96

стар чвор

преди 4 години

ако имахме 2 Руски военни бази-в Кърджали и в Бургас, дали щяха да се с нас ,а мисля, че - НЕвижте Арменците ,те са с Русия и са рахат

95

ШКЕМБЕ ВОЕВОДА

преди 4 години

и оня скокльо ДЖАМБАЗКИ кой ли им вярва вече. СИДЕРОВ се опитва да се дистанцира от ГЕРБ след като спа 2 г в Парламента. КРАЙ с ПАТРИОТАРИТЕ. ВРЕДНИ СА. Най-много ТИКВАТА да задели за тях част от фалшивите бюлетини на изборите, че да има видимост на коалиция...

94

Анонимен

преди 4 години

Оставки на помашките СДС калинки Катя Захариева и Надя Неински и на каракачанския войвода.

93

Анонимен

преди 4 години

Бойко сега какво ще каже?

92

Гробокопач

преди 4 години

До дежавю и селавиХора като теб, явно не са наясно, какво става в Югоизточните Родопи например. Ако не са българите в Кърджали, т.е. остатъкът от социализма, новите надписи, всички са на турски език! По селата в района няма надпис на кирилица, няма, всичко е на турски език! В противовес с Конституцията на България, където официалният езике Българският. надписите по огради, къщи, чешми, дори не са двуезични! Ние не знаем, какво пише на тях!

91

ПроСоТо

преди 4 години

ааа,ето защо наша тиква,припявана от "мистър" Шекерова ,заяви:-"Санкциите срещу Турция ще доведат до колосални загуби"....Но не уточниха загуби за кого?..Обаче на всеки третокласник е ясно,че микроумника визира загубите на турската страна!Защото ако й забраним да внася плодовете и зеленчуците си,а стимулираме НАШЕТО производство,то кой ли ще бъде на загуба?..Кой ли?..Трудна дилема..

90

Георги

преди 4 години

Тая карта всеки път я вадят на избори :D Поне малко да я сменят че се изтърка :D

89

Анонимен

преди 4 години

Тази карта я изкараха нарочно точно сега предизборно, да консолидират електората на Джамбазки и Каракачанов.Чиста пропаганда!

88

стар чвор

преди 4 години

,,,,ето това е евроатлантическо патнъорство и мирно съжителственеБез армия - станахме *** на БалканитеНакрая ще има турски гарнизов в София и юзбашия,момите ще ги чукат по улиците -читаците и вие ще викате , че това е мирно съжителствене

87

БОЙКО МУХОБОЙКО

преди 4 години

провали руските проекти в угода на САЩ и ТУРЦИЯ. Сега палачинката се обърна. САЩ разлюбиха ТУРЦИЯ, ОН се чуди в чии нозе да плонжира. Като унищожи и последните самолети / той от 15г управлява/ сега купува 8 бр по 250 млн бройката. Направо да се чудиш тоя ненормален ли е, с ТУРЦИЯ какво ще прави, ако тръгнат на север. Пак ли ще се прегръща и снима. Всички видяха , че тая политика на снимките не върви. Снимката си снимка, всеки си гледа интереса

86

Анонимен

преди 4 години

До интернет стратегИ защо Радев да нарежда, славният международен чупяч на дъски и футболист на годината сакат ли е да си нареди сам. Или да излезе на терена и да намънда 5-6 гола на Англия

85

Анонимен

преди 4 години

И ние реагираме като ощипани кокошки. Като се разхождат българи с тениски - три морета, какво ? Да не би да тръгнем утре на война със съседите ? Тука проблем е нашето чувство за малоценност. Вярно е, че ни е малка армията. Като искаме да сме подковани армейски, че да не ни плашат чужди карти трябва да плащаме. Турция да не би за без пари да я има тази армия ?

84

179

преди 4 години

Това на мене ми е ясно от години. Най-страшно е да живееш във слаба държава със изчезващо население и пустееща земя а съседа ти да се намира във апогей. Те имат претенции и за Гръцка земя. То хората са казали ,че историята винаги се повтаря. Нищо чудно пак да сложиме феса. Но какво да се прави бърем жените ни щът-нещат ще трябва да си седят повече време вкъщи.

83

водач на МПС

преди 4 години

В края на XIX век Майн Рид в предговор към книгата си Винету описва турците като един много болен народ. Но това е прреди Ататюрк, който прави Турция велика в много отношения. Неслучайно има паметници в различни места из Турция, увековечаващи Ататюрк ! Негово дело е промяната на писмеността ! В Турция арабската писменост вече отдавна не е актуална. Благодарение на Ататюрк !

82

Айдън Халифов

преди 4 години

Скоро, паша Ердоган, СКОРО!Велика Турция ще БЪДЕ!

81

Анонимен

преди 4 години

До 63Смесваш нещата. В Латвия са били наложени руски имена по времето на СССР, после е било разрешено, който иска да смени името си на латвийско, когато Латвия вече не е руска реСпублика.В Бг турците бяха принудени да приемат български имена. След 1989г. им бе разрешено да възвърнат турските си имена, ако желаят. Някои го направиха, други останаха с български имена.Понятие си нямаш от нещата, четеш само в нета и се изказваш като компетентен.

80

Satira

преди 4 години

Брехх че голяма е тази Турската лакомия, цялото Черноморие заграбили. Ейй мечти

79

ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ

преди 4 години

май не е приключила своя разпад. Въпреки имперските напъни на ЕРДОГАН с ТУРЦИЯ е свършено. САЩ турят ли и санкции, също ЕС край с турската икономика. А да зависи ТУРЦИЯ от РУСИЯ... за това ЕРДОГАН ще го обесят самите турци

78

до 70

преди 4 години

до възродителния процес===========спокойно то в България нито тогава нито сега има истински турци. Нали знаеш как са били заселени териториите в които сега се тручеят. Събирани са и от всички краища на османската империя бедни, циг...а..ни и подобни и са им давали земи срещу приемането на исляма. та тия са мезези и в тях няма капка турска кръв. и дали е асан или асен е все тая. Тия така наречени български турци даже и чистите труци не ги признават и като чуят за тях само махат с ръката.

77

Анонимен

преди 4 години

Турците си искат бейлика Румелия и това доказва, че войните са неизбежни. България няма да оцелее без Русия. С НАТО милиони бг войници само ще гинат както в балканските войни и накрая ще се облажат бг комшии Гърция, Румъния, Сърбия и Албания, които ще си поделят каквото е останало.