51

Анонимен

преди 4 години

Boiko ne ti ne vie gerb a vinizianskata grupa saveri stuga si se fukal i vnimavaute gerb ot van vi navludavat sa korupziite na muteite milioneri miliarderi stiga ste krali sram njamate li 30 g dalaveri norupzia i bednost

50

Гробокопач

преди 4 години

Тази фатка на Тиквю е един път пряко признание, че гладният прокурор е абсолютно зависим. И самото назначение на Гешев е Теза антитезата е Венецианската комисия - илюминати, които вземат националната прокуратура под свой контрол. Това е, което не разбира електората. Под "абсолютно независим" се разбира наднационален, т.е. зависим, но от наднационални институции, тези на илюминати! Преди Бойко някой да е чувал за Венецианска комисия? Не, освен, ако не е чел книгите на Никола Николов!

49

Анонимен

преди 4 години

Нема а се плашите-Томислав Дончев жена му ще му отреже главътъ.....

48

Анонимен

преди 4 години

Дзелке Крадликова таа статия от сайта на вестник 24 часа ли копира

47

Анонимен

преди 4 години

А абсолютно независим прокурор, който да разследва записа на телефонния разговор между Борисов и Кокинов в частния дом на Борисов в Банкня, от който се разбра, че Борисов сам си е избрал Цацаров за главен прокурор, защото е дебел и посулшен.А абсолютно независим прокурор, който да разследва записа на телефонния разговор, при който Борисов нареди на Ваньо Танов спешно да изтгели данъчната проверка от складовете за амфети, маскирани като складове за бира на Мишо Бирата.и двамата "починаха"

46

Анонимен

преди 4 години

Е нема като как слугите на *** да не са по-прости от тях.....Да живее титанът на мисълта Барни Ръбъл! И неговият ментор Тиквоний Цециронов....

45

13

преди 4 години

Баце е получил командата да назначи Гешев и сега ще мислят постановки да го оправдаят.

44

Анонимен

преди 4 години

Лаура Кьовеши се изсмя пренебрежително в Брюксел, когато стана въпрос за всички власти в България, знаейки ги кои са и какви са от първия до последния.

43

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно независим прокурор, но избран и посочен еднолично от Кратун Бянкянски, самовлбеният, *** и арогантен тип, прочел Една книга.

42

Анонимен

преди 4 години

Томислав Дончев е проклятието на ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 4 години

Борисов напоследък е като муха без глава.Посече Цветанов да остане Дончев.

40

Анонимен

преди 4 години

А абсолют над абсолютния, ще има ли?

39

Анонимен

преди 4 години

до 34Е, а добро утро Пенке, варим боб!Че има ли още някой да не знае какъв е Борисов?Сигурно спи с пистолет под възглавницата... за всеки случай!

38

Анонимен

преди 4 години

Няма абсолютно независим прокурор, Бочко. Всички са навързани като свински черва. Съдебната система е най-зависима, най-мудна, най-архаична.

37

АнонимеН

преди 4 години

ДОКАТО БОРИСОВ Е ЖИВ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ СЪС НАСЕЛЕНИЕТО И ЩЕ БЪДЕ ВИНАГИ ОПОЗОРЕНИ!!!!

36

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ НЕПРЕСТАННО СЕ ПОДИГРАВА С ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ И ДЪРЖАВА НО ЩОМ СЕ ПРЕИЗБИРА ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ВСИЧКИ БЕДИ ДАЖЕ СА НИ МНОГО МАЛКО!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Старата максима на диктаторите когато видят зор, е ще променим всичко за да не променим нщо!Нищо няма да се промени, така ще се направи, че да не работи, вижте срока 7 години не сменяем и без отчетен, избран от прокурорите-абсурд, нонсенс, поредната кукла на конци и куп секретари около него които трябва да издържаме.Изхода е само един, спиране на всички пари от ЕС за България, докато не се разследва къщата на Боко в Барселона, парите на Пеевски и Тец - Варна на Доган, аферата КТБ и в затвора!

34

zeus

преди 4 години

Независим, колко да е независим, нищо не зависи от него :) Иначе какво ли няма да измислят да защитят политическото назначение на Гещапов ;)

33

човек

преди 4 години

До: "НАЛИ БОРИСОВ Е ГОЛЕМ"Мисля, че е пределно ясно кой: путинофилите правят безполезни опити да направят България отново Задунайская Губерния!Ама няма да успеят. Както всички догегашни опити. Просто чисто географски Румъния ни предпазва.Така както нито Наполеон, нито Хитлер успяха да завладеят Русия, така и Русия няма да може да завладее България.А много и се иска, пусти мерак!

32

АнонимеН

преди 4 години

ТОЗИ СЪВСЕМ НИ МИСЛИ ЗА ШАРАНИ :DИ ТОЯ НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР Е НАЗНАЧЕН ОТ АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИК БОРИСОВ