134

преди 16 години

Ако наистина беше учила за дипломатка щеше да знае,че това ще й съсипе карирерата,но въпросната госпожица си е абсолютна ***,щом си е направила подобен широкодостъпен сайт с лична информация и провокативни снимки и коментари.Може да е личен сайт,но като дипломатическо лице,представител на държавна институция и държава изобщо е недопустимо такова нещо и всеки, ***,който твърди,че това е нормално е още по-зле от мацето!Това е абсолютна излагация и е редно лицето да се отстрани от длъжност!

133

Victora's Secret

преди 16 години

HAHAHA!!! pone da be6e obljakla njakakvo svjastno beljo, a ne takova evtinko ot Ilienci. Da de, na evtina madama - evtino beljo, i da slozhi ne6to po-klasno, 4algadjiskoto "izla4vane" njama da mozhe da se prekrie...

132

преди 16 години

Ndaa.. taa misli s gyza si opredeleno...

131

thecrowley

преди 16 години

За съжаление сайта на мацето не се отваря :(

130

преди 16 години

Нищо не разбирате! Вие сте прости хора, момичето е по спортно облекло! Тренира креНвирш под маса! Какво се заяждате била разголена, че като спортува да не искате да облечена с яморлук и да се поти като розово прасенце / не че от към трътката не я докарва ама айде/

129

GermanAttorney

преди 16 години

Ebati bananovata republika sme! Sram, sram, sram...

128

преди 16 години

От утре всички държавни служителки ще работят по бельо и ще поддържат съответните еротични сайтове! Поради тази причина максималната възраст на държавните служителки се ограничава до 30 години.

127

агент на ДС

преди 16 години

Твоя мозък,Миленче! Ти го казваш т'ва! Дипломатка,на 28 годики,"с образУвание и кариера",айде де! "една естетична снимка на хубаво момиче по бельо?" - обаче,момичето е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ,колко пъти да го казвам това?!?

126

преди 16 години

Хехе с *** коленцата на некой дипломат зор ше видят ....

125

BG Fen

преди 16 години

Анонимен , ти не четеш ли драги , че самата тя си ги е побликувала - виж пълният текст на статията ...! Може пък да не и стига заплатката и да иска да си доработва в извънработно време ......!

124

преди 16 години

Ази искам само да уточня: секлатарка ли била или секлецарка ?

123

преди 16 години

Дааа бе ти направо се изказа! Нали тя си признава че сама си е качила снимките. Какво се правиш на блондинка? Ама на някои жени определено не им пасва, то си е ясно на кой :-))

122

Бугарин проЗд

преди 16 години

Мацето си е готино-хормоните му просто хвърчат навън...ех,що не станах дипломат да си слагам на коленцата тези референтки-хахаха

121

преди 16 години

Явно някой /някоя/"доброжелател" е побликувал снимката на момичето с една единствена цел - да и разбие кариерата.Много долни хора сме това българите ей!

120

BG Fen

преди 16 години

Kaleko Aleko , следиш ли темата...? Ти да не си въпросният ..Альоша ...този с небългарското име , дето му е била секретарка та я защитаваш толкова и даваш команди като - Айде по леко...??????

119

BG Fen

преди 16 години

За мен госпожицата си е чиста про........а , омръзна ми да гледам наглоста на управляващите и техните сексуални протежета ! Закон за лустрацията е нужен ! А който се назначава като държавен служител е длъжен да спазва морални и етични норми ! Познавам и аз една банкова мениджърка , която кисне цял ден по чатовете и си търси кой да я ощастливи вечерта , та за това получава над 2 бона заплата ......!Не знам за морала на мъжете , но този на " нежният пол " на последък е на нивото на каменната ера !

118

Kaleko Aleko

преди 16 години

EROS,Критиката с пяна на уста не е хубаво нещо:)Айде по-полека

117

преди 16 години

Благодаря mariabg, най сетне едно свестно женско мнение! Има надежда!

116

преди 16 години

Браво на младата жена с кариера (похвално!) под мен, но това не е нещо което зависи от кариерата а от умствения багаж който често не отговаря на кариерата. Това има това показва.

115

преди 16 години

Kato mlada jena s kariera sam potresena ot tozi sluchai i se nadqvam takiva hora da sprat da predstavlqvat darjavata ni! Edno e da slushash za prostituciq na visoko nivo, da se predpolaga, no da se pokazva po takav qven nachin i to bez sleda ot neudobstvo...! Otvratitelno!