90

Анонимен

преди 4 години

В Белгия заплатите са 4-5 хиляди евро, а в България 400-500 евро ъде ще се сравняваме с Белгия бе гербоухий?

89

Анонимен

преди 4 години

Това не бива да бъде позволявано понеже мутрите ще точат вода като невиждали знаейки, че, ако свърши ще ги вържат към София. Нека седят без вода за да я ценят и пестят повече, когато дойде.

88

Анонимен

преди 4 години

Едно бръснене в България-отиват към 20 литра вода-защото си тече водата свободно. бръснене в Белгия-отива 500 милилитра вода. там задължително мивките са с капак, и при бръснене се ползва мръсната вода. не са гнусливи белгииците към себе си. пести се вода. В българия ще изпищите, ако ви се каже, да се бръснете с капак в мивката, и да ползвате събраната мръснa вода-от вашето си бръснене. И после-що няма вода. Това е един от малкото примери, как се пести на запад.

87

Анонимен

преди 4 години

Що за простотиия - 2 лв за тон вода е смешно ниска цена, трябва да е поне 5-6 кинта иначе след време няма да има и за 10 лв на кубик.

86

bonbon

преди 4 години

До 87.Прав си отишъл съм някъде на готово.Готовото е,че не се налага,когато има проблем,тепърва да обяснявам,че трябва да има организация и протест.Наготово тука са и синдикатите,които се състоят от активни работници,които не си мълчат и се обединяват,които стачкуват винаги ЕФЕКТИВНО!Наготово ми е и манталитета на местните хора,които непрекъснато си защитават правата индивидуално или групово.Ти колко пъти потърси сметка на депутат,кмет,министър?

85

Анонимен

преди 4 години

Людмил Стайков (Сомана-Перник) и Ковачки (ЪРЦ-Перник) да почерпят!!Вече ще ползват софийска вода за индустриални цели на цената на спанака.А сУфиянци ще ми пият .... чучува в гащите.ГласувайтИ за Картофка, балами!!

84

Анонимен

преди 4 години

На Перник тръбите са им като гевгери за това кй им е виновен?

83

пестете водата

преди 4 години

Знаете ли как в белгия се бръснат мъжете-има си капак на канала, и самобръсначката се измива в мръсната вода на мивката. такова нещо-да си тече водата ,докато се бръснеш сутрин го няма. Изобщо в белгия и струята е с по-малко налягане-с цел пестене. ЗДушовете им са водопестеливи-силна струя, с малка вода. Факт е,че много вода се харчи в перник, дори и при режим. Не се пести. чака се наготово друг да реши проблема. разберете-полага ви се по световен стандарт до 140 литра вода денонощно.

82

Анонимен

преди 4 години

Гарантирам ви че до 2 години в София ще има режим на водата!!Това го заявявам със същата доза увереност с която през 2009казах че Тиквата ще бастиса държавата.

81

Анонимен

преди 4 години

Никакви оставки повече тези *** трябва да бъдат ефективно осъдени при първоначален строг режим.

80

Анонимен

преди 4 години

До bonbonЕми ти си отишъл някъде наготово направено и сега отстрани гледаш сеир и ръсиш мъдрости.

79

до 86

преди 4 години

Ти какво искаш-и работа, и парно, и вода ли? Мисля,че водата е приоритет!

78

аз-ът

преди 4 години

Цената на водата трябва да се повиши в перник-за да стане ясно,че водата е ценност, итрябва да се пести.------аре още един дървен философ. Какъв е смисъла да им вдигаш на перничаните водата при положение, че Стомана Перник и Топлофикацията я вземат от същия язовир на цена 0,18 лева. Кво ще постигнеш?

77

bonbon

преди 4 години

Като ви гледам коментарите пак вие българите в България няма да направите нищо,за да си решите проблема.Тровят ви въздуха,хрантата,спират ви водата,морят ви по болниците,подиграват се с вас по медиите,а вие упорите отказвате да си решите дори баналните проблеми.Няма дух,няма логика,а вече и акъл няма там.Вие обичате да сте роби,да живеете в мизерия и да се гаврят със семействата ви.Няма да се промените,защо въобще се правите на недоволни.Умирате си мизерниции това хич не ви плаши.

76

увеличете им цената

преди 4 години

Цената на водата трябва да се повиши в перник-за да стане ясно,че водата е ценност, итрябва да се пести. Освен течове на ВиК мрежата има и течово в блокове и домакинства. но водата е евтина-2 лв на кубик, ии по-евтино да я пилееш. Р азберете-на човек му се полагат по световен стандарт до 140 литра денонощно, и нито литър повече. А в перник проверете колко отиват на домакинство, дори и при режим.

75

Анонимен

преди 4 години

Добре де-преди години за ремонта на язовира -над 30 млн. Сега са дадани 30 млн-обявено по медиите, и сега още 25 млн-дотук около 85 млн лева. къде изчезват тези пари? И забележете-тези много милиони не решамат пробелма, тръбите продължават да са им пробити. Значи ще трябва още. То ясно-да се реши проблемът на Перник, ама нещо много пари изчезват. Значи с парите на други части от България се наливат към перник, а резултат не се вижда.

74

аз-ът

преди 4 години

не мисля че перничани имат вина, разбирамм ги, но между това 100 000 да са жадни и 2 000 000 да са жадни заради един Перник... тва е безумие, другари дайте да дадем... Тотална некадърност и безхаберие гербаджийско, понеже не могат да решат проблема - да вземем от тези които имаме и да дадем на тези които нямат ...СОЦ !!! 2020 !!! ЧАКАМ САМО ДА ДОЙДАТ СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!!!!

73

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА!

72

леле Калинки

преди 4 години

С тия 25млн. почвайте да копате и подменяте старите тръби на Перник , викайте фирми от комшиите или от Бразилия , ако щете и за няколко месеца всичко да приключи , иначе тая връзка през София ще затрие половината България .

71

Смях

преди 4 години

Стойте си в къщи и рупайте трева.Обединиха ВиК дружествата,сега източиха язовирите т.е. ще понижат цената на дружеството.Западен БигБрадър ще пиватизира и водата и после ходете се борете с чуждият инвеститор.Сега е време за масови протести и вкарване в затворите.С водата ще стане,като с американските ТЕЦ искаш не искаш плащаш.А за качеството на услугата не може да се пита.