100

Анонимен

преди 4 години

До IvanПроблема е в недоверито към властта. И истината да кажат никой няма да им повярва.

99

До 109

преди 4 години

Никой няма да посмее да каже подобно нещо.Те са на хранилка на Путин.Както в началото следите водиха към Русия...и изведнъж....всички спряха да говорят за това.

98

Анонимен

преди 4 години

Следователите са длъжни стриктно да спазват нарежданията на прокурора по делото и да събират доказателства както за виновен остана и за невинност съвсем безпристрастно и да ги предоставят на прокурора за да може той да обоснове пред съда тезата си за ви виновност или невинност на подсъдимия като изтъква и доказателствата за смекчаване на вината и присъдата.А адът е този който ще прецени годността на всички доказтелства и тяхната тежест за обосноваване на присъда или оневиняване,според закона

97

Ivan

преди 4 години

Леле наистина народа е тотално издухан, всеки с по две мозъчти клетки у главата! Абе розбирачи дето не вярвате, че компютъра на 'хакера',как ще му подхърлят нещо на компютъра ако той е шифрован? Знаете ли изобщо какво означава заключен компютър? Това означава, че никой без паролата няма достъп до файловата система на компютъра! Който продължава да вярва, Бойков е невинен значи е пълен *** и благодарение на хора като него държавата е на това дередже!

96

Анонимен

преди 4 години

И продължават да творят глупости и лъжи.Научили били паролата за криптирането.Продължават да ни мислят за ***.Паролите за криптиране не са пароли за Фейсбук, Gmail или RAR бе таранколу.Първо трябва да научите системата, после нивото, после типа парола и на края комбинацията символи.А като се има в предвид, че са правени от специалисти по информатика, едва ли ще са нещо елементарно.Време е Прокуратурата да млъкне и да научи, че колкото по-вече си върти ***, по-надълбоко и влиза.Лъжата имам в предвид.

95

Анонимен

преди 4 години

И ние знаем кои са. Всички, които критикуват герб, цацаров и пеевски.Те са поръчителите и най големите престъпници според вас.

94

Анонимен

преди 4 години

До МунчоТръгваме на война с Русия и ставаме тяхна колония защото колония на ЕС е сигурна смърт за нас. Търсим нови колонизатори

93

Анонимен

преди 4 години

Горкият! Няма кой да го похвали та намери пред журналистките сам да се изкара хитър. Че и лукав в добавка.

92

Мунчо

преди 4 години

Ако стане ясно , че Кремъл седи зад атаката, какво правим?!

91

Анонимен

преди 4 години

Зад чумата по свинете знаете ли кой стои или да чакаме зареждането масово намесото,за да разберем кой извърши това престъпление и уби бг ***? Кой пусна летния гаден грип? Локомотива на Европа ли защото той прави противогрипни лекарства? БГ не може да умира,за да паразитират на наш гръб германияи франция в този ЕС.

90

Анонимен

преди 4 години

Ако шефа на "ТАД Груп" беше виновен,нямаше да се върне доброволно,а щеше да се скрие.Ако едно 20-годишно момче може да срине държавата е.ати държавата.

89

Анонимен

преди 4 години

на камерите се виждали компютри на които работят някакви хора . след щателно изследване се оказало че не са компютри а компоти , а хората се били събрали за по една чаша компот след работа .

88

ОСТАВКАаааа

преди 4 години

НИЩО не знаете.

87

Анонимен

преди 4 години

До 87Еми да, глупав е! Ти като гледам, ако пуснат записите с HD качество, отново ще кажеш, че нищо не е направил! Сигурно и лог файловете са подхвърлени, или пък цялата база данни, която не е качена никъде, но я има на неговия компютър!

86

Бау

преди 4 години

Това да имаш записващи камери над бюрото, където се въвеждат важни пароли е просто .. ***...

85

Анонимен

преди 4 години

Представям си как се забавляват адвокатите на обвиняемия, ще най-лесно спечеленото дело в историята на правото.

84

Анонимен

преди 4 години

Обърка се планът. Лошо, Седларов, лошо. Сега разходи за адвокати, олигарсите ще се скрият и ще отричат. "Шумните и кресливите" толкова си могат.

83

Mute на МаХ

преди 4 години

На гербавите крадливи *** им изкараха всички престъпления, далавери и кражби и сега търсят реванш..Но... *** гербави, и вашето величие ще свърши!

82

Анонимен

преди 4 години

Абе другари"милиционери" обвиненията ще ви преседнат,визирам въпросният сайт и взаимоотношенията му с големите западни медии и компроматите които ще излязат на бял свят!

81

Остава

преди 4 години

с "хитрост и лукавство" да уредят и клавиатурата на компютъра да "светне като коледна елха" та да докажат че Кристиян е работел на него.