23

Мишо

преди 4 години

Няма значение дали е на БСП или на ГЕРБ или на който и да е. Важното е, че се осмели да каже истината. Идват избори, и вашите нещастни ченгета започнаха с показните акции. Всичко е парлама! Вятър за пред хората за да отчетете дейност! Гадове мръсни, окрадохте народа. Изчезнали язовири - няма виновни!*** навсякъде - няма виновни!Корупция навсякъде - няма виновни!Няма здравеопазване - няма виновни!Мръсен въздух - няма виновни!

22

баба мара

преди 4 години

а ти на кого беше президент ген радев е избран от нас безпартийните така чене ни бъркаите с бсп

21

БЪЛГАРИН

преди 4 години

радеф е ПOЗOP!!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно е прав!!!

19

Чехлю

преди 4 години

Моята най-съкровена сексуална фантазия е Радев да ме оноди. Аз иначе съм нежна душа.

18

X

преди 4 години

Господа от Днес, моля не афиширайте умствените изблици на този индивид! Плевнелиев беше президент на Борисов и САЩ! Но не на българите! Радев е президент на България и всички, които са срещу унищожението на държавата и народа ни!

17

Анонимен

преди 4 години

Чета казаното от магарето на герб и разбирам, че най-голямата грешка на президента Радев е, че не се е метнал на джипа, както прави мутрата, и не е хукнал да пуска спешно водата на Перник (не че я пуснаха) или че не се е заел с балите ***.И излиза, че президентът Радев е прав, а магарето на герб си показва магариите по мефиите поради липса на по-добро занимание....

16

Анонимен

преди 4 години

Защо не оставите коментарите за да си видят Герб народната подкрепа и любов

15

Анонимен

преди 4 години

Г-н Радев не е президент на БСП, а Президент на България!

14

Анонимен

преди 4 години

Този не разбра ли,че американците ще хвърлят някой на "тълпата" в България а баш които трябва да посочат ги подкрепят да са на власт.

13

Анонимен

преди 4 години

Герберска *** !

12

ира

преди 4 години

Той да направи една партиика с *** на властаТона Томов яни янев тома биков Близнашки и тем подобни ще са чудна партиика

11

Манчо от Манчестър

преди 4 години

Роската още храни наивната надежда, че американците или Брюксел ще му дадат някоя престижна служба, пак възлюби Бойко, откакто премиерът стана американският човек.

10

rusnak

преди 4 години

Ти дори не беше президента на Българите.

9

Анонимен

преди 4 години

Ot 1 до 6 коментарите са писани от един и същ ***.

8

Чебурашка

преди 4 години

Радев е руско-червена марионетка и не заслужава изобщо да му се обръща внимание. Дребен и жалък е!

7

Цецо Мен

преди 4 години

С голяма охота следя изказванията на Плевнелиев. Единствените, с които правя ситуация като го чуя са Яне Янев и Тома Биков. Големи образи. Да са живи и здрави.

6

ЕУвлоги Вазелинчев

преди 4 години

Аз съм Евлоги Динчев, по прякор Вазелинчев, жена ми от 3-4 години ми поставяше ултиматоми и най-накрая се разведе с мен. Причината ли, ами по цял ден вися във форумите и псувам Русе, като възхвалявам Старата ми Г***зора. Вижте в гугъл за мен Евлоги Валентинов Динчев

5

Анонимен

преди 4 години

Най-жалкия Ни президент В цялата история на България - ***, продължава с жалкте си напъни да бъде забелязан и да не бъде забравен. С което пада още по-ниско. Но е толкова зле, че не дори не го осъзнава . И какво го канят за интервюта, все едно е компетентен за всяка тема. А единственото което прави е да защитава гербавите, щото явно и той смуче някъде нещо с някоя фондацийка, с някоя фирмичка

4

Анонимен

преди 4 години

Магарето (така го нарече баце) натирено от собствените му съпартийци се опитва да дава оценки.