99

София възмутена

преди 4 години

Корумпираната администрация в София се хвали че харчи по над 20 000 000 ограбени от народа живи кървави лева дневноОще крадат милиарди от народа з а д а строят нагло корупционни подаръци на спонсори на партиите вкл на ДПС ..Вижте ги по списъци в министерство на змееделието и горитеОП"развитие на селските региони"..Къщи за гости с по шест гаража супермодерни джипове басейни се подаряват на избранници на власта.

98

Анонимен

преди 4 години

до 101 : е като не хубаво в София, що се заселихте тук? най лошото е че си донесохте и селянията!

97

Анонимен

преди 4 години

Дай да се сравняваме с най-напредналите сегаПравилно, Русия не е добър критерии, с МРЗ 300 лева.

96

Анонимен

преди 4 години

Тя затова българската минисърка на туризма се умилкваше около Медведев в София, идори ходи в Москва да се моли за руски туристи с 12000 рубли заплата (320 лева), защото без бедните руски туристи с 320 лева заплати много българи им се налага да ходят да мият улиците в Германия.

95

Анонимен

преди 4 години

Абе аз в САЩ съм ходил, че и доста пари изкарах, ама ти няма и да стъпиш :)

94

Анонимен

преди 4 години

до 96 : всички мрънкащи, недоволни и хвалещи - колко по добре било в чужбина, като напуснете България, ше останат хора които са кадърни и работят! със сигурност ше е по добър живота тук без вас! айде бегай на терминала, може и на стоп - по евтино ше ти е!

93

Анонимен

преди 4 години

На последната Прямая линия се включи някакъв пожарникар. Шеф на отделение, заплата 16000 рубли. Подчинените му взимали по 12000. Явно не е разбрал, че като пазач ще взима 50000, завалията...

92

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ти що не ходиш в САЩ, нали са ни парнтьори и там заплатите са високи? Или САЩ налагат визи за българските си "партньори", а ние ги пускаме да влизат като че ли им е бащония и им купуваме 50 годишни стари машини за милиарди. САЩ и ЕС нали имат договор за безвизов режим, България нали е пълноправен член на ЕС, или членка втора категория с която не е нужно да спазват договорите?

91

Анонимен

преди 4 години

И с какво е по-хубава СОфия от ... всичко останало? Ще речеш, че няма вече гета с "други" хора или че няма от 50 години квартали, в които ако влезе бял човек, или не излиза или идва полиция ...

90

АНТИ

преди 4 години

Избягали от мафиотската кoчина !Че какво да правят тук ?

89

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо са ниски заплатите в БГ...Първо примамват чужди инвеститори/не,че са си счупили краката да идват/И второ гонят кадърните млади на вън,където изкарват хубави пари и не малка част от тях влизат в държавата.До края на годината сигурно ще станат 2 милиарда ?.Защо бизнеса да вдига заплатите?И те печелят добре и правителството се прави на бита мечка и казва,че нищо не може да направи и в същото време в хазната си влизат хубави пари под една или друга форма.

88

...

преди 4 години

Кото и да си говорим БГ си е нещо като нископлатен коптор! Тука явно сам IT бранша е добре заплатен и дава пари! Сичко друго е от зле та по-зле! Еми те да не мислите, че тия вечно ше пращат пари от вън! Те го правят зарад майките и бащите си! *** като умрът тия нема и цент да видите от тия евро! *** нищо де той тогава тиквата мое да измисли друга поредна лъжа как ей на почваме да цъфтим! Абе здраве да е щото и медицинската ни грижа е една, че по-добре Господ здраве да ти дава!

87

Анонимен

преди 4 години

До зъболекарТи не си лекар! Ти си злобен ***! Не всички са имали мама и тате, да ги вкара в медицинския и да им плати наема, че да изкарат 6 години. Някой от нас, тряваше, да работят, за да се нахранят.

86

Анонимен

преди 4 години

до 89 : що не ходиш у ссср, щом взимат такива високи заплати, а стоиш в бедна България?

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73ХАХАХАХАХХАХА!Пъво - Мнахатън не е Осло.Второ - с 10000 лева, ще си наема 300 квадрата апартамен в центъра, строен за едновремешните аристократи.Трето - Дори и да ти останат 2200 лева, не си мисли, че ще си ограничен само до макдоналдс, защото вкъщи винаги е по-евтино, освен ако не си от модерната софийска аристокрация, дето ядете сао по рестораните на телевизинните "шефове" ..

84

Анонимен

преди 4 години

TVA NEE INVESTICIQ A POMOSCHT ZA NASCHTE RODITELI BRATQ I SESTRI I UMIRATE OT QD CHE NQMA KAK DA Q OTKRADNETE EDIOTE MRYSNI DE DA BE INVESTICIQ GEPI NA SEKUNDATA

83

Анонимен

преди 4 години

До До 55Средната заплата в Русия е 60-70 хил рубли. В Москва и Ленинград е над 100 хил. Безработицата е под 4%, особено след като Русия наложи санкциите на Запада и забранни вноса и много фирми почнаха да произвеждат стоки които се внасяха. Никой няма да се хване на работа за по малко от 50-60 хил освен ако е на половин ден или нещо чистач, портиер, пенсионер пазач.

82

зъболекар

преди 4 години

Най ги обичам тия по чужбина, "инвеститорите" идват тука и спешно трябвало да си направят зъбите за 5 дена, че само толкоз им е отпуската. Записват си час в последния момент, защото незнаели кога ще им е отпуската, демек кога ги пуснат. Правиш им нещо, съответно ги режа с голямата брадва и аууу ама много скъпо станало тука. Е нали сте баровци, заплатите ви в Евра а искате да минете тънко. Яко ги поцепвам с цени.

81

Анонимен

преди 4 години

Бананова република. Когато децата им пораснат и заминат при тях, а родителите им починат, ще спрат да пращат.

80

Лично мнение

преди 4 години

И какво ще стане след 1-2 поколения с тия "инвестиции"?! Изгонихте хората от България и сега били "инвеститори"! Да ама като останат трайно в чужбина и няма даи мат на кого да пращат тук ..... тогава какво ще правим?! Работещите хора в момента, които си плащат най съвесно данъци и всичко към държавата няма от къде да им бъдат взети пари за пенсии защото няма да има кой да работи тук! Докато не се започне за инвистиции в по дългосрочен план нещата ще стават все по трагични.