90

преди 16 години

Аз не съм учител! Не ме чети по диагонал :)А колкото до децата.. Ами добре - прави ги .. обричай ги на мизерия.. Дръж ги на студено, храни ги със консерви или "за каквото има пари" - ще бъдат здрави.. Не им купувай компютър, не им пускай интернет, не им купувай нови дънки.. Мисля да спра до тук.. То затова може би има и немалко деца с противообществени прояви последните години :( За съжаление.. И още повече по домовете.. За Още по-голямо съжаление:(

89

grajdanka

преди 16 години

Ами какво е направил:Намали корпоративния данък до 10%Въведе 10% плосък данък Това не ви ли стига....Стига глупости и оплакване.Аз не гласувам за "***, които ни управляват".Аз съм с десни убеждения (като всеки здравомислещ бизнесмен) и смятам, че трябва да има дясно управление на страната (дясно като политика, а не като личности, защото десните в момента найстина за нищо не стават) и ме интересува възможността да си върша спокойно работата. Ако някой ми създава условия за това, аз го подкрепям напълно.

88

voxy

преди 16 години

Бе кво толкова казват - истина е че това са си седянки, на които няма как да се постигне нещо след като преговарящите дървета от учителския синдикат нищо друго освен 100% увеличение не казват, какви преговори изобщо са това, нито дума за съкращенията които са задължителни, то така някак не става, #79, много добре го казва, който не си харесва заплатата да си смени работата, тези учители все едно са залепнали и само това могат да правят, отгоре на всичко и само по един два предмета могат да преподават, *** идиотщината

87

родител

преди 16 години

до анонимен; защото всеки работи това което умее ако всички учители си сменят работата по твоята логика кой ще остане в училищата .Това е абсурдно ти май си много сбъркан

86

демократ

преди 16 години

За да започне да се подобрява положението в България е необходимо:1.Мартин Заимов - кмет на София2.Предсрочни парламентарни избори3.Промяна на законодателството в правосъдната,избирателната с-мае това засега ще е залог за някакво успешно начало?!

85

преди 16 години

Браво вече съм убеден че сте много зле .. Как мислите само не почивали 100 дена ами се подписвали... Вие за един подпис искате двойна заплата ли... Аз като ходя на работа не ходя да се подписвам а да работя... А за децата направо ме разби .. бива да си *** ама това вашто е извън пътя направо... Значи ще ти отговоря по твоя начин.. ти като знаеше ,че ще взимаш 300 лева защо стана учител???? То е същото.. като нямаш пари , правиш деца... Тъпо .. Но все пак си учител...

84

grafa

преди 16 години

IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.4. Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас - Какво да се прави, Как да действаме, Схеми за действия по направления, Славянски лидери, Методи за привличане на хората и борба за аудитория.5. Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата.VIII. Масова дебилизация на гоите: 1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. (!!!)2. Образованието за гоите трябва да създава морални ***.3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.

83

Daskal

преди 16 години

ЗАЩОТО искам аз и семейството ми да живеем в нормална държава. ЗАЩОТО в нормалните държави и тези които се опитваме да догоним е така. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ докъто в страната е пълно с такива като теб "анонимен" няма да се оправим.

82

grafa

преди 16 години

VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства. V. Забавяне развитието на гоите:1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели ***. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.III. Денационализация:1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа расова принадлежност и да се ликвидира графата националност.8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.

81

PODITEL

преди 16 години

Братя Българи,Явно много сме разединени , много тъпкани и унижавани от сегашни и предишни управници. Липсват ни истински водачи , каквито е имало в нашата история. Но в тези напрегнати за едно съсловие от народа дни , не трябва да сме безучастни . Точно сега трябва да сме единни и да покажем , че сме граждани и българи .Да развалим "СЕДЯНКАТА" на правителството , което показа , че е антинародно и не се интересува изобщо от хората в тази държава.

80

НФБ

преди 16 години

Стига глупости!А от цял свят нашите политици най- много крадат и най -много облаги имат...Няма данък върху ХАЗАРТА ИМА ДДС на УЧЕБНИЦИТЕ...?***, как го коментираш?То не бе развит социализъм..., то не бе комунизъм...! Зейнали са като лами, въпреки че са до гуша в лай...аааааааа!Да си отиват!БСПари и ГЕРБари са една и съща стока, мислите, че ще ни заблудите и ще гласуваме за вас?Ха...ха....ха...Какво казват западняците...няма инвестиции, ако превърнете гражданската администрация в РПУ та!Какво иска това правителство-?*** народ с продължителност на живота до 60г, за да не се плащат пенсии...И това ако не е геноцид!

79

преди 16 години

Ами виж, аз не съм учител, но имам много познати такива. От тях голяма част си смениха работата. Това са хора инженери, архитекти, строителни инженери и филолози.. Като гледам явно и други ще ги последват. Само че кои ще ги заместят?.. Да - ще дойдат някакви от университета (нищо против тях), но дали те ще са по-добрите учители за децата ни?..

78

преди 16 години

Въпрос : Защо като са ви малки заплатите не си смените работата?Както би направил всеки нормален човек.. Защо?? Вие ще съборите държавата ама на най-тъпия и елементарен въпрос никога не отговаряте? И моля ви без комунистически лозунги като ПРИЗВАНИЕ или за това съм учил.. Защото вече 50% от населението имат Висше образование но едва1% работят това за което са учили... най-много в този един процент са учителите...

77

Да преведа

преди 16 години

Абе хора вие не разбирате ли разговора на министърчетата. Да се покажат експерти, които да ви внушат, че няма да има кинти и ала бала, да се проточат нещата и простите селяни да избеснеят и да нападнат даскалите! Като гледам успяват. *** и простия народ!

76

u-tub

преди 16 години

Бойкотирането на изборите е най-малкото, което може да се направи в този момент, след ефективна стачка, продължаваща три седмици, без някой от управляващите да е проявил минимален интерес към редовия българин. Хубаво би било по време на самите избори да се обърне внимание в какво състояние са училищата, на какви чинове стоят децата и в каква материална база изкарват по-голямата част от деня си и тогава ТАКИВА КАТО ТЕБ - лай..ри, лаещи същества, които сами си хапят опашката, като си мислят, че хапят когото трябва. Вместо това, те видиш ли, ЩЕЛИ ДА ПРОТАКАТ, а ти им се радваш и аплодираш. Морално сбъркан и граждански сгрешен елемент такъв!

75

МАЙКА

преди 16 години

и какво толкова е направил Орешарски ти трябва да не си много в ред и аз осъждам всички които не виждат '' какво толкова е станало''такива като теб гласуват за *** които ни докараха до пълна мизерия

74

преди 16 години

Първо учителите не почиват по 100 дни в годината. По време на лятната ваканция те са длъжни да са в училищата и се подписват за присъствието си. Ползват годишен отпуск през Август. Второ, когато си правиш децата, ако си достатъчно отговорен, ще си направиш сметката, че ще доде момент, в който ще ти кажат "Дай пари".. В противен случай изобщо не ги правиш! И много ми е чудно има ли още хора, които да са достатъчно наивни да вярват, че някой работодател, та бил той и държавата, ей така от добри чувства е готов да вдига заплатите - та нали това му е разход.. Проблемът е, че има по-стиснати и по-малко стиснати работодатели.. Стига сме гледали на държавата като на майка-хранителка, дето ни дава когато има..ей така-за да си имаме за бонбонки.. Тя е работодател като всеки друг..

73

Даскал (звучало е го

преди 16 години

След Освобождението България има народно събрание, чийто членове са първо по-малко и второ се събират два пъти в годината. Подобна е ситуацията дори и по времето на бай Тошо. В България има толкова много депутати на глава от населението, че дори и САЩ може да ни завиди. Знаете ли колко депутати има Америката и колко им е населението... Така, че ние американците в това отношение отдавна сме ги задминали. А казват "пари няма" Отношението им е НЕДОПУСТИМО. Срамота не за българските учители, а за българският народ, който избира и търпи такива политици. А те -политиците нека са живи и здрави. Народа си ги е заслужил.

72

Петър

преди 16 години

Мисля че трябва да си ходи това правителство крайно време е!http://2x-i-3x.hit.bg/ins.pdf

71

преди 16 години

Това не е гавра само с даскалите, така е с целия народ! *** ни яко! Аре бе народеееееееее! ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА!!!!!