20

Анонимен

преди 4 години

До факти защо ромите да са я избрали??? избрахте я вие, дето не отидохте да гласувате! същото е и с парламента!

19

Анонимен

преди 4 години

"Ако не мога да си купя кола, която да е по-чиста, тогава ще използвам градски транспорт."Ти можеш, защото си крадливо протеже на главната мутра. Ние, нормалните работещи хора, дето ти плащаме 5-цифрената заплата, не можем. Т.е. ти ще се возиш в мерцедес, а ние в градския. Ето така стават революциите - 50, 100 или 200 години богатите богатеят, докато бедните страдат, но после идва видовден и изедниците плащат с лихвите.

18

Анонимен

преди 4 години

Специалистите в областта на градската екология отдавна алармираха, че 50 000 кюмбета и камини в София бълват мръсотия за 900 000 стари автомобила.В столицата трябва да се забрани отопление с дърва, въглища и каквито и да е други материали свързани с изгаряне.В Лондон през 1952 г. в резултат на отопление с твърдо гориво и триседмичен смог умират 4000 души. След това градската управа забранява използването на дърва и въглища и ситуацията в града (9 пъти по-голям от София) се нормализира.

17

Анонимен

преди 4 години

Вземете мерки, ще се издушат децата ни !Живея в Слатина и от няколко дни не се диша !

16

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Картоффка е...невинна;и тя диша същия...въздух.

15

Анонимен

преди 4 години

Отпадъците, които... нашите тикви се съгласиха да внасят от Европа, за да ги горят в България и да тровят българите, срещу дебели пачки разбира се.

14

Анонимен

преди 4 години

Данък въздух да въведът, само там не са ни облагали още. Ама не се сещат че ако хората имаха по добър стандарт нямаше да карат трошки и отопляват с каквото намерят

13

ББ

преди 4 години

Италиянският *** е полезен за здравето! Вдишвайте дълбоко.

12

Анонимен

преди 4 години

Майната му на мръсния въздух! Важното е че закрихме 60% от мощностите в АЕЦ Козлодуй и спряхме строежа на АЕЦ Белене! За сметка на това си имаме прекрасни ТЕЦ-ове на въглища (собственост на САЩ) и чудесни вятърни перчици (собственост на инвеститори от ЕС)Имаме и много други по малки частни ВЕИ-та от които държавата ни изкупува тока на завишени цени за да се пълнят по бързо гушите на определени хора.

11

Елка Василева

преди 4 години

Това е много жестоко казано - "Ако не мога да си купя кола, която да е по-чиста, тогава ще използвам градски транспорт." Значи да разбираме - "Само богатите ще могат да карат коли - бедните да го д*ухат! Браво, браво! Вместо да стимулирате газификацията, да ограничите спекулата с цените на пелетите, които се завишават изкуствено.

10

Нова схема

преди 4 години

Сега е хит през програми за "борба срещу лошия въздух"в София да се крадат огромни суми.

9

Анонимен

преди 4 години

Абе вие политически карикатури не се ли запитахте защо АДЖЕБА хората горят дърва, въглища и ***???? Да не би може би защото не могат да си позволят на ток??? Сега какво ще санкционираме пенсионерите които и без това едвам са живи, че разбираш ли горели дърва???

8

Анонимен

преди 4 години

Офффф! Всички знаем кой се отоплява на ***! Какво ни занимавате с тези, след като е ясно, че и тъй и тъй няма да си променят навиците?!Пък и извинявайте, с тия цени на тока и на топлофикациите, какво точно очаквате? Да не мислите, че песионерите умират да цепят дърва и да мъкнат въглища като през 19 век? Ама като не могат да си позволят нищо друго?

7

Анонимен

преди 4 години

да си пеем спрете ни тока, не искаме вода и да се радваме, че учителката не мръзне!

6

ай сиктир

преди 4 години

Не е ли малко странно, че фандъка ще наказва избирателите си, ако им го беше казала преди изборите сега щеше да е консул някъде из рускоговорящите земи.

5

факт

преди 4 години

Ромите който избраха кмета на София,са най големите замърсители.

4

забрана

преди 4 години

Да се забрани твърдото гориво в топлофицирани райони. Нямаш право на избор ако има ТЕЦ- инак сега насред топлофициран квартал като Иван Вазов една къща бълва дим и гори въглища.... що за глупост е това?

3

Анонимен

преди 4 години

Имитация на дейност - това са приказките на Фандъкова и така ще бъде най-малкото докато не спре да лъже, че и автомобилите в София са голям източник на замърсяването на въздуха. Под 1% от максимално допустимите норми на това замърсяване е от двигателите на автомобилите, а сега превишението беше в пъти над нормите.Странно е, уж признава, че замърсяването е от отоплението, но пак започава да говори за автомобилите. Даже да се спрат всички автомобили в София, замърсяването си остава същото.

2

Анонимен

преди 4 години

Съберете още два милиона в това гето и дишайте"чист"въздух!

1

Анонимен

преди 4 години

На хората без официални доходи какво ще им вземете? Прах в очите