16

Анонимен

преди 4 години

Истинския избор - терминал 2!Матрялът е лош! Довиждане р оби на к омуниз ***!На ББ наглостта му вече е безкрайна!

15

Анонимен

преди 4 години

Ако гербавите апологети имахте малко повече акъл, щяхте да осъзнавате, че не е особен успех, в една група от 100 човека 51 от тях да наложат насилствено мнението си на останалите 49 !Поне, ако тези 100 човека искат да вършат някаква обща работа.Така държава не се прави!

14

Зозо

преди 4 години

Хахахахааааа, нали ви казах, че червените уж десни от *** ще гласуват за БСП :)))))))

13

БисексДесни

преди 4 години

Напускам ДСБ - няма как да съм в една партия с хора които 50% гласуват за архиКомунист. Май нещо съм бил в заблуждение досега!? Или умишлено са ме заблуждавали!? По делата им ще ги познаете!!! Много приказки - на пазара! Хр.Иванов и Бонев са ясни - там дясно и с лупа да го търсиш, няма! Освен десните им обувки евентуално, .... но едва ли - като гледам как отиграват политическите ситуации!Ако не друго, постижение на Мая е, разби десните.Извади и показа бисексуалната им същност! Видимо!

12

Анонимен

преди 4 години

Перник победи мутрите! Скапаните котараци и Ковачки ще вият!

11

Анонимен

преди 4 години

Кой гласувал-гласувал.Никой не им е виновен на останалите.Честито на победителите.

10

Анонимен

преди 4 години

Лично аз и двама мои близки не отидохме да гласуваме при обявените 15% разлика от екзитполовете, а искахме да гласуваме против мафията Гроб!Кой знае още колко хора са постъпили така поради тази явна измама?

9

дед Мароз

преди 4 години

Относно "не подкрепям никого", хората са отишли да гласуват за Районен кмет.И тъй като са им връчили двете бюлетини, а не искат нито едната от двете грации за кмет на града и са гласували "не подкрепям".И никакво разпределение няма, накрая се събира бройката за едната и за другата и очевидно за самоковската леля има малко повече бюлетини.

8

'

преди 4 години

браво Данче, смачка ***

7

Алов

преди 4 години

Кога ще почва новия ремонт на Графа?

6

Анонимен

преди 4 години

до 3''Не гласувам за никого'' се разпределя един за Фандъкова един за Манолова и това е.

5

HeinrichHimmler

преди 4 години

Мафията си купи кметското място с гласовете на братята роми. Честито и халал да са ни новите ремонти на ремонтите, перки на акули, зелено-червен вълни на светофарите, които да те спират на всяко кръстовище, некачественият асфалт, зле сложените шахти, еднопосочните улички, задръстванията, злоупотребите с обществени поръчки, строеж на пътища без приобщаване на прилежащи плочки! Никакъв фандък няма да пускам за фандъкова. При първата грешка ако не сте на улицата сте едно стадо, овчедушно!

4

Анонимен

преди 4 години

Браво!

3

невежи

преди 4 години

на тези не подкрепям никого по нашия избирателен закон ше им преразпределят гласовете

2

До 1

преди 4 години

Не беше съвсем ясно, продажният Недялко цял ден тръбеше 15% преднина на Фандъкова.

1

Анонимен

преди 4 години

E то беше ясно!