93

Анонимен

преди 4 години

До 84Едно е да си член на БКП и да си предател, а друго е да си членувал в БКП за да оцелееш измежду предатели.Сигурно и в твоята рода е имало членове на "Партията", защото в България Комунистическата партия наброяваше над 1 млн. (според собствената им статистика)

92

Анонимен

преди 4 години

Колко умилително. :) шЪ нЪ раСплачеш 'сичките, бе.

91

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Кажи нещо за къщи за гости, за асансьори. За дупките знам.Кажи, защо никоя нормална и честна жена не те иска. Само някакеи фросттитки и цииганете1.5 - 1.6 м високи. Стига фолк . Стига мутри. Късно е вече за теб.ВИЖ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ!!! ОТ ЛЯВАТА СТРАНА.В БИБЛИЯТА ПИШЕ: "И ЕТО ОТ НЕБЕТО ДОЙДЕ ИИСУС ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО СИ ВОЙНСТВО ОТ СВЕТИИ И АНГЕЛИ. И НАРЕДИ ХОРАТА В ДВЕ РЕДИЦИ. ЕДНИТЕ В ЛЯВО(ТЕБ БОЙКО), А ДРУГИТЕ ОТ ДЯСНО.НА ТЕЗИ ОТ ДЯСНО КАЗА:КОГАТО БЯХ ЖАДЕН И ГЛАДЕН ВИЕ МЕ НАХРАНИХТЕ И ЗА ВА

90

Анонимен

преди 4 години

Навремето, простаците си харесваха Тодор Живков. Викаха му галено Бай Тошо.Днешните простаци (наседници на ония) си харесват Бойко Борисов. Викат си му галено Бате Бойко. И Бойко сам си го призна: "Аз съм *** и вие сте простаци и затова се разбираме".Нищо не се е променило за 30-40 години.

89

Анонимен

преди 4 години

Хайде нескопосанато си театро го поставяй другаде на сцена! Но... цял свят вече те знае теб и протежетата ти какви престъпници сте.

88

Анонимен

преди 4 години

Къде са останалите бивши соц страни, къде сме ние сме 30 години? Според Евростат на последните места. И този се захвалил за последните 10 години. Що за наглост?

87

анонимен

преди 4 години

оня ден един от Герб агитирал за Слави Трифонов те твоите хора се отказват от теб ти молиш другите ха ха

86

Анонимен

преди 4 години

Краде от всички нас от 12 до 20 милиарда годишно и си върти бизнесите и офшорките.

85

обективен

преди 4 години

Не му вярвам на нито една дума на този злодей.И не познавам нито един човек ,който да му вярва.Дори близките му от бандата ГЕП , знаят че лъже без да мигне.Самият Бойко каза пред В.Николаев че "нямам нито един приятел ,само кучетата ми."Е ,редно ли е такъв човек вече 10 години да ни съсипва живота?

84

Анонимен

преди 4 години

10години профукани нахалост и трябва да му се прощава и да бъде извиняван? Дебелоочие и дебелокожие на ен-та степен!

83

Анонимен

преди 4 години

Този път съм 100 % съгласен с Борисов. Екипът на ГЕРБ наистина е най-подготвения в корупционните практики, най-можещия да краде, най-знаещия как да лъже електората и най-доказания в далаверите. Верно, Борисов е казал най-подготвения, най-можещия, най-знаещия, най-доказания и е спестил подробностите...

82

Анонимен

преди 4 години

При твоето управление и окупация починаха над 1 186 000 и се самоубиха повече от 1 500 души от глад, от болести и безпаричие.

81

На пазар

преди 4 години

До Анонимен Какъв Сорос Той е човек на путин.

80

Анонимен

преди 4 години

Не съм член нито симпатизант на партията му, но ако публично врътне една шпакла на цеца цацева - ще му простя. *** само до балотажа...

79

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е комунист-член на БКП.

78

ГНЕВЕН

преди 4 години

Да върне откраднатото и да конфискува имотите на мафиотите от ГЕРБ.А там всички са мафиоти.И тогава да иска прошка...от съдията.Защото престъпленията му са общоизвестни.И даже милиционера Гешефтарски няма да може да ги прикрие.

77

Анонимен

преди 4 години

Извинението добре, а парите за некачествените ремонти ще върнете ли или те вече са по личните ви сметки ?

76

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

*** вземи журналистите и с тях при патриарх Неофит да ти обясни за прошката, изповедта и причастието.ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ВСИЧКО Е ТАКА ЛЕСНО... НЯКАКВИ СИ ДУМИ И ИИСУС ЩЕ ТИ НАМИГНЕ, НАЛИ?ИИСУС, КАЗВА: "по делата им ще ги познаете."ти си мъъързелив и никога няма да можеш да работиш за своята душа. трябва усърдие и силна вяра. мИСЛИШ ЛИ, ЧЕ МОЖЕШ ДА КУПИШ ХРИСТОС С 10 ЗЛАТНИ ЦЪРКВИ?ДУДУЦИ!!! яж си суджуците!!! Бог не вярва на думи, а на дела!!! Само, че да го направиш е трудно,нали?

75

Анонимен

преди 4 години

Е как? Нали бяха велики ремонти? Пак се саморазобличи и си призна накрая, че е некадърник!

74

Анонимен

преди 4 години

Извини се, а върна ли парите?