54

Ф.С.В.

преди 4 години

до руснак -България не е "Запада" за Русия- България е Запада за средната класа на Русия която може да си позволи само в БГ имоти!За олигарсите -Запада е Лондон Париж Ню Йорк и имоти там в централните улици

53

Анонимен

преди 4 години

Още една идея за правителството - това Слънце нещо май безплатно свети и грее..

52

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО Руснак -Аз когато бях за първи път в Русия - беше преди 32 г бях момче-и видях за тези години Руснаците как си промениха живота за добро тогава бяха много бедни -направо мизерия) Последно бях 2016 г - Ако ти Бъркаш Русия с Украйна - виж къде си ходил точно! След табелата -пише Край на твойто село!

51

Анонимен

преди 4 години

Всеки непрочел Винету от *** до ***, или такъв прочел и нещо допълнително, ще ходи със жълта значка на ревера да се знае, че е нисша каста! Държавата на боковистите! Може и лагери за принудителен труд да си отворят, за да служим на техните господари

50

Руснак

преди 4 години

Истината е че в Русия пари имат само олигарсите, политиците и техните деца. Те са тия които купуват апартаменти в България а децата на всички политици и олигарси учат и живеят на запад. Има много малка средна класа или над средното, а почти всички руснаци живеят на малко по нисък стандарт от българите, но като падна рублата удари най силно тая класа. Няма да се подигравате с Русия! Все едно да почна да говоря колко са богати българите и как купуват обикновените българи апартаменти в Швейцария!!!

49

Руснак

преди 4 години

ФСВ ти като не знаеш нищо за Русия ще мълчиш бе, всяка година си ходя до Русия и знам за какво става въпрос. Нещacтник такъв! Правителството хвърля пари само за армията с пенсионерите ровят в кофите от глад!!! Ще те смачкам *** дето се подиграваш!

48

Гласувайте за Патре-

преди 4 години

отите и ГЕРБ ,че да изплащате и летящи чинии и да служите по 3-години в армията ,та да можете да станете полицаи...Караканчо , българската армия винаги е била по зле от нападащите я но е била с огромен боен дух--а такива псевдо патреоти-- не духа ,всичко унищожихте !

47

Анонимен

преди 4 години

Пореден тъмен период на иззедничество. Скоро ще искат и паспорт ако си с IQ над това на боковист, а това е огромното мнозинство.

46

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО РУСНАК--ОБИКНОВЕННИЯТ РУСНАК Е В ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБ- ЗАЩОТО ТОК ВОДА ПАРНО ГАЗ ХРАНА ГОРИВА МУ Е В ПЪТИ ПО ЕВТИНО - ОТИВАЙ ДА ОТВАРЯШ НА МАЙКА СИ КОМПОТИТЕ В МАЗЕТО- НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ФОРУМИ- НЕ Е ЗА ТЕБ! ОБИКНОВЕННИ РУСНАЦИ КУПУВАТ В БУРГАС АПАРТАМЕНТИ ДО 50-60 000 ЕВРО- ИМА И БОГАТИ КОИТО ДАВАТ И ПО 200 000 ЕВРО!

45

Комунист

преди 4 години

Ще гласувам пак за Бойко, той е наше момче!

44

Анонимен

преди 4 години

напредбалаците. Гласувайте пак за герб на изборите

43

С.

преди 4 години

.. И се чудя, при тъмносиния електорат как стои въпросът...

42

Ф.С.В.

преди 4 години

До Руснак--Да ,,виждаме колко е заплатата 100 долАРА--- ЕЛА В БУРГАС ДА ВИДИШ КОЛКО АПАРТАМЕНТИ СА КУПЕНИ ОТ "БЕДНИТЕ" РУСНАЦИ- И КАК ЖИВЕЯТ С 100 ДОЛАРА --ХАХАХАХАХАХ МАЛОУ-МЕН!

41

С.

преди 4 години

Само безумия се измислят. Що не минат по домовете ни, да ни теглят по един бой и да ни вземат по 500 лв. Чиста работа...

40

Анонимен

преди 4 години

Боковистиката трябва да се забрани

39

Ф.С.В.

преди 4 години

Всичко е пълен Крах - НЕК е фалирала с над 2 милиарда задължения- Международният флаг на БМФ- Български морски флот е ОТНЕТ скоро! Морска Администрация няма право вече да издава български моряшки паспорти ! Скоро ще им забранят! Хазната е празна -армията е окаяна -полицията е безсилна Съдът е беззъб и затворите са място за отдих! Всеки краде стига да има власт -всички са обезумели от алчност и трупат пари в чужбина- Къши за гости апартаменти далавери и МНОГО СУДЖУК И Пастърма да ИМА! УЖАС!!

38

Аз

преди 4 години

На стената на всеки блок да се напише годината на строеж и който иска да гледа кога е строена.Какви са тия паспорти за уж да се гледа колко живот й остава на сградата.Колко баламурско.И като разберат ,колко живот й остава,какво?Държавата нов ли ще построи за хората?

37

Руснак

преди 4 години

Абе какво сте се заоплаквали всичките?купили сте няколко самолета и било голям проблем! В Русия минималната заплата е сто долара ама олигарсите се занимават само със самолети и ракети, все едно хората ще ядат самолети и ракети. В Русия е диктатура на Путин, в България е диктатура на Бойко.

36

инж. Инженеров

преди 4 години

Какво значи ,,стара сграда,, ??? Държавният съвет ,,стара сграда,, ли е??? Министерският съвет??? Партийния дом??? Народното събрание ??? Или пак ще грабим от ДЕМОСА ??? Престъпна ,бандитска групировка от бивши комунисти и затворници управлява България...

35

Анонимен

преди 4 години

Мдаа... Зейна дупка след плащането на ненужните фърчащи тенекии и ще я запълват с одрани кожи от българите.