101

Анонимен

преди 4 години

Откакто Исторически парк въведе 240 камери в с. Неофит Рилски 2 г. няма гражежи. Благодарим на Ивелин Михайлов!

100

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко Тиквата от 2001 година все това прави,като стана Главсек,но освен да си прави...реклама и да се промотира като...нашенския Робин Худ,друго не свърши.

99

ПроСоТо

преди 4 години

кога туриха Цвъки за "матора и душата на герп" през далечната 2009-та,физкултурника са изрепчи:-"До два месеца сме в Шенген"..След два месеца същия "мозък" са коригира:-"До шест месеца сме в Шенген"..След шест месеца уточни:-"След година сме в Шенген"..След година са отсрами:-"До края на мандата ни сме в Шенген"..След края на първия мандат девиза беше:-"Още малко наши мандати останаха и ние ще сме в Шенген"....Защо ви припомням това?..-Ами защото СЪЩАТА ДИВОТИЯ се повтаря!Ванката щял "до кра

98

Дон Каскетос

преди 4 години

Ние ги търсим (престъпниците) и гледаме да не ги намерим!! - вината е предимно в Сърбия ОАЕ ЮАР и Бразилия!!

97

Разговор

преди 4 години

Черепа: "Цветане, кога ще се прибираш в Бг- ту?". Василев: "Защо?". Черепа:"В Централният Софийски ни купели cnирали, ще ни разработват...".

96

Анонимен

преди 4 години

До СмяхЗа кое да е смешен ...може би си смешен ти ,негатив тип...Са първи път някой иска да работи и такива като тебе му намериха косури...Егати негативността...убеден съ М,че си такъв абсолютно навсякъде ,и си свит като .утка,и сигурно боготвориш руските братя...Жалка работа

95

Анонимен

преди 4 години

Гешев, остави битовата престъпност, а кажи за шуробаджанащината в армията на Радев ?

94

Анонимен

преди 4 години

Тоя говори като премиер или политически лидер. Ако иска да бъде такъв, да се яви на избори. Иначе Гл. Прокурор е съвършено друга позиция. Изобщо не му е работа да прави иполитически и социални изявления.

93

Анонимен

преди 4 години

До 88Гешев не съди бе Ланкоуло, а ОБВИНЯВА ! Капито ?

92

Смях

преди 4 години

Гешев,Гешев,Смешев не битовата престъпност ти е сектора,а всякакъв вид престъпност.Когато държавата е мафиотска няма перспектива за нормалните хора,да не говорим за маргиналите.Твоята работа е да имаш солидно обвинение основано на доказателства.Работа на съда е да вкарва ефективно престъпниците в затвора,а на полицията да налага закона.Ако можеш да контролираш СЪД и ПОЛИЦИЯ,това вече официално е друга държавна система.

91

АТАКИСТ

преди 4 години

Черепа: Каскет, не измествай темата! Кога ще ме екстрадират от ОАЕ, че само с надеждите си останах?!Цветан Василев: Каскет, чувам че си ме искал в България? Ти пиян ли си?Братя Галеви: Каскет, очакваме те да пиеш по едно уиски с нас в Кейптаун на вилата ни!

90

Анонимен

преди 4 години

Гешев, закрийте държавата, та да разрешат на Слави Трифонов, да си регистрира партията "Няма такава държава" и да й стане единствения депутат !

89

Горд българин

преди 4 години

До до горд българинЗа тебе май думата сарказъм ти е чужда.Колкото за средното ми образование, не струваше, прав си.

88

ХХХ

преди 4 години

За да спреш битовата престъпност , първо спри размножаването на " шведи " !

87

Ф.С.В.

преди 4 години

Всички тези маргинали - трябва да се направи нещо като казарма- вкарват ги в палаткови центрове- и стари майстори строители бояджии ВИК фаянсаджии да им се плаща високи заплтати -за да ги обучават- След 6 месеца ги пускат- Които иска да бяга в Германия с занаят -който иска да остава в БГ с занаят и да си вади по 2--3000 лв с работа!! А тези които не стават за нищо -да ги пращат миньори с по едно канго) !

86

Munchen_DE

преди 4 години

Значи като чета описания случай с 89-годишната жена единствено мога да пожелая бързо да се възстанови. Но такъв гняв не обхваща, че наистина ми се иска тази държава да бъде закрита час по-скоро! Къде са големите мъже, които иначе все се присмиват на страни като Германия и Швейцария? Къде са децата на тези възрастни хора (трябва да са на 40-50 години), върху които издевателстват по малките населени места. Овче племе, нямам думи!

85

М, да ...

преди 4 години

До Ф.С.В.Пенсиите и някои заплати са под прага на бедността! Факт! Битовите престъпници колко време не са се хранили преди да извършат това си деяние? Пари за билетче ли са нямали да отидат в по голям град на кухня?

84

до горд българин

преди 4 години

нещо средното образование ти куца. къде и кога си чул полицай или прокурор да ОСЪДЯТ някого?

83

Анонимен

преди 4 години

Както работите вие,така работи и държавата ! Ай,моля ви да не се лъжем.Почти всеки недоволен от държавата,всъщност е стандартния т***рикат.Не спазва законите- битови,пътни,социални ,скатава на работа,взема си болничен,хвърля отпадаци където му скимне,плюе като каруцар,гледа да мине гратис навсякъде,няма грам инициатива към задълженията на гражданското общество и в същото време казва " ск***пана държава"***,държавата е такава каквито я обитават !

82

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Я прегледай първо драгалевският швед Костов за приватизацията