75

Мнение

преди 4 години

Този човек още ли не е подал оставка. Същия като Цветанов излезе.

74

Край

преди 4 години

До края на следващата седмица във всички европейски страни ще пише на първа страница, че премиерът на България е замесен с пране на пари, а той още се чуди дали да си подава оставката. Щом има проверка и то за съмнения за корупция трябва да си подаде оставка, така както Иван Славков веднага я подаде. Оставка и референдум. Не вярвам е ЕС да му вярват след като вече за далаверите му пишат и в други страни.

73

До 76

преди 4 години

Голяма задлъжнялост,пък иначе богати.И хората добре си живеят.Бре,тия шведи,що не вземат да се издължат,и да влязат в така хубавата еврозона.Да им се чудиш на акъла.Да вземат пример от нас.Хем най-бедни,хем най-желани в еверозоната.Ха,ха,ха!

72

ПроСоТо

преди 4 години

До Доssби ли цитирал точно в коя точка,парагреф,или раздел на "Договора" е споменато,че сме "длъжни" да приемем еврото?Изобщо чел ли си тоя "Договор"?..И ако НАИСТИНА е "задължително" това приемане,защо Полша,Чехия,Унгария,Румъния и други НЕ са спазили това изискване?Защо Британия НЕ го прие,докато беше член на ЕС?..Ако обичаш,с по-простички думи обясни..Зер сме "прости хора"..

71

До77

преди 4 години

Към интерес ква изгода ве ***.Ние сме в СЪЮЗ с други 26 страни.Което означава общи интереси общи изгоди и единна Европа.Което е отрова за настинките. Сигурно си чувал старите Римляни са го казали Разделяй и владей.Обединена Европа е кошмар за Москва и Русофилите в страната ни.

70

Естествено че

преди 4 години

Трябва да приемем евротоТогава *** няма да може да причинява фалити на банки у насКакто знаете КТБ бе фдалирана по нареждане от *** като отмъщение за това че му спряхме папатока

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 63То няма проблем да взимаш 1000 евро заплата ама въпроса е какво можеш да правиш, че да я вземеш. От сега ти казвам, че с тролене няма да стане:)

68

Анонимен

преди 4 години

Бойко да си гледа зимната вила в Барселона еврото не ни трябва с нашата мижава икономика.

67

Анонимен

преди 4 години

Според друго твое изказване ние сме "лош мат'рял",затова можеш да си ни баламосваш колкото искаш.Е,не сме чак толкова "лош мат'рял".Поне не всички.

66

Анонимен

преди 4 години

До ДоssДори да е така в което силно се съмнявам.Този договор е подписван от хора които вече бямат значение и власт.Всеки трябва да си гледа интересът изгодата.Каква изгода ще има за България когато паричната единица изчезне.Знаете ли таксата за година за членство в Еврозоната колко е господин специален клошар? Вие линще я плащате?

65

До71

преди 4 години

Защото не отговаря на критериите.Голяма задлъжнялост.Сега знаеш защо все още Швеция не е в еврозоната

64

House M.D.

преди 4 години

А ВВВ с положителна прогноза равно ли е на ААА+ с отрицателна прогноза?

63

Анонимен

преди 4 години

Боци иска да не се налага да обменя евра, като му се налага да пътува до Барцелона :)

62

Анонимен

преди 4 години

Тая ехидна усмивчицааа...колко много говори!

61

Анонимен

преди 4 години

Еврото ще се въведе. Това, че комунистите беснеят с пяна на уста само показва, че това е правилният ход.Затова е тази коирдинирана атака срещу нашият премиер - шествия, изказвания от руското посолство, публикации в маргинални медии.

60

Анонимен

преди 4 години

А защо Швеция не е в клуба на богатите?Доколкото знам,тя е богата страна.А,БОЙКО?

59

Доss

преди 4 години

Аве *** къв референдум кви 5 лева . Всяка страна с изключение на Дания е ДЛЪЖНА С ДОГОВОРА СИ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС ДА ПРИЕМЕ ЕВРОТО . Защото това е общо приетата Европейска валута .Не обръщай внимание на Руската пропаганда.За *** влизането ни в Евро зоната е пореден удар .И още по голямо отдалечаване от тяхната свера на влияниеТроловете тук и те искат в Германия Испания Скандинавия .А не в Русия Беларус или Азербайджан. А плюят еврото и ББ.Парадокс!!

58

мак

преди 4 години

До един от народа: там е работата, че той не говори с народите, а само с костюмираните, със силните на деня с космически заплати. Срещи, банкети, пей сърце. И си прави извода, че щом те живеят добре, значи и народите им също.

57

Анонимен

преди 4 години

Той Виденов ви ги вдигна наремето така.

56

Беселина

преди 4 години

Добре сте поработили, спестили сте, в чужбина сте си накупили вилички и метреси. За българите е най-добре да идеш в затвора и да се върне обратно в хазната откраднатото от шайката ГЕРБ.