105

КПСС - БКП

преди 4 години

Апостола е бил истински българин а не руски потгъзник, именно затова руският агент Радев го поруга и се подигра с паметта му. НАЙ-ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР....

104

Анонимен

преди 4 години

До Избран от 2,5 млнто и 3,5 млн българи поискаха мажоритарен вот, и аз много добре си спомням пресконференцията на Радев след първия тур с Корнелия, на която каза че ще се съобразят с волята на народа изразена на референдума, и само след една седмица, когато вече спечели се врътна на 180 градуса, така че не ми говори от колко е избран, спечели изборите с лъжи и измами ФАКТ!

103

До 100

преди 4 години

Колко хора ще поведе бе.Не виждаш ли кои и колко са зад него! И той ако дойде на такива критици ще им се види тясно и хладно мазето на Московска 5.Сега е слободия,плюете си на воля но при него, като при Путин такива неща не се разрешават.Тогава ще видиш ,,права на човека" и свобода на словото!..

102

Анонимен

преди 4 години

Червените предатели оскверниха помена за Апостола! Анатема! Антихристи!

101

Анонимен

преди 4 години

БСП - Български Сральовци Потомствени!

100

Анонимен

преди 4 години

Тома Биков да говори за морал?

99

Анонимен

преди 4 години

До ВъзрастенКой ти каза,бе пропагандатотре?През социализма беше рай в България и в соц държавите.Че аз живях през соца и нашата система беше милиони пъти по-добра от тази,която ни налагат днес, днешната система е много по-примитивна, тя ни върна стотици години назад към робовладеския строй,в днешната система важи правилото на джунглата, правото на по-силния и диващината!

98

Brei

преди 4 години

Фъндъкова, Караянчева, Плевнелиев са смахнати женици, които не знам изобщо какво правят на такива чествания...Та те са незши същества, пример е как Караянчева изплашена извика хеликоптер да я закара в правителствена болница за една ключица, а остави детето и майката в Шумен. Как може такива същества да се обаждат изобщо

97

Анонимен

преди 4 години

Червените пиявици пак искат да смучат мародна кръв! Малко ли ви беше?

96

ПЕТРОВ

преди 4 години

Радев е подставено лице на Русия.Целта му е да РУШИ УСТОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПОРЪЧЕНИЕТО МУ и да попречи на развитието на страната ни по пътя ни към ЕВРОПА !

95

Анонимен

преди 4 години

Умират от страх! Президентът може да поведе хората и с гербавите крадци е свършено.Ами да ва поведе бе, що не ва повежда, тъкмо ще се преброите!

94

Избран от 2,5 млн

преди 4 години

Радев е избран от повече от 2,5 млн. българи.... от името на тези българи не иска да ви се извини!!!!

93

БГ Гражданин

преди 4 години

"криминалния контингент" се казва ГЕРБ. Да ги изброявам ли ???Номер 1 ББ - ВИС, СИК, и т.н. Номер 2 Ц.Ц. - арестуван и отказал криминална регистрация в МВР София. Има ли смисъл да допълвам списъка с Кaлинки без дипломи, Мoзъци, Лилeта, Къщoвници, Сyджуци ...

92

До89

преди 4 години

Срещу нас имаме една маша на бивши кадри на ДС и Москва Които го издигнаха.Човек който излъга хората че е независим.А се оказа голям безродник и страшно ограничен и елементарен ***. Предложен на Българите беше този човек от КГБ шпионин изгонен от България.

91

Анонимен

преди 4 години

Господи,виждаш и не гърмиш! Докога ще търпим червените търтеи да ни учат на работа?

90

Възрастен

преди 4 години

Ех да дойде той неговото управление и неговите хора ,каква песен ще запеете тогава Ние го преживяхме три пъти..Вашето поколение не е имало никога реален досег със социализъм,но защо ние преживелите трябва за пореден път ,,да настъпваме мотиката"???....

89

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е заради президента буфон и червените търтеи в България!

88

Браво

преди 4 години

Както винаги точен, право в десетката.

87

Анонимен

преди 4 години

Умират от страх! Президентът може да поведе хората и с гербавите крадци е свършено.

86

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Щом от ГЕРБ искат да се извини за реакцията на народа, значи го отъждествяват с народа.И правилно !Почтените и честни хора заставаме зад президента Радев и срещу мафията ГЕРБ.