85

ревизия

преди 4 години

До баба мараАко се ревизира нерността на референдума ще научим истината за монархията!!!!Как на погребението на Тарбата дават кинокадри от погребението на царя? Народа плачи

84

Анонимен

преди 4 години

до човек,никога съм нямал особени проблеми с работодателите си. Държал съм се безупречно и са ме уважавали, Маркс отдавна е отречен от историята. Икономическите му тези са приети, но не и фантасмагориите за комунизма.

83

ДЪРТИЯ КРАДЕЦ

преди 4 години

от Мадрид как се осмелява да дава оценки на другите като е всепризнат лъжец, комарджия и гешефтар. При НДСВ бяха присвоени няколо милиарда от братя Велчеви с превъртането на дълга, заграбването на Виваком от лондонската групичка юпита, докарани уж да помагат. Малкия МУК с електронното правителство си присвои няколкостотин милиона за НИЩО. Такова няма да има скоро. А онези 800 дни да не си мисли, че сме ги забравили.

82

Циник до 97

преди 4 години

Наивниците - никога няма да свършите!

81

Анонимен

преди 4 години

Крадлив старец,народа ти е виновен,че ти се размина. Но на чичо ти гешефтите не са му се разминали.Крадлива долна фамилия плод на кръвосмешение и наглост. Такива вреди сте нанесли на БГ,че 10 поколения не можете да ни се разплатите.

80

Анонимен

преди 4 години

След Караянчева и Кралев беше ред и на Царя да се погаври с Радев. Човека си го каза: защо трябва да се избират президенти на 4-5 години. Пармалентарната монархия е по-добър вариант отколкото Парламент+Партизанско президентство.

79

човек

преди 4 години

Че какво му е на Карл Маркс?Карл Маркс е просто (един от многото) представител на западните философски течения.Идеите са му били верни и доказани във времето.Единствената разлика е, че историята го е изпреварила и повечето негови цели за повече справедливи отношения между работници и работодатели са се осъществили без нужната според него революция.Ленин, Троцки, Сталин са хората които са установили диктаторски режими чрез кръв, революции и репресии.

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Да! Напомням ви какви сте смешки, че така и така в днешно време всичките червенотиквениковчета сте все бивши наркомани и затворници + не малко психично болни. Последните не сте виновни. Виновни са родителите ви, че са се съвкуплили :)

77

анонимен

преди 4 години

уж лош бил социализма а почнаха да връщат неговите закони и правила като медицинските сестри дават им пари учат ги по договор да работи 5 години у нас ако наруши договора плаща взетата сума сега май ще отчетат грешка и премахването на жителството и пак ще го върнат София се задъхва наближава 3 милиона

76

Анонимен

преди 4 години

Първо, не е цар и второ... прав е!

75

Циник до 89

преди 4 години

Нищо не се променя!Нищо!Променят се само методите за манипулация, на масата!Властта е в ръцете на шепа хора - от поколения крали, и манипулирали...Борбата е както казва Джек Лондон - да станеш "по-голямо парче месо" от другите!Човек е егоист.... И така е правилно - ако иска рода му да пребъде!

74

Анонимен

преди 4 години

България мрази комунизма, социализмаи и крепостно-селянските навици натрапвани ни 45 години. Доказателство? Червените *** са вечната опозиция и не могат да изкарат едно управление в цял мандат. Успяха когато бяха с ДПС и Царя, смешници тролски.Друго си е да си форумно малцинство :)

73

До 84

преди 4 години

България още повече мрази нагли *** като тебе, но ето че се натрапваш пак!А, сетих се на те питам, ти да не се мислиш за България?Взимай си хапчетата, недей да прескачаш, че не знам какво още ще напишеш след малко.

72

Анонимен

преди 4 години

Симеон: Още не можем да се отървем от отпечатъка на марксизма!Тоя или е изкуфял или иска да каже, че е бил марксист до последно и все още не може да престане да бъде такъв?Другия вариант е, да се присламчва към българите, но просто няма шанс, защото не е един от нас и мнението му има значение на удна нула.

71

Ц С К

преди 4 години

Да живее Царя

70

4

преди 4 години

България мрази мракобесният марксизъм, комунизъм, крепостно-селянски социализъм.

69

ПроСоТо

преди 4 години

както винаги точен в изказа си!..но не го наричайте "царя",моля!..На кого е цар Симеон?..Той е умен човек,две мнения няма,но лице,което се е клело в РЕПУБЛИКАНСКАТА Конституция НЕ може да бъде наричано "цар"!..Просто се вслушвайте в това,което ви казва!А ако искате,върнете Търновската Конституция,лошо нема..

68

пецата

преди 4 години

eebbaaasii , още ли е жив тоя , явно дяволите не го щат щото ще им открадне казаните и ще докара герб на власт

67

Анонимен

преди 4 години

Верно е,че още не можем да се отървем от монархо-социализма от 2001-2008 година.

66

Циник до 73

преди 4 години

Нито са с "равни възможности" при раждането.... Нито след това...Утопични идеи - несъвместими с човешката природаШопенхауер го е казал точно!"Човек за човека е вълк"Останалото са илюзии за наивници!