана и т.н. обслужващ персонал на БКП величията.Това не е дясна партия,а само пребоядисани комунисти.Демократи във властта няма.Да не дрънка щуротии тоя!

102

Страшно ще е

преди 4 години

за предатели като Ненчев, на честните не им пука! Искат, или не, Видов ден ще дойде, колелото на историята се върти като модата. Кой каквото си е дробил, това ще сърба. Хич не ми е жал за продажниците, даже ще се радвам да ги видя в раирани костюми на сянка в килиите. Особено този Ненчев, искам да е в една килия с Плевнелиев, най са ми противни.

101

Анонимен

преди 4 години

Крадлив ***!

100

Гербераст - комунист

преди 4 години

Този другар ме развесели. Някакви вицове разправя за комунисти при положение, че в ГЕРБ комунистите са повече от тези, които са в БСП.

99

Факт

преди 4 години

Комунистите са готови на всичко, да докопат властта. Пробват всякакви начини, но вече им знаем всички мръсни номерца, а те са твърде тъпоумни, да измислят нови без чужда помощ. Не вървят. Това ги вади от релсите. Правят глупост след глупост. Отчаянието е майка на провала. Факт.

98

Анонимен

преди 4 години

Тоя Ненчев какви шменти капели дрънка?ГЕРБ са комунисти.Бойко е член на БКП,Менда е член на БКП,Цецка е член на БКП,следователно и в момента са комунисти на власт.Кого заблуждава тоя?ГЕРБ и БСП са БКП това е истината.Другите и те са от ДС.Няма един демократ в парламента!

97

Факт

преди 4 години

Комунистите газ пикаят, че не могат да се докопат до властта. Отчаяни са до полуда. Факт.

96

Прав е, но...

преди 4 години

Комунистите не са напускали властта у нас.Факт.

95

Анонимен

преди 4 години

Ами опасно е , ще се наложи да отговаряш за доста .............

94

До 103

преди 4 години

На 3-ти март манифестацията не е на Бузлуджа готин.Какъв празник е 3-ти март?Много рано си почнал да бягаш от училище като вожда си.

93

бари

преди 4 години

такива като теб са по-страшни!

92

Беселина

преди 4 години

ГЕРБ трябва да прочетат "Фермата на животните" от Оруел. Да я прочетат и на главатаря си, само 100 странички е, ще ги изслуша във Фалкона. Мантрата "Добре, че не са комунистите" много напомня на "А искате ли пак да се върне Човека?" от "Фермата".

91

Анонимен

преди 4 години

Я и тракторист-комбайнера с присадената коса ли взе да разбира от политика?

90

Анонимен

преди 4 години

И аз така, ще гласувам за БСП до като биби падне от власт.

89

Анонимен

преди 4 години

а вобще не е страшно българия да е частна собственост на мафиоти връзкари и политически чалгабизнесмени на които българите я подариха?

88

До 104

преди 4 години

Да,прав си.Само комунисти могат да делят 80/20 .Много наивници от тях умряха в мизерия ,за сметка на нагло,брутално,безгранично крадене от висшите им кръгове.Олигарсите са продължението на комунизма . В една система на релевантност между качество на труд и възнаграждение има повече справедливо равенство,отколкото " равенството при комунизма" !

87

Анонимен

преди 4 години

Ей, търнокоп! Не използвай напразно думата комунист, защото истинските комунисти бяха наивни и честни *** и умряха в мизерия. А вие сте хищници в *** кожи. Превърнахте народа в 90% де.енерати, а страната превърнахте в труторазрядна територия .

86

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли я условията на короно вирус на 3 март да има манифестация на Бузлуджа вас питам Радев що за умник сте да изкарате толкова народ един да има вируса е готов

85

Макс

преди 4 години

Те коминистите никога не са си отовали от властта ! Дали се казват ГЕРБ, БСП, СДС или друга партия е все тая.

84

kireza

преди 4 години

ЕЙ ТЕКЕЗЕСАРСКО-*** МУТРА,АМИ ТИ КАКЪВ БЕШЕ ПРИ БАЙ ТОШО???