59

Помощ

преди 4 години

Добре!Ама не трябва ли да си съберат вересийте!За ракия паре има,за вода не давам!Да не стане пак,другари,дайте да дадем!

58

Boko bo

преди 4 години

Е какво друго да кажат. Днес да се реши проблемът нищо, че утре ще се върне в пъти по-сериозен. След две години Тиквата ще е в Барселона или някъде другаде, а София я чака същата участ като Перник. Крадат се пари, позиции, но се крадат и ресурси нужни за децата ни и за техните деца. Ресурси обезпечаващи развитието на България в бъдещето. Но *** народ слаба държава. То това не е и държава де. Пак не гласувайте и чакайте второ пришествие

57

Анонимен

преди 4 години

Ще докараме водата , а кой и защо източи водата на Перник - нема виновни , както и за вноса и горенето ***.

56

Wse

преди 4 години

Два месеца ли им отне да го вземат това гениално решение?

55

Анонимен

преди 4 години

Две села в полето се карат за вода. Едните тежко обгъзени, другите тежко болни с главата. Балкански цирк.

54

Анонимен

преди 4 години

Пернико е Червен. И масово работят в София , а вечер се прибират за едно приспиване. За това е по добре да ги оставят на хотел , квартири до пролета.

53

ужас

преди 4 години

До postradal pasiмай някой се засегна - споко де, пийте си възрожденците и не посягайте на водата на София. И без това столицата се задъхва от мекащи същества с провинциален манталитет. Живеем тук и сега - преди 200 години каквото било било. Не трябва голям град да плаща за грешките на провинциални градчета.Може да се достави вода на пазарен принцип - 5 лева кубика и си стискаме ръцете.Все пак тръбите в София се поддържат от СОФИЯНЦИ!

52

postradal pasi

преди 4 години

До капитализъм Хазар до хазара *** до *** крадат българския народ с Вецове с внос на *** от итал. мафия крадат земята , златото а над българите извършват ГЕНОЦИД какво стана с 8мия кога ще дойде да ни спаси от мутрите и тиквомутрата

51

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ще се наложи...софиянци по-малко да се...къпят през зимата,за да има вода за перничани.Да взимат пример от мен.Аз се къпя в Кривунделово през зимата 2 пъти:първия път,като започва зимата и втория път,като свърши.

50

Анонимен

преди 4 години

Нено Димов е поредния бушон , истинските мафиоти ще останат безнаказани, разбира се!!!

49

Румен

преди 4 години

До35 Освен , че по вода и злато ходим. Ние сме с най много висшисти в институциите от целия ЕС. В ЕС няма толково много висши чиновдници в институция като МВР, ДАНС , МНО, и др. на % от глава от населението. Като обиждаш ,че народа е глупав дай си обяснението.

48

Бате Гойко

преди 4 години

"Фандъкова обърка посоката"Без да иска, по навик.

47

Избегал

преди 4 години

Които не сме от гербавата мафия, се изнесохме отдавна и сега пишем коментари за развлечение през уикенда.

46

Анонимен

преди 4 години

Софиянци да се оправят , не ми пука за тях.............и без това от политиците и мафията в София идват всички беди за България!!!

45

Наблюдател

преди 4 години

В замяна Перник подава винкело и гоуфо към София

44

До Анонимен 39

преди 4 години

Не само ВЕЦ-овете са частни, всичко на тая територия е собственост на чужди фирми и на БГ-мафиоти.........................ВиК, телекоми, хранителни вериги, енергетика и т.н.Но населението става все по-малко и все по-просто............което прави България рай за западните хиени и за БГ-мафия!!!

43

mn

преди 4 години

До postradal pasiЯзовир Пчелина е правен, за да покрива индустриални нужди. Друг е въпросът, че всичко е разграбено и дори тази си функция не може да върши. Той е и доста замърсен-все пак се намира надолу от Перник по течението и поема доста замърсители. Мисля, че има и определено количество тежки метали, нещо с което една пречиствателна станция не е способна да се справи качествено.

42

Анонимен

преди 4 години

Мда, добре поне че дедовците преди 1000 г. са били завоеватели иначе сега сме едно голям НИЩО с големия бибитко отпред.

41

postradal pasi

преди 4 години

До ужас Е от такива граждани от село раждани с претенции ни е дошло до гуша. Ало, какво си запенил я ми кажи поне един възрожденец да е роден в София. Например Левски, Ботев, Вазов, Раковски...

40

Au

преди 4 години

БГ-злато се краде от една канадско-френска фирма..............но не е луд, който яде банацата, а тоя, който я дава!Добро утро, селяни прости!!