178

Анонимен

преди 5 години

Единствения руски паметник,който е бездискусионен това е на царя Освободител! Останалото поражда противоречие и разделение и трябва да изчезне!

177

Анонимен

преди 5 години

Хора които излизат и казват : Българския език е дошъл от Македония при положение, че ние сме ги образовали и сме им дали вярата.... Говори много повече за тях... От един ненужен паметник. Колкото и да бесен, че загуби България.. Да излезеш и да се изложиш така с такава злоба... Само дребен човек може да го направи. Искат ние да ги уважаваме, а те да правят каквото искат.?

176

Стамат

преди 5 години

Поредната тъпотия. Преди години един гламар разруши мавзолея, вместо да го направи туристически обект и да прави ПАРИ, сега друг такъв се изявява!

175

напоследък

преди 5 години

Много платени *** от една Коза

174

dmx

преди 5 години

Борислав Игнатов да проектира един хотел в Слънчев бряг и да се успокои. Чудя се, на базата на последните ремонти, не може ли да се изготви един черен списък с архитектите, които да не припарват до обществените пространства на София при никакви обстоятелства.

173

Анонимен

преди 5 години

Без Русия нямаше да има България. И Левски, и кановете - без Русия нищо нямаше да стане, и азбуката и компутеро дето ние българете сме дали на света и още каквото там сме най-велики - нямаше да има нищо от тях без Русия.

172

Анонимен

преди 5 години

Ами по тази логика трябваше да оставим Лени н на мястото на Света София,петолъчката на Партийния дом и мавзолея барабар с мумията! Щом е история,да върнем и руската програма по телевизията всеки четвъртък,да ремонтираме Бузлуджа!

171

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост.На кого му пречи паметника?Другите страни си пазят историята,каквато и да е тя.А ние от 30 години само рушим.Всичко друго ни е наред,та опряхме до паметника.Въпросният архитект дали не иска лично да го опакова срещу солидна сума пари?

170

Мърморко

преди 5 години

И ся кво - ще я караме по руски, а? И те закриват срамежливо мавзолейчето с мумията на бившия вожд и учител за парада на победата на 9 май, макар че по време на първия парад на победата през 1945 г. ръководството на СССР начело със Сталин е било тъкмо на трибуната на този мавзолей. Хем си мразим миналото, хем ни е страх да посегнем на свидетелствата за него, щото това си има последствия - обикновено много неприятни. Хайде вече да седнем на единия стол, не между двата, може ли?

169

Пламен

преди 5 години

Идея: Да отделим София в град-държава...

168

Бай Шиле

преди 5 години

Бакърджиев ще го оправи като на мавзолея,ако не да идва оня Криско където бе говори български и да го облепва с парцалите си

167

Мдааа

преди 5 години

Или как американците опитват да променят платено БГ историята чрез "кресливите десни"!Урун.гели не пипайте паметниците!

166

Евро хомосексуалист

преди 5 години

Друга идея, може също така да оцветим саркофага с цветовете на дъгата в знак на солидарност към хомосексуалистите в Русия където диктатурата на Путин забранявя паради на хомосексуалисти а също така и забранява и децата в училище да се учат от малки на хомосексуализъм.

165

Анонимен

преди 5 години

Искам паметник цял ръст на Левски, Хановете, на Кановете... На такива хора. Не на окупатори, които цял живот са с нас когато им е изгодно. Това не са приятели на България , а измекяриии.

164

Анонимен

преди 5 години

i tozi e edin ***...

163

.

преди 5 години

До чичо Гошо 176Ще ти го напиша за последен път. Чети бавно и внимателно:Извади си бавно червената глава от гъзa, посети най-близката библиотека (гъгъл няма да ти свърши работа), вземи си книжки за Втората световна война (но не от тия, писани от червените пишман историци) и чети! Чети бе, човек. Чети и ако нещо не ти е ясно - питай! Но никога повече не се излагай така неподготвен!

162

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се намалят размерите на паметника до нещо нормално,без тази грандомандщина! А за другия паметник в Борисовата, защо Фандъкова и другите от Общината не се изкажат! Така ли ще плаши хората!? Има място на Софийските гробища например!

161

Анонимен

преди 5 години

да седи за модел и фандъците от тук нататък да гледат как се строи масивно и не мърда вече 70 години...

160

Анонимен

преди 5 години

Паметниците на Съветската армия в Берлин и Виена на никого не пречат. Нещо повече - като нови са. Само на нас ни пречи. Като го бутнем и ще се оправим. Не можем да си признаем, че причината за нашите проблеми е в самите нас, а не в паметниците.

159

ужас

преди 5 години

тука ли се преместихте да драскате бе я пак се връщайте на темата за морето че не се разбрахме