201

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

САМО САЩ И САМО ГЕРБ!

200

Чичо

преди 4 години

До Най-лошия избор е ББИ кой тогава, е по-добрия избор - БСП-то ли?! ДПС-то ли?! Или учиндолския чалгарин (Боже опази)?! Не мислите ей...грам.

199

поправка

преди 4 години

Дори ДПС е истинско цвете в сравнение с тях

198

Анонимен

преди 4 години

От всички управляния до днес,си извадихме поука,че винаги когато десни са на власт,сме валат и много,ама много зле!Дори ДСП е истинско цвете в сравнение с тях.БСП сменете приватизаторката Нинова с истински социалист,иначе няма да гласуваме за вас!

197

Анонимен

преди 4 години

През управлението на ДПС,АБВ и БСП бяхме хиляди пъти по-добре от днесНе, че защитавам Боко, но кое точно ти беше по-добре, би ли споделил?

196

До205

преди 4 години

През това управление ти или си бил в кома или още в проект...***.

195

Анонимен

преди 4 години

През управлението на ДПС,АБВ и БСП бяхме хиляди пъти по-добре от днес,когато народа масово се подслушва,тероризира и избива!БСП да сменят Нинова и да се върне същата коалиция на власт и партията на Божидар Димитров!Докато държат приватизаторката Нинова като шеф,трудно ще спечелят избори!

194

77

преди 4 години

На жалките *** им останаха само *** завладели форумите в нета и Коцето от Варна "патриота" Русофил .

193

Анонимен

преди 4 години

Гьобелсовски методики. Повтаря, повтаряй, повтаряй, дано хората се уплашат или излъжат. Кои са тези Тренд? Едно каунче кривоглаво и една бяла птичка, не много бяла по принцип. Те ще ви кажат, все едно с Господ контактуват. А да, техният бог е Борисов.

192

Драго

преди 4 години

До АнонименНе трябваше да сваляте другарят Живков (вечна му памет)! Всичко си беше наред, по времето на неговото управление. А сега е леш (*** е демокрация - голямото чудо сякаш)...

191

До198

преди 4 години

Сбърка *** бсп не са даже комунисти те са тотално изостанали в развитието си болшевики.Колкото по бързо изчезнат толкова по добре за България.

190

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли да ми посочи поне едно комунистичско управление от 1945г. та до днес , което да е завършило успешноНяма. Гербавото не е изключение от това правило.

189

Най-лошия избор е ББ

преди 4 години

Умирам от смях, когато някой от 80-те процента ми каже:- Борисов не е добър избор, ама е най-малкото зло :) Боко Тиквата е мутра, получила партиен куфар и направила първо мутренска "фирма" ИПОН, после и мутренско-милиционерска "фирма" ГЕРБ (по подобие на фирмата ДПС на Доган).И Дявола не е по-лош избор от Мутрака от Банкя!!!! Това са фактите!

188

Боколенд Цъфти

преди 4 години

Тиквето има потенциал - изборни измами, полицейски и мутренски натиск в по-малките населени места, купуване на ромските гета и Калинки от администрацията под строй. От другата страна на барикадата са умуващи дървени философи, които не искат да гласуват за "комунистите" от БСП и така реално гласуват за КОМУНИСТ-МИЛИЦИОНЕРИТЕ от ГЕРБ.

187

BSP

преди 4 години

Народа иска Жан Виденов за президент, Корнелия Нинова за министър председател.Обръзване на лева с рублата. Пълна забрана на частните фирми и предприемачеството, народен съд за всички капиталисти. Отнемане имуществото на програмистите, те са новите кулаци.Прогресивен даанък, и то такъв, че всичко над 700лв да се изземва.

186

апо

преди 4 години

Някой може ли да ми посочи поне едно комунистичско управление от 1945г. та до днес , което да е завършило успешно и ако случайно има такова , обяснете моля защо хората не са го оценили и са избрали нещо друго , нима са толкова глупави?? Нито една от държавите или нациите , които са ни еталон за висоок стандарт в което и да е отношение , никога не са водени или управлявани от комунисти - ФАКТ !!!

185

До186

преди 4 години

На кои хора???На неудачниците и платените *** ли или пък на хората на Коцето Русороба и стотината бабички дето излизат в подкрепа на Радев и комунистите.Хората са тези които избират а те пращат комунистите с всеки нови избори все по близо до пълното им закриване.Амин!!!

184

AIC

преди 4 години

До CIAМного голяма разлика ли е 10%?!

183

Чичо

преди 4 години

Борисов може да не е добър избор, но сред останалата *** е най-малкото зло. Затова и са такива процентите.

182

189

преди 4 години

Човек, който пише "социални свери", не трябва да се изказва с такова самочувствие. Не мислиш ли???