25

Анонимен

преди 4 години

До ОскотялЕ къде си тръгнал с тази минимална заплата да купуваш айфон и плазма на изплащане.Кой ти е виновен?

24

Анонимен

преди 4 години

аз 1500 -2000 лева давам само за храна и сметки ако трябва да купувам нещо екстрено съм жив умрял. това живот ли е да бачкаш да плащаш сметки и края на месеца слонче

23

Анонимен

преди 4 години

Екоталибани, евробюрократи, хиляди НПО-та и политици популисти, всички те задушават развитието на българската икономика, от къде да дойдат парите за по-високи заплати? След като доходите ни са ниски и това е най-големия ни проблем, е дефинира национална програма за икономическо развитие, да се предприемат стъпки за облекчаване и насърчаване на малки и среден бизнес. С цупене, синдикални глупотевини и избирателно цитиране на статистика, нищо никога няма да стане.

22

Анонимен

преди 4 години

До ОскотялНе ми се струваш достатъчно умен за да можеш да взривиш нещо с амониева селитра.Затова си и беден.

21

Къде...

преди 4 години

Къде ги вдигат тея заплати? Аз съм оператор в склад и не, че обвинявам Бойко, но заплатата ми е вдигана точно както той застъпи на власт и от тогава не е. Вдигат ми осигуровките, но заплатата не е пипана. Преди 10 години с 40 лева пълнех количка за пазаруване, а вчера малко сирене, кашкавал, месо и препарат за пране и край....

20

Анонимен

преди 4 години

2000лева много ли са? нищо не са

19

Анонимен

преди 4 години

Като стане 3000лв/$ ще видите колко ще ви станат заплатите.

18

а

преди 4 години

Колко синдиката има в България и колко са техните членове? Каква работа са свършили за близо 30 години техните ръководители, освен да слугуват на държавата? Те не се борят за правата на хората, които са ги избрали, а гледат колкото се може повече да стоят на "върха".Нашите югоизточни съседи казват за синдикатите: "Файда йок!".

17

Оскотял

преди 4 години

Даже ЧСИ-то е вдигнал ръце от мен. Запорирал ми е къщурката. Голям пък праз. Докато пукна не може да ме мръдне от там. Не бе, работя 6 дни в седмицата, по 8, 9 часа. Ама какво точно да ми вземе като чистата ми заплата е под минималната?! А като усетя, че ми идва времето, ще подготвя една страхотна изненада на бирниците, които нахълтат. Елементарно е да я минирам. Амониева селитра си се продава свободно. Ще е нещо като отмъщение от отвъдното.

16

Анонимен

преди 4 години

оня всеки ден фабрики открива. е какво произвежда тая смотаната държава някой ще ми каже ли

15

Анонимен

преди 4 години

Мафиота от Банкя в затвора!!!

14

мак

преди 4 години

И този факт как се отнася към хвалбите на бб, че всичко е прекрасно, забогатяваме, строи се на поразия, създават се работни места и общо взето живеем едва ли не в рая?

13

Ко, ко?

преди 4 години

До azКолко получавал българския лекар ?! Я пак, че скоро излязоха едни декларации от лекари с 4...5... милиона годишни приходи!

12

Анонимен

преди 4 години

Бодряшка статия в стил "Работническо дело" Какъв скок на заплатите има 50-60% инфлация на абсолютно всички стоки и услуги които консумираме и ползваме всеки ден.И тва е само последните 4 години.

11

Анонимен

преди 4 години

Нямам такова усещане - справка порфела ми. Имам обаче друго много трайно усещане - че сме най-зле управляваната държава и то май в целия свят.

10

1

преди 4 години

С това заглавие,ще ядосате слънцето наше,ние сме най-добре,по неговите приказки,и сме върха на сладоледа,кеф ти Халкидики,кеф ти Барселона,живеем си като Симеончовци,с една голяма разлика,не всички.

9

безработен

преди 4 години

4000 юро и ке мислим дали да се фанем да бачкам

8

az

преди 4 години

В хамерика. Келнерка получава 12хил. на година и едва живее. Лекар получава250хил. на година и кара порше. Всеки каквото е заслужил. В България. Келенрка във вървежно заведение взима по 2-3хил. на месец. Лекар взима минимална работна заплата. Според мен не скачаха достатъчно по площадите, затова.

7

РусенецЪ

преди 4 години

Къде точно някой видя скок на заплатите? И преди 5 години получавах 500 лева нето, и днес е същото. Само дето вече работодателя не ме осигурява на 460 лева, а там на 510 или нещо подобно. Но заплатата си ми е абсолютно същата.

6

комунист от народа

преди 4 години

дайте да направим $ по 3000лв, че нещо ми стана скучно.